Şimdi Ara

ayda 10bin tl kira ile cafe acilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En buyuk artim ailem hep destekler. Bir is kurmak istiyorum bu cafe fikri sadece bi secenek yani. O yuzden fikirlere acigim. Olumlu olumsuz her fikri degerlendirmeye calisiyorum. Lise okudugum zamanlar kafelerde calisiyodum. Sevdigim bi is yani kisacasi. O yuzden cafe isletmeciligi bi adim onde geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kiraya bakma en az ayda 30k giderin olacak. Şu an çalıştığım yerin kirası 20k günlük kazancı 6k diğer giderlerle aylık 40k yı geçiyor giderimiz ama gelirimiz bunun nerdeyse 3 katı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamki maçta madride bas parayı 400 bin olur temizinden

• 100bin lira sermayemi hoca ve aylık 15k gideri var en az bu iki cümlenden sonra bu işi yapamayacağın %100 sana söyliyim bulaşma azcık daha koy ev al kiraya ver sen
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    Dediginde haklisin lakin konsept olarak buldugum dukkan avmnin icinde kalmiyor diger dukkanlar gibi. Yaya sirkulasyonunun fazla oldugu biyer. O yuzddn sicak geliyor. Starbucks gibi bi franchise alir miyim emin degilim. Eger alirsam konseptlerine bagli kalmam gerekecek. Bi kahvalti veya ogle yemegi cikaramam en kolay ornekle

• 100bin lira ile bu ise girilebilecegini dusunuyorum neden oyle dedin kardesim? Sermaye ne kadar olmali mesela sana gore

• Yani girilebilir bi is mi hocam kazanciniz muazzammis. Allah daha cok versin

• Hoacam eğer dukkani acacak olursan konuyu editle.samsuna yolumuz duserse ugrariz bi kahveni iceriz

• Hocam sanki bana aylık masraflar 15 bin tl yi rahat geçecek gibi geliyor ama sen bilirsin umarım hem para kazanabildiğin hem de mutlu olduğun bir iş kurabilirsin

Bu arada kafeyi açarsan bana pm at bende gelirim açılmadan öncede gelirim hatta bana part time iş falan da ayarlarsan iyi de olur yazın tam zamanlı olarakda çalışabilirim iş yabancıya gitmesin ikimizde forumdanız sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swot analizi yap. Ona göre kendin değerlendir.

• Açılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ampirikuka

Yani girilebilir bi is mi hocam kazanciniz muazzammis. Allah daha cok versin

Çevren varmı? Mutfak için sağlam bir şef, bara işini bilen baristanı, servise uygun şeflerini ve garsonlarını toplayabilecek misin? Bütün bunlar önemli. Bize hergün ama abartısız hergün aynı müşteri gelir, müşteri kalitemiz çok iyi. Dükkan yeri muazzam ve markası isim yapmış. Bu paraları kazanmamız normal. Ama senin için bilemeyeceğim yukarıda yazdıklarım önemli.

• günlük en az 100 müşteri çekebilecek bir yerse bence iyi paralar kazanılabilir. samsunu bilmediğim için ne kadar işlek bilemiyorum, ama günlük 50-100 müşteri şart.
  • dediğin yeri biliyorum bir ara Samsun'da yaşadım bence bu riski almaya değecek bir yer değil benim görüşüm

• Atakent, Omurevleri daha mantikli degil mi?
  • Kira, vergi , stopaj , sigorta odemeleri , eleman maaslari , ekipman giderleri vs vs bir cok sey daha sayilabilir . Musteri potansiyeli yogun bir yer ise , 15bin kira cok uygun . Benim ankara cafe ve restaurantim var . Bir cok calisanim var . Bu iste en onemlisi "personel" cok kaliteli bir ekip olusturmaniz lazim . Aksi halde is yapcak yer bile olsa is yapamazsiniz . Bu arada kahve ekipmanlari pahalidir . En basitinden alacaginiz cimbali 10.000 tl falandir.. Actiginiz is yerinin kazanc saglamasi icin franc.. almaniz gerekli. Yoksa 5-6 al gozunuzu kapatmaniz lazim . Son olarak yazmak gerekirse 100.000 butce ile bu ise buyuk sekilde girilmez. Kucuk capli bir dukkan bakin bence.

• Bulvar avm sıkıntı hocam, kışın millet piazzaya kaçıyor. 15 bin liraya değmez diye düşünüyorum. Piazza veya atakum taraflarında yer açardım ben olsam.

• Tanidigim sef falan yok suan hersey 0 hocam. Fikir analizleri yapiyorum soylediklerin cok degerli benim icin

• 100 az hocam en az 200 musteri yaparim o muhitte

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    15 yildir atakentte oturuyorum. 2 sene once boyle bi fikrim olsaydi kesinlikle atakentte acardim ama artik cok gec. Hem kiralar uctu gitti hemde suan mevcut olan yerler markalasti. Alkol olmayan isletmelerde kapatti tek tek. Girgir, marnero,ganita,fevzinin yeri vs

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.