Şimdi Ara

cerrahpaşa tıp mı yoksa çapa tıp mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle şunu belirtmek isterim.forumda daha önemli konular sıkça açılsaydı böyle fantezi bi konu açmazdım elbette.ancak sakinken aklımda olan bu şeyi sormak istedim
    okuduğum bazı kişisel gelişim kitapları beni ciddi anlamda gaza getirdi.tıp okumak istiyorum.bu hedefe uzak da değilim açıkcası.yıl içindeki çalışmama göre olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama okumuşken en iyisini okuyalım dedik.insanın hedefi net olmayınca çalışma süreside kısalıyor bunu fark ettim.bir fakülteyi şimdiden seçmeliyim kafamda.tamda şuan ben dünyanın en iyi doktoru olmak istiyorum gibi bir idealle yola çıkacak olsam hangisini seçmem gerekir sizce.yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler

not1:önce kazan sonra düşünürsün diyecekler için: şimdi seçmeliyim ve o hedefe kendimi adamalıyım.sadece tıp kazanmak istiyorum diyerek aynı motivasyonu sağlamam zor.
    not2:konum eğer sana saçma geliyorsa saygı duyarım.bana göre önemli bir nokta. ikiside başarılı onunda farkındayım ama idealime göre bi farkı olmalı
    not3:internetten bak diyorsan çok baktım ama bilgi çöplüğü desem yanlış olmaz sanırım.
    not4:hacettepe önerecek arkadaşlar için:okadar uçarsam ayıp etmiş olurum.gerek yok
    ve konu dışı bişey içimde kalmasın.şuan öyle heyecanlıyım ki anlatamam.ortada bişey yok ama içim heyecan ve sevgi ile dolu.hepinizi seviyorum arkadaşlar.tanımıyorum ama hepinize ayrı ayrı sevgi besliyorum.Allah hepinizin gönlüne göre versin.ülkemizin parlak bir nesile ihtiyacı var (ulusa sesleniş:) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReedS -- 3 Eylül 2013; 12:13:38 >

• Hocam icin icine sigmiyor belli bu guzel br duygu. Konu hakkinda pek bilgim yok fakat maksat yukarlara tasimak. Ama ikiside istanbul da boyle dusunursek guzel tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harvard School of Medicine gibi okullar dururken Türkiye'deki bir tıp fakültesinden mezun olup da dünyanın en iyi doktoru olmak pek mümkün gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakultatifcanli -- 3 Eylül 2013; 12:24:18 >
  • Ktü tıp
  • Hacettepe 1200 küsürle alıyor. Çapa 2200 civarı. Ctf ise 2900 civarı. Bu sene böyleydi her sene düşüyordu ama artık çapa ve ctf 500 kişi almak yerine 300 kişi alacak yani ilk 2000e girmen lazım kesinlikle. Hedef olarak söyledim 3000e girsem yeter dersen bu saydıklarına girme ihtimalin çok çok düşük olur

Çapa mı Ctf mi konusunda ben de arada kalmışım Çapa yazdım. İkisi de iyi okullar Çapanın yeri daha güzel klinik eğitimi Türkiye'nin en iyisi olarak geçiyor ve puanı daha yüksek. Sorduğum herkes Çapa yaz dedi.

Çapa yazma nedenlerimi sıraladım

• quote:

Orijinalden alıntı: fakultatifcanli

Harvard School of Medicine gibi okullar dururken Türkiye'deki bir tıp fakültesinden mezun olup da dünyanın en iyi doktoru olmak pek mümkün gelmiyor bana.

imkanlarımız bukadar yapılacak bişey yok. ne olursa olsun kendimi ve ülkemdeki üniversiteleri küçümsemiyorum.herkes elinden gelenin en iyisini yaptığı sürece neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Hacettepe 1200 küsürle alıyor. Çapa 2200 civarı. Ctf ise 2900 civarı. Bu sene böyleydi her sene düşüyordu ama artık çapa ve ctf 500 kişi almak yerine 300 kişi alacak yani ilk 2000e girmen lazım kesinlikle. Hedef olarak söyledim 3000e girsem yeter dersen bu saydıklarına girme ihtimalin çok çok düşük olur

Çapa mı Ctf mi konusunda ben de arada kalmışım Çapa yazdım. İkisi de iyi okullar Çapanın yeri daha güzel klinik eğitimi Türkiye'nin en iyisi olarak geçiyor ve puanı daha yüksek. Sorduğum herkes Çapa yaz dedi.

sen şimdi geç o 2000 ayaklarını
    tebrik ederim başarından dolayı.bende bi kaç araştırma yaptım senin dediğine benzer bi sonuç çıktı. çapa yol üstünde olduğu için hasta çeşidi çok fazla oluyormuş ama çok yoğunmuş.cerrahpaşa ise daha sakinmiş tusa çalışmak için vs.
    açıkcası içimden çapa geçiyor bütün bunlara göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Hocam icin icine sigmiyor belli bu guzel br duygu. Konu hakkinda pek bilgim yok fakat maksat yukarlara tasimak. Ama ikiside istanbul da boyle dusunursek guzel tabi

teşekkürler hocam ilginiz için
  • Denemelerinde kaç puan yapıyorusun?
  • cerrahpaşa ingilizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Denemelerinde kaç puan yapıyorusun?

7aydır falan hiç girmedim ygs denemesine
  • quote:

?
  • Türkiye'de tıpı ingilizce okumak ne kadar akıl karıdır bilemem. Ama bence cerrahpaşa, tek eksi yanı bence volkan konak'ın "cerrahpaşa türküsü". Onun dışında bir problemim yok

Şahsen gelse ben düşünmeden cerrahpaşa yazarım, adı yeter bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyadesiyle -- 3 Eylül 2013; 16:01:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Türkiye'de tıpı ingilizce okumak ne kadar akıl karıdır bilemem. Ama bence cerrahpaşa, tek eksi yanı bence volkan konak'ın "cerrahpaşa türküsü". Onun dışında bir problemim yok

ah volkan konak ah

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

?

Gerçekçi bir hedef söylemek için kaç puan yaptığını bilmek gerek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Türkiye'de tıpı ingilizce okumak ne kadar akıl karıdır bilemem. Ama bence cerrahpaşa, tek eksi yanı bence volkan konak'ın "cerrahpaşa türküsü". Onun dışında bir problemim yok

ah volkan konak ah

Yani Konya'daki mühendislerin çalışma alanını gördükçe bir tıpa kayma başladı bende. Şu "okumuşken en iyisi olsun" lafına harfi harfine katılıyorum. Eniştem cerrahpaşa mezunu, tusu hakkaten dedikleri kadar varmış. 5-6. sınıfta hocalar çok esnek davranıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyadesiyle -- 3 Eylül 2013; 16:06:28 >

• quote:

quote:

Hacettepe 1200 küsürle alıyor. Çapa 2200 civarı. Ctf ise 2900 civarı. Bu sene böyleydi her sene düşüyordu ama artık çapa ve ctf 500 kişi almak yerine 300 kişi alacak yani ilk 2000e girmen lazım kesinlikle. Hedef olarak söyledim 3000e girsem yeter dersen bu saydıklarına girme ihtimalin çok çok düşük olur

tebrik ederim başarından dolayı.bende bi kaç araştırma yaptım senin dediğine benzer bi sonuç çıktı. çapa yol üstünde olduğu için hasta çeşidi çok fazla oluyormuş ama çok yoğunmuş.cerrahpaşa ise daha sakinmiş tusa çalışmak için vs.

Ctf daha rahat evet. Çapada sistemi değiştirdiler okul bayağı zorlaşmış diyorlar ilk elden göreceğim 2 hafta sonra

Sen puanı al sene sonunda pm at yardımcı olurum 1. sınıfı bitirmiş biri olarak

• hocam sence hangisi

@itrysohard
  • quote:

quote:

quote:

Ctf daha rahat evet. Çapada sistemi değiştirdiler okul bayağı zorlaşmış diyorlar ilk elden göreceğim 2 hafta sonra

Sen puanı al sene sonunda pm at yardımcı olurum 1. sınıfı bitirmiş biri olarak

haha:) aynen:) seneye çalarım kapını:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

?

Gerçekçi bir hedef söylemek için kaç puan yaptığını bilmek gerek değil mi?

hayır ben senden gerçekci bir hedef istemiyordum. tek istediğim çapa mı cerrahpaşa mı diye bi kıyas yapmandı kendi fikrine göre.ama mesele değil yani boşver

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.