Şimdi Ara

Hacettepe Türkçe tıp mı Ankara İngilizce tıp mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hacettepe Türkçe tıp mı Ankara İngilizce tıp mı?

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2024)
Giriş
    Hacettepe nin 1.sınıfı baya rahat en azından bir soluklanmış olursun
    Ankara tıp eski zorluğuna geri döndürülmeye çalışılıyor sen geldikten sonra sisteminde daha çok şey değişip daha da zorlaşabilir ki bence öyle olucak
    Ctf ve çapadaki arkadaşlarım eşek bağlasan geçer diyorlar ki bence pek de haksız değiller aldığım bilgilere göre
    Yani şöyle diyim
    Hacettepe ve Ankara zorluğuyla çapa ve Cerrahpaşa zorluğu arasında dağlar kadar fark var
    Bu açıdan bakıldığında cerrrahpaşa veya çapa yazardım ben
    Ama hem cerrahpaşanın hem de çapanın yenilenme süreçleri söz konusu bunlar kaç yıl sürecek nasıl olacak bence biraz sıkıntı orada okuyan arkadaşlar belki daha detaylı açıklar
    Yani bütünüyle düşünüldüğünde en mantıklı seçenek Hacettepe Türkçe
    Ankara tıp birkaç yıla Hacettepeden zorluk anlamında tacını geri alıcak gibi duruyor
    Ankara ingilizce Ankara Türkçe'den daha kolay soruları filan da kolay oluyor final sorularından anladığım kadarıyla
    Ben Türkçe hakkında bilgi verdim İngilizcesi daha kolay
    Ankara ingilizce de yazılabilir ama dediğim gibi Hacettepe Türkçe yazardım senin yerinde olsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

evet ilk dört komitede yapıldi, önceki senelerde de ilk üç komitede yapılmış. ortalamayı çok az etkiliyor ama genel olarak çizim sınavları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senyval S kullanıcısına yanıt

tercih dönemi sonunda muhtemelen hütf yazmış olacaksınız ama gelir mi tam emin değilim sınırda

• geçme kalma konusunda da şöyle söyleyeyim, sınavlar gerçekten zor ama ona göre çalışmaya ve sorulara adapte oluyorsunuz. son komiteler nispeten kolay oluyor, bu sene 240 kişiden sadece 50 kişi büte kaldı ve büt de oldukça kolaydı. muhtemelen 20-30 kişi hariç dönem 2 de kalan olmaz

• bir de tercih döneminde burayı fazla ciddiye alma. hacettepe tıp isteyip sıralaması sınırda olan, iki fakülteyi de tutturamasa da içinde hacettepe tıp kalan, ankara tıplıyı seven herkes diğer seçeneklere sizi ikna etmeye çalışır.

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    ankara tıplıyı seven 💀
    Fazla özelleştirdiniz durumu sanki gerek var mıydı

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt

ilk yorumlarda “ankaratıplıyı sevdiğim için” gibi bir cümle kullanılmıştı, ekledim. yoksa beni ilgilendirmiyor sıralaması düşmüş veya yükselmiş. ki okulu öven cümlemi de bulamazsınız olabildiğince doğru ve deneyimlediğim bilgileri paylaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: the.last.airbender

geçme kalma konusunda da şöyle söyleyeyim, sınavlar gerçekten zor ama ona göre çalışmaya ve sorulara adapte oluyorsunuz. son komiteler nispeten kolay oluyor, bu sene 240 kişiden sadece 50 kişi büte kaldı ve büt de oldukça kolaydı. muhtemelen 20-30 kişi hariç dönem 2 de kalan olmaz

Vay be bizde 370de 140ı bıraktılar büte

bizde sanırım yüksek ortalama yapması zor çünkü gerçekten çok zor sorular fazlalıkta. ama ortalama çalışıp sınıfı geçmesi zor değil çünkü çıkmışlarla ve kolay derslerle 60+yapılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: the.last.airbender

bizde sanırım yüksek ortalama yapması zor çünkü gerçekten çok zor sorular fazlalıkta. ama ortalama çalışıp sınıfı geçmesi zor değil çünkü çıkmışlarla ve kolay derslerle 60+yapılabiliyor

Çıkmış oranı ne kadar hocam

komiteden komiteye değişiyordu ama %20-25 vardır bence. finali ve bütü kolay yapmışlar nispeten (yanlış anlaşılmasın hütf kolayı), bütte çok çıkmış vardı 150 sorunun 70-75i neredeyse finalin aynısı, kalanın büyük kısmı da kolay sorulardı, anatomisi zormuş sanırım öyle diyorlardı

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt

Hocam peki final sözlüsü diye bir şey var mı

Ulan eşşek bağlasan geçer dedikleri Çapa’da 380 kişiden 200’ünü büte bıraktılar be.

Antalyadaysan akdeniz yaz?Ha aile evinde okumak istemiyorum diyorsan o ayrı

yok final lab sınavı da teorik sınav da test oluyor. büt açıklandı bugün, çoğu kalmış belki de büt zordu çoğu kişi için, yorumlarım objektif olmayabilir 

• erhy0 E kullanıcısına yanıt
    Bu sıralamaya yazık olmaz mı? Ailemle ilgili hiçbir sorunum yok.

Tıpı aile evinde okumak daha rahat olur diye demiştim.Sıralama açısından bakarsak bilmiyorum yazık olabilir.Bizim sene 2022 de birisi 600 sıralamayla girmişti.

• Biraz konu dışı ama prime özel hastanelerde çalışmak için üniversitenin önemi var mı kimileri lisansdan daha çok tus sonrası ihtisas yapılan üniversitenin önemi var diyor

• Bence Hacettepe çok gereksiz bir zorlukta Ankara İngilizce Tıp yazılması daha mantıklı

• Rraiden R kullanıcısına yanıt

Ankara ing de gereksiz zorlukta bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.