yav koskoca hacettepe tıp böyle bir yer olamaz değil mi ? hütf'li hocalarım şaka desin :l |
Bildirim
yav koskoca hacettepe tıp böyle bir yer olamaz değil mi ? hütf'li hocalarım şaka desin :l |
Sbü yazardı damakcatlatanın hayali sbüde okumak ama söyleyemiyor |
çok uzun olduğu için okumadım ama şahsen ilk 100 yapsam kesinlikle devlette tıp okumazdım
|
Çok uzun + ekşi sözlük
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koc veya medipol de mi okurdun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Roger that < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana boun cmpe yolları gözüktü |
Sbü yazardı damakcatlatanın hayali sbüde okumak ama söyleyemiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 7 Ekim 2023; 20:56:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elabore eder msin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorunu olan okulların başında boğaziçi gelir bence hocam alınan diploma sonuna kadar değdi dedirtse de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi harbi o kadar kötü durumda mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O kadar kötü değil hala bence en iyi 2 devlet okulundan biri ama devletlerde bi gerileme var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
lablarda gruba bölünme var mı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 8 Ekim 2023; 1:4:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |