önce sırtımdaki amerikan bayrağını sökerdim ve uzay gemime binip geri dönerdim. Bakarsın adriana lima sağlam çıkar
quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim bug report
boşluğa atlardım diyenler aydada yer çekimi var nereye atlıyolar sorması ayıp? yapıcagım şey ise mekiğe binip dünyaya dönmek olurdu.ne var ne yok diye
quote:Orjinalden alıntı: HandjobbeR Yanılmıyorsam astronotlara zehir mi ne veriyorlardı eğerki uzayda kalırsan acısız ölebilmen için. yok artık lebron nereden cıkartıyorsunuz bunları bilmem ki..
quote:Orjinalden alıntı: dodi-- quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim ahahah
quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN 1 saatlik oksijen kaldıysa zaten dünya patlamasada dünyaya dönemezsin o oksijenle
quote:Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye quote:Orjinalden alıntı: HandjobbeR Yanılmıyorsam astronotlara zehir mi ne veriyorlardı eğerki uzayda kalırsan acısız ölebilmen için. yok artık lebron nereden cıkartıyorsunuz bunları bilmem ki.. Öyle birşey vardı gerçekten ama tam hatırlayamıyorum.