Şimdi Ara

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Okuyanlar | Okuyacaklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oguzhan2250

quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

quote:

sanat tarihi kazandım bende(ilk kez kazandım dedim) genel tepkileri okudumda aydın yerlisi yokmuş pek görünmezmiş. göç almış bu ara. mersin olma yolunda ilerliyormuş. laf atanı çok olurmuş. sosyal hayat yokmuş. (doğuda dahi bir kaç ilimizde okul etrafına öğrenci enerjisi yayılır ya hani heh aydında o da yokmuş)

Dostum Adü merkez kampüsü mü kazandın yoksa çevre ilçelerdeki MYO'lardan birini mi? Aydın'da hayat vardır, yerliside çoktur hani. Gece hayatı 1,30 saatlik mesafedeki Kuşadası'nda çok hareketlidir.Laf atana hiç rastlamadım.

merkez kampüs. fen-edebiyat fakültesi

Hayırlı olsun, wedesna isimli arkadaş anlatmış az buçuk Aydın'ı. Dediği gibi öğrenci şehridir, yeme-içme-barınma gibi şeyler pahalı değildir.Gayet makul seviyelerdedir.Hayat ucuzdur yani buralarda.Yerlisinin çoğu köylerde, ilçelerde yaşar ama merkezde de vardır. Genel olarak sakin bi yerdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

quote:

sanat tarihi kazandım bende(ilk kez kazandım dedim) genel tepkileri okudumda aydın yerlisi yokmuş pek görünmezmiş. göç almış bu ara. mersin olma yolunda ilerliyormuş. laf atanı çok olurmuş. sosyal hayat yokmuş. (doğuda dahi bir kaç ilimizde okul etrafına öğrenci enerjisi yayılır ya hani heh aydında o da yokmuş)

Dostum Adü merkez kampüsü mü kazandın yoksa çevre ilçelerdeki MYO'lardan birini mi? Aydın'da hayat vardır, yerliside çoktur hani. Gece hayatı 1,30 saatlik mesafedeki Kuşadası'nda çok hareketlidir.Laf atana hiç rastlamadım.

merkez kampüs. fen-edebiyat fakültesi

benimde merkez kampüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 23 Ağustos 2012; 5:44:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky1111

quote:

Orijinalden alıntı: wedesna

öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim ben aydınlıyım herhangi bi sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım...

Karacasuya gidiyoruz yurt olarak nereyi önerebilirsin ? Ya da başka ilçeden mi tutulmalı ikinci öğretim olduğumu düşünürsek cevap atarsan sevinirim. Bir de var mı güzel yerler yoksa harbi herkesin dediği gibi köy mü ?

ben aydın merkezde yaşıyorum karacasu da ki yurt durumunu bilemem ama oradan bulamazsan nazilli var orası hem daha büyük hem daha güzel karacasudan...karacasu köy falan da değil ama öyle çok bir şey bekleme canın sıkılırsa merkeze gelirsin nazilliye gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Nazilli iibf deyim..

bende ordayım bu sene kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAvcı7 -- 22 Ağustos 2012; 15:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eAvcı7

quote:

Nazilli iibf deyim..

hangi bölümdesin ? ben sosyal hizmet.
  • quote:

quote:

quote:

Nazilli iibf deyim..

benim bölümde uluslararası ilişkiler(ingilizce)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Didim MYO aşcilik orasi hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nazilli iibf deyim..

çok güzel. hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nazilli iibf deyim..

çok güzel. hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nazilli iibf deyim..

çok güzel. hayırlı olsun

sanada hayırlı olsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_

Didim MYO aşcilik orasi hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Didim deniz kenarı bir yer.Altınkum plajı meşhurdur.Söke'ye 1 saat, Aydın'a 2*2,5 saat uzaklıktadır. Genelde yazın hareketlidir.Yabancı nüfus vardır.Bir çoğunun evi var. Diyebileceklerim bunlar, pek gitmiyorum oraya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_

Didim MYO aşcilik orasi hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

didim kışın çok sessiz sakin olur ama yazın nüfus 2 kat artar genelde ingiliz turistler gelir orada yaşayan yabancılar da vardır..kışın canınız sıkılsa bile nisan ayından sonra ortalık şenlenir sezon açılmaya başlar yavaş yavaş...aydına max.2 saat uzaklıkta turistik bir yer olduğu için yazın pahalı olur ama kışın normaldir fiyatlar...altınkum plajı meşhurdur yerlisi turisti oraya gider...mavişehir de fena değildir..benim bildiklerim bu kadar

• Veteriner fakultesindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Veteriner fakultesindeyim
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wedesna -- 23 Ağustos 2012; 1:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedesna

-

Izmir liyim. Evime 1 saat. Yurdu guzel. 4. Buyuk unv vet dalinda. Kusadasina yakin. Benim icin yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Kimler burayı kazandı arkadaşlar tanışalım kaynaşalım

http://www.idari.adu.edu.tr/db/ogrenciisleri/topics.asp?path=333735

buraya göre belgeleri hazırladım ben. ama meğersem

http://obisnet.adu.edu.tr/OBISNetv2/YeniKayitFakYokBilgi

buraya göre olmalıymış(altta yazıyor şartlar)
    o kadar vesikalık çektirdim sakallıydı ama sorun olur mu ? askerlik durum belgesinide boşuna almış oldum önemli değil ama o. hatta kaçak gözüküyodum iyi oldu onu düzeltmiş oldum :D

sakallı vesikalıkta sorun yaparlar mı tekrardan 12 adet çektirmem gerekiyor mu ?

• arkadaşlar adnan mendereste ön kayıt başlıyomu ??
  • yarın burdan

bölümü seç çıkan yerde aşşağıya in orda gerekli belgeler var. sonrasında bi yerde sabah 10da açıklanacak link diyor forum var 2 tane onları doldur. harcı yatır 28nde. o doldurdugğun 2 formun çıktısını al. harcında dekontunu al yatırdğında. ön kayıt bu kadar
  • quote:

yarın burdan

bölümü seç çıkan yerde aşşağıya in orda gerekli belgeler var. sonrasında bi yerde sabah 10da açıklanacak link diyor forum var 2 tane onları doldur. harcı yatır 28nde. o doldurdugğun 2 formun çıktısını al. harcında dekontunu al yatırdğında. ön kayıt bu kadar

11- a-) Öğrenci Bilgi İzleme Formu - Ders Kayıt Formu - ; Gerekli bilgileriniz internet üzerinden doldurulup, ders kaydı yapılarak ikişer nüsha çıktı alıp, imzalanarak kesin kayda gelinecektir.

b-) Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı Kayıt Formu; Zorunlu Hazırlık Sınıfı olan birimlerde Zorunlu Hazırlık sınıfından veya diğer birimlerde Zorunlu Yabancı Dil Dersinden muaf olmak isteyen adaylar dolduracaktır. Gerekli bilgiler internet üzerinden doldurulup bir nüsha çıktı alınarak kesin kayda gelinecektir.
    FORMLARI DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ…(24.08.2012 saat 10.00 dan itibaren açılacaktır.)

12- İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Kayıt Formu; Söke Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon ile Dış Ticaret Programlarına kesin kayıt yaptıracak adaylar dolduracaktır. Gerekli bilgiler internet üzerinden doldurulup bir nüsha çıktı alınarak kesin kayda gelinecektir. İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFINA KAYIT OLMAK İSTEYENLER! FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ…(24.08.2012 saat 10.00 dan itibaren açılacaktır.)

AYDIN MESLEK YÜKSEK OKULU HANGİSİ DOLDURCAK ?

• önceden okudugum üniversiteden diplomamı henüz alamadım, acaba fotokopisi (aslının) işe yarar mı? kesin bi bilgisi olan var mıdır arkadaslar? sitede baktım olur diyolar fakat bosuna ugrasmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.