Kısa bir şoktan sonra ayı şöyle bir dolaşırdım yaşam belirtisi varmı diye Yoksa ağlaya ağlaya ölürdüm heralde
uzayda dh ye girer ' evden kactim uzaydayim ne yapayim' diye konu acardim
Ay arabasıyla İsmail YK son sese kadar açıp piyasa yapardım
Boşluğa doğru süzülüp 1 saat uzayın sonsuzluğunda dolaşırdım.
mekikte son kez mastürbasyon yapardım.
Ne kadar sanşlıyım dünyada ölen sonuncu kişi ünvanı benim diye 1 saat boyunca havada dönerdim :):)
quote:
Orjinalden alıntı: CaqiR
quote:
Orjinalden alıntı: CCaaNN
boşluğa atlardım diyenler aydada yer çekimi var nereye atlıyolar sorması ayıp?
yapıcagım şey ise mekiğe binip dünyaya dönmek olurdu.ne var ne yok diye
evet yer çekimi var ama dünyadakinden çok daha az ve bi zıplarsan geri dönüşün olmaz astronotlarda o üstlerindeki giysi sayesinde ayak basabiliolar zaten.
ikinciside dünya paramparça oldu sen nereye gidion
ayda dünyadakinin 1/6 sı kadar yerçekimi var yaklaşık olarak astronot giysisini katmasan bile (ki 100 kg min.) sen 70 kg sin dünyada kac m havaya zıplıyorsan ayda onun 6 katı kadar zıplarsın ama sen dünyada 3 km falan zıplayabiliyorsan belki ayda yörüngeden çıkarsın...
quote:
Orjinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR
Bundan sonra yeni moda Şahin K
quote:
Orjinalden alıntı: CaqiR
quote:
Orjinalden alıntı: CCaaNN
boşluğa atlardım diyenler aydada yer çekimi var nereye atlıyolar sorması ayıp?
yapıcagım şey ise mekiğe binip dünyaya dönmek olurdu.ne var ne yok diye
evet yer çekimi var ama dünyadakinden çok daha az ve bi zıplarsan geri dönüşün olmaz astronotlarda o üstlerindeki giysi sayesinde ayak basabiliolar zaten.
ikinciside dünya paramparça oldu sen nereye gidion
arkadaşım kötü bi haberim var sana. ayda zıpladıktan sora tıpkı dünyadaki gibi kıç üstü düşersin. sadece dünyadakinden biraz daha uzun sürer(1-2 sn maximum) .
mekiğe döner rakı ve meze hazırlar o manzaraya karşı olene kadar ıcerdımxD xD xD yada ımana gelırdım
Aya gittiğinde sen dünyayı öyle görüyorsan dünyaya dönebilirsin ve ölümü bekleyebilirsin.. Işık yılı sayesinde =)
Ha sektör, ananı sektör derdim sonra aydaki kumla abdest alır dilimi ısırırdım ve ölürdüm.