Şimdi Ara

AYBÜ hazırlık sınav ne zaman olacak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav ne zaman olacak ve AYBUZEM üzerinden olacakmıs ama giriş bilgilerimiz vs. ne olacak nereden ulaşabiliriz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kanka sen başvurdun mu sınava? sınav tarihi de duyurularda olur zaten. aybu.edu.tr ye bak her gün.
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    evet başvuru yaptım. Orada 7 Eylül yazıyordu ama ertelenmiş. Ne zaman olacak net bir şey bilmiyorum. Bir de dedigim gibi AYBUZEM uzerinden olacak diyor ama giriş bilgileri vs. yok daha. Siteye bakıyorum sürekli de herhangi bir duyuru yok bu konuda.

• öğrenci işleri sitesinden akademik takvime bakabilirsiniz hocam.

• https://aybu.edu.tr/yabancidiller/

AYBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu resmi sitesi. Sağdaki ikinci duyuruda tüm detaylar yazıyor hocam. Bu siteyi takip edin. YDDS 14 Eylül, YDMS 16-21 Eylül arası yapılacak AYBUZEM üzerinden.
  • Aybuzeme girebildin mi kanka ben hala giris yapamiyorum sinava az kaldi ne zaman bilgisi verilecek

• çok teşekkürler sağ olun @BloodyShift @Valeryyy

• giriş yapamıyorum maalesef

• aybu.edu.tr
    Fall Placement and AGE Information for All Students / Tüm Öğrenciler İçin Güz YDDS ve YDMS Açıklaması
    https://aybu.edu.tr/yabancidiller/content_detail-257-1351-fall-placement-and-age-information-for-all-students---tum-ogrenciler-icin-guz-ydds-ve-ydms-aciklamasi.html?src=0
    şu linkteki aybuzem duyurusu pdf dosyasını inceleyin hocam 10 eylülden sonra aktif olacak yazıyor hesaplar. Yabancı diller yüksek okulu duyurular kısmını takip ederseniz düzenli olarak orada detaylı paylaşımlar yapıyorlar.

• Hocam bende bilgisayar yok telefondan giremez miyim ben sinava

• AYBÜ hazırlığını verip başka bir okula geçmiş biri olarak hazırlık muafiyet sınavına girecek arkadaşlara tavsiyem essay kalıplarını ve essay yazmayı ve metne bağlı paragraf sorularını öğrenin yeter.Bu ikisini yaparsanız çok rahat geçersiniz.
  • Hocam ben turkce bir bolumde okuyorum ben ne yapmaliyim ben sadece derslerden muaf olmak icin giriyorum

• Yukarıda dediğimi yap eğer ingilizce derslerinden muaf olmak istiyorsan essay kalıplarını öğren metne bağlı paragrafları yap.gerçi online olcakmış sınavın nasıl olacağını bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemem.
  • Hocam ben sadece ydds sinavina girecegim galiba 60 alsam yeter ne calisayim hocam bi de bilgisayar diye diretiyorlar telefondan falan olmaz mi bu is benim bilgisayarim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 9 Eylül 2020; 0:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97D83CB43

Hocam ben sadece ydds sinavina girecegim galiba 60 alsam yeter ne calisayim hocam bi de bilgisayar diye diretiyorlar telefondan falan olmaz mi bu is benim bilgisayarim yok
    Bilmiyorum ben online girmedim ama sadece yddsye gireceksen çok kasmana gerek yok(hatta belli bir temelin varsa çalışma bile ama yoksa past tensedir,present simpledir,continioustur öğrensen yararı olabilir) kolay soruyorlar(ben girdiğimde öyleydi)(iyice temel şeyler past tense,present continious vs).Bilgisayar konusunu da internet kafe açıksa gir yap başka bir şey gelmedi aklıma.
  • Sag olun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.