o kadar patlamadan hiç kozmik dalga,enerji,toz bulutu, ateş falan uzaya dağılmayacak
neyse neticeye bakalım,aya bunu yazan tosun okuyana kosun yazardım.Mekikten konu dışına girip konu açardım sunuculara bişey olmamışsa
ay toprağıyla teyemmüm alır namaz kılar ölürdüm
Way be konu tuttu
49 kayıtlı üye, 0 misafir
güneşe doğru bi zıplardım erir giderdim zaten muhtemelen cehenneme gitcem ha bi saat önce ha bi saat sonra
Boynumu kırıp boşluğa atlardım
Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim
quote:
Orjinalden alıntı: ge4ce
bir sigara yakar manzarayı izler sonra kelime-i şahadet getirirdim
oksijen yok babacım neyle yakıyosun sigarayı
quote:
Orjinalden alıntı: İlker Gökmen
Bazı hatalar var lütfen düzeltin
Hata falan yok
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim
ahahah
quote:
Orjinalden alıntı: ge4ce
bir sigara yakar manzarayı izler sonra kelime-i şahadet getirirdim
Nasıl yakıcaksın o sigarayı merak ettim?
boyle birsey olamaz . cunku dunyanin parcalanmasi gerek ki o carpisma patlama olmasi ile super nova olur ardindan karadelik ve karadeligin obur tarafinda ne var gorme sansi :) belki gezegenin baska bir yerine acilan boyun . uzay zamanini bukebiliyorsa ki ainshteinin bir teorisi vardi dunya zamani kendi capinda bukuyor diye . yani baska bir boyuta cikardin veya baska bir zamana , misir piramitlerinin tam isaasi sirasinda sen o zamana boyut atliyorsun ve misirlilar seni ciziyorlar ve insanlar sana tapiyorlar falan filan . iyice dagildi konu
Bilirdim ve ölürdüm
quote:
Orjinalden alıntı: dodi--
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC