Şimdi Ara

Aydan Dünyayı Böyle Görseniz Tepkiniz Ne Olurdu? [SS'Li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
8
Favori
47.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar patlamadan hiç kozmik dalga,enerji,toz bulutu, ateş falan uzaya dağılmayacak

neyse neticeye bakalım,aya bunu yazan tosun okuyana kosun yazardım.Mekikten konu dışına girip konu açardım sunuculara bişey olmamışsa

ay toprağıyla teyemmüm alır namaz kılar ölürdüm
  • Way be konu tuttu

49 kayıtlı üye, 0 misafir
  • güneşe doğru bi zıplardım erir giderdim zaten muhtemelen cehenneme gitcem ha bi saat önce ha bi saat sonra
  • Boynumu kırıp boşluğa atlardım
  • Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ge4ce

bir sigara yakar manzarayı izler sonra kelime-i şahadet getirirdim

oksijen yok babacım neyle yakıyosun sigarayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

Bazı hatalar var lütfen düzeltin

Hata falan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim

ahahah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ge4ce

bir sigara yakar manzarayı izler sonra kelime-i şahadet getirirdim

Nasıl yakıcaksın o sigarayı merak ettim?
  • boyle birsey olamaz . cunku dunyanin parcalanmasi gerek ki o carpisma patlama olmasi ile super nova olur ardindan karadelik ve karadeligin obur tarafinda ne var gorme sansi :) belki gezegenin baska bir yerine acilan boyun . uzay zamanini bukebiliyorsa ki ainshteinin bir teorisi vardi dunya zamani kendi capinda bukuyor diye . yani baska bir boyuta cikardin veya baska bir zamana , misir piramitlerinin tam isaasi sirasinda sen o zamana boyut atliyorsun ve misirlilar seni ciziyorlar ve insanlar sana tapiyorlar falan filan . iyice dagildi konu
  • Bilirdim ve ölürdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim

ahahah

• Bu konudaki kullanıcılar: 0nuR^^, Ottoman_PoweR, Sefid.dL, V2, Stroma, CaqiR, Impavide, FYLE, Zeberu5, Mickey~, MJ_furkan, FearFroMe, sylargray, Gamlı Baykuş, fatih_t, OraLeTH_, FIRST, Capoeira19, Palacio, __AMİDAMARU__, drift34, LastDestruction, mertftceza, Magina, hacker_49, hacı_yatmaz, slash7895123, DeHsHeT, i have a dream, DieselTRoniC, Yokistant, LizOzOM, The_İllusionist, destructive, DeaDLYKiSS, bilinmeyensizdenklem, Kahn !, Zeen, StarkDun, ge4ce, BoSS_228, İlker Gökmen, Kicker, gyükseltürk, «GÕ®K€M», _LoRDi_, splendour.rrr, colddplay, TheDarkDefender, Haplo, SmallScreaM
    55 kayıtlı üye, 0 misafir

Başka zaman toplanmaz kimse.
  • Kafama takardım
  • quote:

Yaşamanın süresini kaldırdın.. Bknz. Shard, chitin bow bug

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

ahahah

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

ay toprağıyla teyemmüm alır namaz kılar ölürdüm

Aklıma Saadettin Teksoy geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

ayda kolbastı oynardım

hiç sevmem o oyunu.ona oyun demek te hata gibi geliyo bana.uydurma bişey.kafası leyla olan üç beş gencin hareketlenmesi sonunda çıkan kargaşa.
  • Konu dışına "Dünyaya göktaşı çarptı" diye konu açardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Konu dışına "Dünyaya göktaşı çarptı" diye konu açardım

internete giremezdin diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.