Şimdi Ara

Bir kızı çok seviyor olsanız ama kız sizi sevmese kısaca platonik aşk yaşasanız ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platonik aşk yaşasanız ne yaparsınız? İntihar etmeyi mi düşünürsünüz? Başka kızlarla mı vakit geçirirsiniz inadına. Ne yaparsınız? İyice alkolik falan mı olursunuz? Şu anda sevdiğim bir kız var. O beni sevmiyor. O kadar kendimi değersiz görüyorum ki... Kıza instagramdan yazıyorum bi git ya falan diyor mesaj atma diyor o kadar yani. Ama başkaları bana kötü birşey desin yine beni savunuyor ve dışarda gördüğüm zaman falan gülümseyerek bakıyor bana.

• Sana bir taktik vereyim, kıza mesaj falan atma, takmıyormuş gibi yap. Diğer kızlarla falan takıl biraz.
  • Kötü davran açık ve net

Günümüz kızları böyle arkadaşım ben anlayamıyorum peşinden kosarsin iplemez takmamaya başlarsınız kendini hatirlatmaya çalışır mesaj atar bu ırk hiç te erkeklerin hepsi aynı demesin bizi rahat bırakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız yüzünden insanın kendine zarar vermesi o kadar saçma ki. Afedersin ama salak olmak lazım kız yüzünden böyle düşünmek için. Benimde aklımda takılı kalmış biri var ama kendimi öldürme düşüncesi veya alkole vurma düşüncesi gelmedi. Takılıyorum kafama göre, hayatta hiçbir şey kendine zarar verecek kadar önemli değildir bunu unutma.
  • Bir sürü kızla çıktım,cinsel ilişki yaşadığım oldu yaşamadığım oldu,gerçekten farklı hissettiğim -bunu sonra anladım- ortaokulda başlayıp liseye kadar devam eden kişiyle olanıydı. Her şeyimiz saftı,ulaşmak istediğimiz "cinsel" amacımız yoktu,bitince onun acısı da farklıydı. Bence platonik kalmak birlikte olmaktan iyi,elde edince gerçekten o duygudan eser kalmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim olay çok daha felaket sanırım. 2 yıldır sevdiğim bir kız var. Kızla 5-6 aydır konuşuyorum. Son 1 ayda baya yakınlaşmıştık. Ben de itiraf ettim kabul etmedi daha erken birbirimizi tanımalıyız falan. Ama okulda hep birlikte takılıyoruz başka kızlarla whatsapptan falan yazışsam sinirleniyor saçma sapan triplere giriyor. Kıskandırmaya çalışıyordu. Her gece bana yazıyordu. Dün biraz yine trip attı okulda dedi bu gece yazmicam. Ben de , sen bilirsin dedim. Oo öyle olsun falan dedi. Dün gece dışarda takılıyodum bi arkadaş bana yazdı " sabahtan beri seni soruyor patlattı beni , naptığını söyler misin ? " falan. Ve gecenin ilerleyen saatlerinde bu arkadaş tekrar yazdı kızdan hoşlandığımı kız söylemiş. Halbuki öyle bir insan olmadığını aramızda kalacağını söylemişti. Kızın amacı nedir sizce ? Soğudum biraz ayrıca yaptığı alçaklık.

• bir kızı çok seviyorum, kız biliyor ve beni sevmiyor. intihar etmeyi düşünmüyorum, instagramdan yazsam bi git filan demez, bugün aradım öyle hal hatır sorar gibi 2-3 dk konuştuk çok değil. Özledim diyemedim, desem de nolacak zaten garip bir duruma soktum ikimizi iyileşme aşamasından daha da kötüleşmesin. Hatta şuan bu hesap onun telefonunda açık duruyor. Girmez ama olur da girerse diye biri bu mesajı cevaplayabilir mi? bildirimi açmam öyle tutarım belki yanlışlıkla tıklar da görür. Artık söyleyip ortalığı karıştırmanın pek anlamı yok ama insan işte dayanamıyor, tutamıyor içinde. Görme ihtimalin onbinlerde bir olsa bile, hala seviyorum be ela :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en azından bellı etmıssın sevdıgını
  • Basligi bi kizi seviyonuz yapsaydin yine ayniydi

• Üstteki arkadaşın olayına benzer bir durum vardı bende de, bugün kız fark etti bir şeyler olduğunu yazmayacağım konusunda anlaştım.
    Zaten son zamanlarda hep o yazardı ben yazmayınca da sorardı neden diye.
    Bir süre ayrı kalıp kendime zaman ayırma kararı aldım o da kendine iyilik yapıp ilişki durumu yapmış.

Kısacası platonik iyidir söyleyipte herşeyin sarpa sarması kahreder insanı.
  • konu açardım

• teşekkürler ciri o kırmızı ambleme asla tıklamayacağım :(
  • Başlığı dh platonikler topluluğu olarak değiştirsen iyi olur . Sen derdini anlatmışsın ama herkes kendi içini dökücek yer arıyomuş da bu başlık tetiklemiş gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Kötü davran açık ve net

Günümüz kızları böyle arkadaşım ben anlayamıyorum peşinden kosarsin iplemez takmamaya başlarsınız kendini hatirlatmaya çalışır mesaj atar bu ırk hiç te erkeklerin hepsi aynı demesin bizi rahat bırakın

Her kizda olmuyor bu.Bence eger pesinden kosmazsam bana gelir diye umut beslememeli kimse.

En iyisi yeni ufuklara yelken acmak.

Kimse kimsenin yerini tutmaz gibi sacma triplere girmezseniz bu dedigim daha da kolay olur.Bir kisinin yerini baskalari doldurabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.