< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hacettepe Türkçe tıp mı Ankara İngilizce tıp mı? (2. sayfa)
Hacettepe Türkçe tıp mı Ankara İngilizce tıp mı?
(En Son Oy Tarihi: 29.7.2024)
-
-
evet ilk dört komitede yapıldi, önceki senelerde de ilk üç komitede yapılmış. ortalamayı çok az etkiliyor ama genel olarak çizim sınavları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tercih dönemi sonunda muhtemelen hütf yazmış olacaksınız ama gelir mi tam emin değilim sınırda
geçme kalma konusunda da şöyle söyleyeyim, sınavlar gerçekten zor ama ona göre çalışmaya ve sorulara adapte oluyorsunuz. son komiteler nispeten kolay oluyor, bu sene 240 kişiden sadece 50 kişi büte kaldı ve büt de oldukça kolaydı. muhtemelen 20-30 kişi hariç dönem 2 de kalan olmaz
bir de tercih döneminde burayı fazla ciddiye alma. hacettepe tıp isteyip sıralaması sınırda olan, iki fakülteyi de tutturamasa da içinde hacettepe tıp kalan, ankara tıplıyı seven herkes diğer seçeneklere sizi ikna etmeye çalışır.
ankara tıplıyı seven 💀
Fazla özelleştirdiniz durumu sanki gerek var mıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk yorumlarda “ankaratıplıyı sevdiğim için” gibi bir cümle kullanılmıştı, ekledim. yoksa beni ilgilendirmiyor sıralaması düşmüş veya yükselmiş. ki okulu öven cümlemi de bulamazsınız olabildiğince doğru ve deneyimlediğim bilgileri paylaşıyorum
Vay be bizde 370de 140ı bıraktılar bütequote:
Orijinalden alıntı: the.last.airbendergeçme kalma konusunda da şöyle söyleyeyim, sınavlar gerçekten zor ama ona göre çalışmaya ve sorulara adapte oluyorsunuz. son komiteler nispeten kolay oluyor, bu sene 240 kişiden sadece 50 kişi büte kaldı ve büt de oldukça kolaydı. muhtemelen 20-30 kişi hariç dönem 2 de kalan olmaz
bizde sanırım yüksek ortalama yapması zor çünkü gerçekten çok zor sorular fazlalıkta. ama ortalama çalışıp sınıfı geçmesi zor değil çünkü çıkmışlarla ve kolay derslerle 60+yapılabiliyor
Çıkmış oranı ne kadar hocamquote:
Orijinalden alıntı: the.last.airbenderbizde sanırım yüksek ortalama yapması zor çünkü gerçekten çok zor sorular fazlalıkta. ama ortalama çalışıp sınıfı geçmesi zor değil çünkü çıkmışlarla ve kolay derslerle 60+yapılabiliyor
komiteden komiteye değişiyordu ama %20-25 vardır bence. finali ve bütü kolay yapmışlar nispeten (yanlış anlaşılmasın hütf kolayı), bütte çok çıkmış vardı 150 sorunun 70-75i neredeyse finalin aynısı, kalanın büyük kısmı da kolay sorulardı, anatomisi zormuş sanırım öyle diyorlardı
Hocam peki final sözlüsü diye bir şey var mı
Ulan eşşek bağlasan geçer dedikleri Çapa’da 380 kişiden 200’ünü büte bıraktılar be.
-
Antalyadaysan akdeniz yaz?Ha aile evinde okumak istemiyorum diyorsan o ayrı
yok final lab sınavı da teorik sınav da test oluyor. büt açıklandı bugün, çoğu kalmış belki de büt zordu çoğu kişi için, yorumlarım objektif olmayabilir
Bu sıralamaya yazık olmaz mı? Ailemle ilgili hiçbir sorunum yok.
Tıpı aile evinde okumak daha rahat olur diye demiştim.Sıralama açısından bakarsak bilmiyorum yazık olabilir.Bizim sene 2022 de birisi 600 sıralamayla girmişti.
Biraz konu dışı ama prime özel hastanelerde çalışmak için üniversitenin önemi var mı kimileri lisansdan daha çok tus sonrası ihtisas yapılan üniversitenin önemi var diyor
Bence Hacettepe çok gereksiz bir zorlukta Ankara İngilizce Tıp yazılması daha mantıklı
-
Ankara ing de gereksiz zorlukta bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X