Şimdi Ara

cerrahpaşa tıp mı yoksa çapa tıp mı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

quote:

öncelikle şunu belirtmek isterim.forumda daha önemli konular sıkça açılsaydı böyle fantezi bi konu açmazdım elbette.ancak sakinken aklımda olan bu şeyi sormak istedim
    okuduğum bazı kişisel gelişim kitapları beni ciddi anlamda gaza getirdi.tıp okumak istiyorum.bu hedefe uzak da değilim açıkcası.yıl içindeki çalışmama göre olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama okumuşken en iyisini okuyalım dedik.insanın hedefi net olmayınca çalışma süreside kısalıyor bunu fark ettim.bir fakülteyi şimdiden seçmeliyim kafamda.tamda şuan ben dünyanın en iyi doktoru olmak istiyorum gibi bir idealle yola çıkacak olsam hangisini seçmem gerekir sizce.yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler

not1:önce kazan sonra düşünürsün diyecekler için: şimdi seçmeliyim ve o hedefe kendimi adamalıyım.sadece tıp kazanmak istiyorum diyerek aynı motivasyonu sağlamam zor.
    not2:konum eğer sana saçma geliyorsa saygı duyarım.bana göre önemli bir nokta. ikiside başarılı onunda farkındayım ama idealime göre bi farkı olmalı
    not3:internetten bak diyorsan çok baktım ama bilgi çöplüğü desem yanlış olmaz sanırım.
    not4:hacettepe önerecek arkadaşlar için:okadar uçarsam ayıp etmiş olurum.gerek yok
    ve konu dışı bişey içimde kalmasın.şuan öyle heyecanlıyım ki anlatamam.ortada bişey yok ama içim heyecan ve sevgi ile dolu.hepinizi seviyorum arkadaşlar.tanımıyorum ama hepinize ayrı ayrı sevgi besliyorum.Allah hepinizin gönlüne göre versin.ülkemizin parlak bir nesile ihtiyacı var (ulusa sesleniş:) )

Hocam sen capa tipa bende dişe of of of :D

çapa diş mi istiyorsun hocam

Aynen

hayırlısı inşallah kazanırsın

• hacettepe dersem fazla uçmuş olurum demişsin ama 2000 le 600-1000 arasında fazla fark yok, hacettepe ing. harvard la yaptığı anlaşmadan sonra hac. ing en iyisi bence ,gelmeni isterim umarım istediğin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Çapaya gidenleri şahsen anlamıyorum eğitim kalitesini bilmem ama neticede tıp,yeri bence okulun çok kötü ve eski.Fiziksel olarak yapısını gördüğümde tam bir hayal kırıklığı.
    O kadar iyi sıralama yapsam gider özel üniversitelerde burslu okurum.Koçtur yeditepedir hadi olmadı marmara tıp bence çok daha güzel gözüküyor

+1 tercih döneminde çapa ve cerrahpaşayı kazanamadığıma üzülmüştüm.Sonra bizim fakülteye gittim gezme görme açısından.Sonra annemin çapaya gitmesi lazımdı orda çapayı gördüm biraz morallendim.

• Kaliteli bi doktor olmak istiyosan Çapa...(Tusa çalışmaya fırsat pek verilmiyormuş)
    Tus a rahat rahat çalışayım uzman olcam ben diyosan Cerrahpaşa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

hacettepe dersem fazla uçmuş olurum demişsin ama 2000 le 600-1000 arasında fazla fark yok, hacettepe ing. harvard la yaptığı anlaşmadan sonra hac. ing en iyisi bence ,gelmeni isterim umarım istediğin olur

vay demek hacettepedesin hocam:) tebrik ederim tek kelimeyle süper yani:)
    evet 2000le 1000 arasında pek fark yok ama obp em en fazla 2000e imkan veriyor malesef

• cerrahpaşa not konusunda daha rahat

edit:ingilizce tıp okumak gibi yanlışa düşmeyin geçen sene türkiye 24.sü hacettepe ingilizce tıpta çok düşük notlar aldı tanıyorum kendisini
    harvarda yok baska yere gidecem demek çok gerçekçi olmaz şimdi ben MIT istiyorum desem mantıklı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 4 Eylül 2013; 12:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

cerrahpaşa not konusunda daha rahat

edit:ingilizce tıp okumak gibi yanlışa düşmeyin geçen sene türkiye 24.sü hacettepe ingilizce tıpta çok düşük notlar aldı tanıyorum kendisini
    harvarda yok baska yere gidecem demek çok gerçekçi olmaz şimdi ben MIT istiyorum desem mantıklı olur mu

olmaz
  • TheReedS kullanıcısına yanıt
    dostum ben sana başarılar dilerim cerrahpaşa veya çapa ikisi de iyi okul ben hacettepe dercesi alıp istanbulda okumak istediği için cerrahpaşa yazanlar tanıyorum o yuzden hangisine gidersen git pişmanlık duymazsın zaten benim gözlemlediğim kadarıyla tıpta lisans eğitimini nerde aldığın değil ihtisası nerde yaptığın önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

dostum ben sana başarılar dilerim cerrahpaşa veya çapa ikisi de iyi okul ben hacettepe dercesi alıp istanbulda okumak istediği için cerrahpaşa yazanlar tanıyorum o yuzden hangisine gidersen git pişmanlık duymazsın zaten benim gözlemlediğim kadarıyla tıpta lisans eğitimini nerde aldığın değil ihtisası nerde yaptığın önemli

ihtisas dediğin uzmanlık mı yani
  • Şu özel üni. olayına da açıklık getireyim. Şimdi çoğu özel burs kesilmeme garantisi veriyor ancak eğer kalırsan tekrar edeceğin seneyi ödüyorsun. Benim hayalim Koç Tıp 'tı ama LYS'de batırınca olmadı. Tobb Tıp yazdım ben de ama onu da 2 soruyla kaçırdım Özellerin imkanları çok güzel kazansaydım giderdim. Ha Bahçeşehir ve Yeditepeyi kazandım ama Bahçeşir burs kesiyordu kalırsan. Yeditepedeki bir hocayla konuştum Çapa mezunuymuş hiç düşünme bile Çapa yaz direk dedi.

Tıpta klinik eğitim sizin ne kadar iyi doktor olacağınızı belirleyen etmen. Çapa'nın Klinik eğitiminin Türkiye'nin en iyisi olduğunu söylüyorlar bunu Hacettepedekiler bile kabul etmiş ( okulumu övmek için söylemiyorum kendim gözlemlemedim daha 3-4 yılım var o aşamaya)

Binaları cidden kötü ama yenileme projesiyle umarım 4. sınıfta güzel binalara kavuşacağız. İlk 3 sene zaten klinik eğitim olmadığı için kötü bina çok sorun değil.

Ctf tus konusunda daha rahat. Ama benim tusa girme planlarım yok şimdilik

• Ben hacettepe ing tıp istiyorum ablam gitti oraya iyi diyor. @TheReedS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheReedS kullanıcısına yanıt
    aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Şu özel üni. olayına da açıklık getireyim. Şimdi çoğu özel burs kesilmeme garantisi veriyor ancak eğer kalırsan tekrar edeceğin seneyi ödüyorsun. Benim hayalim Koç Tıp 'tı ama LYS'de batırınca olmadı. Tobb Tıp yazdım ben de ama onu da 2 soruyla kaçırdım Özellerin imkanları çok güzel kazansaydım giderdim. Ha Bahçeşehir ve Yeditepeyi kazandım ama Bahçeşir burs kesiyordu kalırsan. Yeditepedeki bir hocayla konuştum Çapa mezunuymuş hiç düşünme bile Çapa yaz direk dedi.

Tıpta klinik eğitim sizin ne kadar iyi doktor olacağınızı belirleyen etmen. Çapa'nın Klinik eğitiminin Türkiye'nin en iyisi olduğunu söylüyorlar bunu Hacettepedekiler bile kabul etmiş ( okulumu övmek için söylemiyorum kendim gözlemlemedim daha 3-4 yılım var o aşamaya)

Binaları cidden kötü ama yenileme projesiyle umarım 4. sınıfta güzel binalara kavuşacağız. İlk 3 sene zaten klinik eğitim olmadığı için kötü bina çok sorun değil.

evet hocam bir çok konuya açıklık getirmişsin sağol. fakat tusa girmeyi düşünmüyorsun ozaman uzman olamazsın (bildiğim kadarıyla ) . ne yapmayı düşünüyorsun önün kapanmazmı o durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirSokmen

Ben hacettepe ing tıp istiyorum ablam gitti oraya iyi diyor. @TheReedS

iyi olduğuna şüphemiz yok hocam hacettepe ing. sonuçta kolay değil
  • İlk öncelikle başarılar dilerim böyle düşünmen güzel hedef ne kadar yüksek olursa o kadar yakınlaşırsın bence cerrahpaşa ingilizce hedefin olsun ;) Denizin yani miss gibi okul valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Şu özel üni. olayına da açıklık getireyim. Şimdi çoğu özel burs kesilmeme garantisi veriyor ancak eğer kalırsan tekrar edeceğin seneyi ödüyorsun. Benim hayalim Koç Tıp 'tı ama LYS'de batırınca olmadı. Tobb Tıp yazdım ben de ama onu da 2 soruyla kaçırdım Özellerin imkanları çok güzel kazansaydım giderdim. Ha Bahçeşehir ve Yeditepeyi kazandım ama Bahçeşir burs kesiyordu kalırsan. Yeditepedeki bir hocayla konuştum Çapa mezunuymuş hiç düşünme bile Çapa yaz direk dedi.

evet hocam bir çok konuya açıklık getirmişsin sağol. fakat tusa girmeyi düşünmüyorsun ozaman uzman olamazsın (bildiğim kadarıyla ) . ne yapmayı düşünüyorsun önün kapanmazmı o durumda

Almanya O zamana kadar açık kalırsa tabi

• hacettepeyi doğrudan çapa-ctf nin üzerinde kabul ettiğin için seni kınıyorum yorum falan yok

not:bu sene hacet e girebilecekken çapa yazan 125 kişi vardı yani aralarında dağlar kadar fark yok elbette bir alanda hacet bir alanda çapa daha önde olabilir ama doğrudan 'bilimsel olarak' hacet>çapa>ctf falan demek imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

hacettepeyi doğrudan çapa-ctf nin üzerinde kabul ettiğin için seni kınıyorum yorum falan yok

not:bu sene hacet e girebilecekken çapa yazan 125 kişi vardı yani aralarında dağlar kadar fark yok elbette bir alanda hacet bir alanda çapa daha önde olabilir ama doğrudan 'bilimsel olarak' hacet>çapa>ctf falan demek imkansız

yok hacettepe sıralama olarak daha ileride olduğu için ben eledim tercihimden. eğitim kalitesi olarak hacettepe ile çapayı ve ceraahpaşayı kıyaslamak haddim değil.
    yanlış mı ösym nin tablosunda cerrahpaşa 501 çapa 505 hacettepe 518 ile kapatmıştı diye biliyorum. okul puanım nedeniyle 518 puan almam çok zor düşüncesiyle ikisi arasında kaldım
    yorumunu bekliyorum ama ona göre

• Benim bu seneki hedefim Cerrahpaşa.İkimizde kazanırsak tanışırız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.