Şimdi Ara

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Okuyanlar | Okuyacaklar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslı gerekli çünk zaten aslı üniversite bünyesinde kalıyor
  • sagol dostum oyleymis. ne yapalım gidip alacaz da obisnetten sanki aslının fotokopisi olur gibicesinden bi sey okumustum. diplomayı almaya üseniyorum cunku 1-2 günde biticek bi is değil sonra alırım diyodum işte bundan o da olmazmıs bi arkadas daha soyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi

Sağolasın hocam sen hangi bölüm kazandın? Söke nasıl bir yer bir şeyler biliyor musun?

Hayırlı olsun, Söke ile ilgili tanıtım yazım.
    quote:

Eskiden Didim-Milas yolu üzerinde Outlet Mağazalar vardı. Novada Forum'un açılmasıyla birlikte burası geçerliliğini yitirmeye başladı.Çoğu mağaza Forum'a gitti.Gündüzleri forumu gezebilirsin, alışveriş yapabilirsin.Söke'nin içindeki kafelerde zaman geçirebilirsin.Sera, Antik, Atatürk parkının üst tarafındaki caddenin iki başınada yeni kafeler açıldı.Oralarda takılabilirsin.Söke'nin içinde bi tane sinema var.Dicle Sineması.Ama dandik genelde millet yiyişmeye gidiyor sevgilisiyle. Kuşadası yolu üzerinde Kipa var.İçersinde mağazalar, yemek yerleri var. Güzelçamlı, Davutlar, Kuşadası gibi turistik yerler dolmuşlarla 30 dakikalık mesafede.

Hava kararmaya başladımı Söke'de hayat bitti denilebilir.Tenha yerlerde özellikle Atatürk Parkı ve Çarşamba Pazarının oralarda tinerciler olur.Kafelere takılabilir, foruma gidebilirsin yine veyahut Kuşadası'na barlar sokağına, sahile gidip dolaşabilirsin.

Genel anlamda sessiz, sakin bir yerdir.Yazın geceleri genelde serin olur.Rahat uyuyabilirsin. Aklına gelen birşey olursa sorabilirsin hocam

sahile 30 dk uzaklıkta mı kuşadasına filan yakınmış o yönden rahatız artık :) Adam akıllı sinema yoksa bir laptop alıcaz ordan izlicez filmleri artık ben gece öğretimiyim tinerciye denk gelirsem bir de onlarla uğraşıcaz be Aydın merkeze kaç saatlik uzaklıkta?

Ortalama olarak güzelçamlı, davutlar ve kuşadasına 30 dakika mesafede.Didim'e 45-60 dakika sürebilir. Sinema için Kuşadası yolu üzerindeki Kipa'ya gidebilirsin.Onların takıldıkları yerler aşağı yukarı bellidir zaten. Hava karardıktan sonra pek yaya bulunmaz sokaklarda, yaz-kış farketmez. Aydın merkeze 1 saat 15 dakika uzaklıkta.

Sağolasın

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtsız35 -- 5 Eylül 2012; 17:05:49 >
  • ARKADAŞLAR ADNAN MENDERES MESLEK YÜKSEK OKULUNA KAYIT İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU VE DERS KAYIT FORMLARINI İNTERNETTEN DOLDURUIP ÇIKTI ALIP İMZA ATIP OKULA KESİN KAYIT İÇİN GÖTÜRCEZ AMA BEN TIKLIYORUM BOŞLUKLARI DOLRUYUORUM AMA BANA ÇIKTIYI VERMİYOR YANİ SON 5.BÖLÜME GELİYORUM KAYDET DİYORUM BOMBOŞ SAYFA GELİYOR.BEN BU ÇIKTIYI ALMAK ZORUNDAYIM NASI YAPICAM Bİ YARDIM EDİN BİLENİNİZ YOKMU
  • Bu okulun hazırlık eğitimi nerede verilecek bilen var mı?bugün okula gittim nazilli sağlık meslek lisesi yazıyodu panoda ama görevliye soruyoruz telefon bekliyoruz diyor.ne bu karışıklık yaa ilk günden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAvcı7 -- 17 Eylül 2012; 18:56:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya bil.müh.acılacak mı
  • Merhabalar,

2013 OSS sınavında puan yettıgı takdırde Adnan Menderes Unıversıtesı/Turızm Rehberlıgı dusunuyorum. Merkez kampusunde oldugunu ogrendım. Kampus hakkında bılgılendırme yapabılır mısınız? Kampus merkeze yakın mı? Artıları/eksılerı nelerdır? Genel olarak bı degerlendırme gelırse sevınırım.

Ortam nasıl? Memnun mu bolumde okuyanlar?
  • veteriner fakültesinde okuyan arkadaşlar okul hakkında biraz bilgi verebilirler mi acaba sınavlar nasıl oluyor uygulama dersleri nasıl vs. ?
  • var mı iletişim fakültesi kazanan :)
  • Uluslarası ilişkiler gelicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.