Bildirim
MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Istanbulda yasiyorsan Marmara, yoksa Ege derim. Cerrahpasa %90 gelecektir bu arada Koc olmasa yuksek ihtimalle cerrahpasadayim ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çapa düşünmüyor musun -
Sistemi degisti cok zor diyorlar bilemiyorum belki o an kafama eserse yukari yazabilirim. Suana kadar kimse bana Capa su yuzden Ctfden ustundur diyemedi orasi da var
senin cerrahpasa olur tıplar her sene dusuyor fazlasıyla -
ben de bi doktorla konuşmuştum adam çapalı bana istanbulda sadece çapanın yazılması gerektiğini filan söylüyodu türkiyede bi hacettepe bi de çapa filan dedi ctf sonradan çıktı dedi bi düşün derim -
Mobilde görüyordum Onay bekliyor yazıyor burda editlerim birazdan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mrv_tpz
ben de bi doktorla konuşmuştum adam çapalı bana istanbulda sadece çapanın yazılması gerektiğini filan söylüyodu türkiyede bi hacettepe bi de çapa filan dedi ctf sonradan çıktı dedi bi düşün derim
Herkes kendi okulunu ovuyor burdaki bi doktor da bana Uludaga git dedi
Bende bu ikilemdeyim cerrahpaşa olmazsa hangisini yazmalıyım öncelikle bilmiyorum -
EGE dir bence dostum, Ege'nin sistemi tüm tıp fakültelerinden farklıdır , kadavra boldur , İzmir güzeldir, genelde herşey iyi hoştur.
(NOT: Çok istememe ragmen biyoloji yüzünden kaçırmıştım , ama gidip gördüm ve giden arkadaşlarımdan dolayı da biliyorum) -
Ege.
quote:
Orijinalden alıntı: akrozom31
EGE dir bence dostum, Ege'nin sistemi tüm tıp fakültelerinden farklıdır , kadavra boldur , İzmir güzeldir, genelde herşey iyi hoştur.
(NOT: Çok istememe ragmen biyoloji yüzünden kaçırmıştım , ama gidip gördüm ve giden arkadaşlarımdan dolayı da biliyorum)
Kadavra bol diye bi' okulun tercih edilmesi çok garip ama seneye ben de tıpa girince nasıl bir avantaj olacağını anlayacağım heralde.
Bu arada yurtdışı düşüncen yoksa ege dostum. -
Çapa çapa çapa. Tüm tıplar zor, ve çapa sistem değişse bile hala bir çoğuna göre daha kolay -
benim sıralama 2400 felan ama daha ne yazıcamı bilmiyorum ingilizce tıp istemiyorum. Cerrahpaşa , gazi , ege bunları düşünüyorum. Son gün kura çekicem artık -
quote:
Orijinalden alıntı: ..:lion_boy:..
quote:
(NOT: Çok istememe ragmen biyoloji yüzünden kaçırmıştım , ama gidip gördüm ve giden arkadaşlarımdan dolayı da biliyorum)
Kadavra bol diye bi' okulun tercih edilmesi çok garip ama seneye ben de tıpa girince nasıl bir avantaj olacağını anlayacağım heralde.
Bu arada yurtdışı düşüncen yoksa ege dostum.
yurtdışı olayı hakkında biraz bilgi verebilirmisin. neden yurtdışı düşüncen yoksa ege dedin? ben de ege düşünüyorum da o yüzden sordum.
-
ege. -
http://strawpoll.me/167257 oylarsanız sevınırım -
Tıp a girince ne demek istediğimi anlarsın, maketten öğrenmekle kadavradan öğrenmek arasında fark vardır , ege nin hastanesi iyidir , eğitimi güzeldir , izmir muhteşemdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: okivrak
quote:
Orijinalden alıntı: ..:lion_boy:..
quote:
Bu arada yurtdışı düşüncen yoksa ege dostum.
yurtdışı olayı hakkında biraz bilgi verebilirmisin. neden yurtdışı düşüncen yoksa ege dedin? ben de ege düşünüyorum da o yüzden sordum.
Ben de bu sene gireceğim için bazı araştırmalar yaptım, Marmara-Ege-Gazi tıp arasındayım şu anda ve Marmara'nın eğitimi ingilizce. Tıp eğitimi zaten son derece zor bir eğitimken, bir de yurtdışı düşüncesi yokken ingilizce okumak daha da zor olmalı, o yüzden dedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X