Şimdi Ara

ayda 10bin tl kira ile cafe acilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ampirikuka

100bin tl kadar bi sermayem var. Ayrica kosgebden girisimcilik belgem var. Kira yardimi, eleman maasi sigortasi, yazarkasa, gerekli ekipmanlar vs yardimi alabiliyorum 30bin tlye kadar. Hali hazirda mimarlik ofisimiz var, dizaynda falan sikinti yasamayiz diye tahmin ediyorum. Tek cekincem kiranin fazla olusu

kosgeb belgesi nasıl alınıyor ?
  • Millet piazzaya kaciyor derken alisveris yapmak icin kullaniyorlar evet. Fakat benim konseptim avmden cok kafeteryaya daha yakin olacak. Mesela sanat sokaginda ki munevver cafe gibi dusunebilirsin tek farki avmnin icinde olmasi. Avm cevresinde cok sayida devlet hizmet binasi bulunuyor hedef kitlem icinde onlar bulunuyor aslinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarsın hocam boşuna paranı hibe etme, kira bi kere çok pahalı.
    sadece kira olmuyor çalışanlar , dükkan giderleri artı olarak dükkanı sıfırdan restorasyon yapacaksın masraf çok çok fazla olur.
    paranız fazla olsa risk almaya değer belki de şu durumda değmez.avm içi olsa olabilir de herkes avmye gider sizin dükkan sinek avlar

• Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Belli tarihlerde kurs veriyolar. Bazen iskurla ortak olabiliyor. O kursu tamamlayip proje sunuyorsunuz kosgebe. Kabul edilirse alabiliyorsunuz belgeyi

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Evet benim cekincelerimde o yonde dostum. Ise baslayip elime yuzume bulastirip birakmak istemiyorum

• ampirikuka A kullanıcısına yanıt
    Hocam alışveriş olmazsa, cafeye oturan da olmaz zaten. Sırf cafeye gitmek isteyen adam atakum tarafına yada çiftliğe gider diye düşünüyorum.''Tek farkı avm içinde olması'' tek fark bu ama bu cidden büyük bir fark. Bende samsundayım, pastahane işletiyorum. Kısa zamanda çok tecrübem oldu, battık da çıktık da ama benden size tavsiye oraya girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B913FB4A -- 31 Mart 2016; 15:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirlerin icin tesekkur ederim. Saha arastirmam devam ediyor. Kirasi 6bin falan olsa hic dusunmeden girerim oraya fakat meblag yuksek. Pm atiyorum size hocam

• giderler 15 den fazla olur. asgari ücret 1300 bu elemanın sigortası var osu var busu var, dükkana ödeyeceğin bazı işyeri ödemeleri olacak, kafeye sipariş edeceğin ürünler eşyaları saymıyorum bile zaten. nereye 15 e açıyosun kafeyi
  • -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    15e kafe acicam demiyorum ki aylik 15k giderim olacak en az diyorum. Cebimde 15bin var da ise girmeye niyetlenmiyorum 100k nakit param var. Elemanin birinin maasini+sigortasini, kiranin bin lirasini kosgeb karsilayacak 1 yil boyunca. Esyalarimin da kdvsiz haline hibe veriyor. Toplamda kosgebden 30bin tl kadar hibe alabiliyorum. 70bin tl de %0 faizle kredi alabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.