Şimdi Ara

eczacılık mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben myp ile eczacılığa geçmeyi düşünüyorum,atamaları, bulabilme,maaş durumları nasıldır?Akdeniz eem den geçmeyi düşünüyorum.

• hayır, bakkaldan farkı yok gözümde

• Sıralama nedir

Başka bir EE yi düşünebilirsin

• Geçen bir eczacı kendi yerini açabileceğin en batı yer sivas gerisi dolu demişti
  • liseden bir arkadaşım odtü kıbrıs ceng'ten eczacılığa geçiş yaptı mezun oldu. kendi eczanesi var ama çok memnun değil. istediğin yere açamıyorsun dağın başında veriliyor genelde. eski eczacılar veya hastane önündekiler deli para kazanıyor.

ama tabii sadece bölüm eczane açmaktan ibaret de değil, düzgün bitirsen akademik olarak da ilerleme şansın var.

• 51 bin yapmıştım geçen yıl nerelere gidebilirim diye bakıyordum tutan birkaç eczacılık vardı bi sorayım dedim,akdeniz beni mutlu etmeyecek gibi.Hazırlıktaydım bu yıl anladım okulun durumunu az çok.

• Yani daha lisans eğitimi almamış birisinin eczacılık hakkındaki yorumu çok da önemli olmasa gerek
  • biyokimyadan ilerleyebiliyormuşum tusa girip sanırım,tıp kazansam da oradan devam edecektim araştırıyorum onu.

• çeka1 kullanıcısına yanıt

yer açmak çok zor onu baştan eledim şimdilik atama durumları ve özel sektördeki imkanları merak ettim.

• paran varsa iyi bir yerden devir alırsın :)

• hiçbirzamanpesetmem H kullanıcısına yanıt

belki olabilir ama düşük bir ihtimal biraz çok uçmuş artık

• 51 bin,esogü ee iyi midir?

• sayisaldanbikmisbitikmezun S kullanıcısına yanıt

parasını 2 senede maks çıkartırsın

• Mezun arkadaşım memnun değil valla.80 mezunun 4-5i eczane açabilmiş.20 ye yakında eczanede çalışıyormuş.Geri kalanlar öyle atama bekliyormuş.Atama da azmış bu arada.
  • teşekkür ederim,yazmamakla iyi yapmışım o zaman demek ki.

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

hiç inandırıcı gelmedi

Hangi okuldan mezun

• hiçbirzamanpesetmem H kullanıcısına yanıt
    Ege Eczacılık.Ayrıca niye inandırıcı gelmesin? Niye yalan söyleyeyim,ne bölümün öğrencisiyim ne de okumak isteyen bir yakınım yok.Tecrübeleri,pişmanlıkları söyledim ben.İsteyen inanır isteyen inanmaz.

Ege eczacılık kontenjan 135 kişi sen 80 mezun diyorsun da o yüzden

• sayisaldanbikmisbitikmezun S kullanıcısına yanıt

Eğer Eskişehir de yaşıyorsan iyidir

Ancak başka yerden geleceksen iüc daha mantıklı bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.