tezcan erşayan adında bir bayan ayda 25 milyarın üstünde para kazandığını iddia ediyor yaptıiği işte MCT + firmalara dışarıdan destek veriyor + amerikada destek verdiği firmalar ..
doğrumudur
sallıyormu ?
Kim bu kadın, nerden duydun, ne iş yapıyormuş?
Bi arkadaşım var cok sevdiğim azru diye onun kankisiymiş :) daha doğrusu bunların sevdiği erkekler bir birlerinin kankisi vs vs uzun hikaye yaa benim erkek arkadaşım söyledi milletin sevgilisi 25 - 30 milyar kazanıyor ayda diye doğrumu bu yaa
dogrudur arkaşım gayete normaldir neye şaşıryosun anlamadım ust düzey yönetiçler bu parayı alıyor be askeri öcrete devam
kimsenin aldığı parada gözüm yok. yeter ki faydalı bir iş yapsın
Ya ne yapiyorki yeniden pc mi imal ediyor yada ne bilim ati asus gibi markamı icat ediyor? yada Google kuranlar gibi dehalıklarmı yapiyor?
Bir işadamının genel müdürü oğlu ayda 500.000$ harcıyordu. Babası masrafını kısmasını söyleyince istifa etmişti.
AMERİKA GİBİ SÖMÜRÜNÜN TAVAN YAPTIĞI BİR YERDE NEDEN OLMASIN??
ben de MCT'yim, bilgi birikimini doğru kullanan ve sürekli araştıran bir insan doğru işi doğru zamanda yaparsa bu paranın daha fazlasını da kazanabilir.
lakin ben doğru işverenle henüz tanışamadım
Dünya malı dünyada kalır gerek yok o kadarına da
o kadar da değil canım..her lafa inanma..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme