Şimdi Ara

Hacettepe Türkçe tıp mı Ankara İngilizce tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hacettepe Türkçe tıp mı Ankara İngilizce tıp mı?

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2024)
Giriş
  • 1738.yim hangisi daha iyi bir tercih olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• anası babası dr olan, ilk 500'e giren bi eleman ankara tıp yazmıştı, niye bilmiyorum. ben hütf yazardım muhtemelen.

Medimagazin Gazetesiyoutube
    Tıp Fakültelerinin arasındaki rekabet Türk dizisine konu oldu. Behzat Ç dizisinde geçen bir diyalogda hekime sorulan Ankara Tıplı mısın sorusuna “Merak etmeyin Hacettepe.” cevabı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mensuplarınca tepki ile kaşılandı
    https://www.youtube.com/watch?v=kv9pVgrKgjU&feature=youtu.be
  • ankara türkçe

• yltyy kullanıcısına yanıt
    Neden?

• Senyval S kullanıcısına yanıt

ankaratıplı hocam sayesinde

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Türkçe

• Bu sıralamayı yapsam ve 18 yaşında olsam kesinlikle hütf yazarım ama işin içine girince fikirlerim değişti belki hütfnin ünü daha fazla olabilir ama aütfnin ders programı daha mantıklı ve daha az angarya.Mesela anatomi aütfde ilk iki yıla yayılmış ama hütfde sadece ikinci sınıfta görüyorlar haliyle ikinci sınıf çok yoğun geçiyor.İkisi de insanı üzmez ve en sağlam eğitimin verildiği fakülteler bence.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Ankara tıp İngilizce okunur mu sizce?

• anası babası dr olan, ilk 500'e giren bi eleman ankara tıp yazmıştı, niye bilmiyorum. ben hütf yazardım muhtemelen.

Medimagazin Gazetesiyoutube
    Tıp Fakültelerinin arasındaki rekabet Türk dizisine konu oldu. Behzat Ç dizisinde geçen bir diyalogda hekime sorulan Ankara Tıplı mısın sorusuna “Merak etmeyin Hacettepe.” cevabı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mensuplarınca tepki ile kaşılandı
    https://www.youtube.com/watch?v=kv9pVgrKgjU&feature=youtu.be
  • hacettepe türkçe. ders programı angarya değil dönem 1 gayet rahat geçiliyor. dönem 2 de düzenli çalışarak geçilmeyecek kadar zor değil

Yok bence aslında ben ingilizce tıbba karşıyım.İngilizce bölüm olarak değil kurs olarak öğrenilmeli ekstra olarak ingilizceciler bizden 1 ay sonra finale girdiler ve sınav takvimleri de çok saçma ayrıca 60 kişinin 30u büte kalmış galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaphod_Beeblebrox Z kullanıcısına yanıt

Nasıl geçildiğini bilemem ama o kadar konuyu tek yıla sıkıştırmak hiç mantıklı değil bence ayrıca histodaki çizim sınavı falan gayet angarya bence

• Evet 2 sene önce tr ham ikincisi yer beşincisi ve Azerbaycan üni sınavının birincisi gelmişti ikisi de dönem arkadaşım olur.Geçen sene de 100 küsür sıralama yapan birisi girmişti birinci olarak.

• Eğer İngilizcesi gelseydi hütf yazacaksan Türkçesini de yaz, ing olması majör bi avantaj sağlamıyo

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Histoda çizim sınavını ilk komitelerde yaptılar sonra barkovizyona döndü. Anatominin tek yıla sıkışması saçma biraz ama yapılıyor yine de

• Zaphod_Beeblebrox Z kullanıcısına yanıt

Valla buradan bir hocamız 4 komitede yapıldığını söyledi ama önemli değil rahat bir öğrencilik için Ankara'daki okullara gitmek saçma bence zaten konu sahibi hocam rahat okumak istiyorsa istanbuldakilere yönelmeli bence

• Çapa nasıldır? Çok kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 22 Temmuz 2024; 23:14:43 >

Ben olsam ctfye giderim tabi istanbul sana uygun mu bilemem

Sehir dusun egitim anlamında top ünilerde aman aman bi fark görmicen, Ankara ekolü bi tık daha zorlar İstanbul biraz daha ogrenci dostudur İstanbul'un kendine has sıkıntıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 22 Temmuz 2024; 23:23:27 >
  • Hocam şöyle sorsam benim sıralamamı alsanız (Ankara,istanbul fark etmez zaten Antalyada yaşıyorum)
    ilk nereyi yazarsınız?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.