Şimdi Ara

AYDIN BELEDİYE BAŞKANI KAZA YAPMIŞ, HAVA YASTIKLARI AÇILMAMIŞ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında araçların bilgisayarlarına menü konulacak;

ben ölmek istiyorum, kemer takmayacağım, kaza durumunda hava yastığı da suratımda patlasın

bunu "ON" konumuna getirir getirmez GÜMMM!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Kusacam artık VW konularından.

fabrika verisinden daha hızlı 0-100 passat videosu koysan da ona yorum yapsak
  • Ön hava yastıkları açılmış gibi duruyor fotoğrafda acaba ben mi yanlış görüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanrının kırbacı

BEN PİMİ ÇEKERİM, GERİSİNE KARIŞMAM

kaza ggecırmıs yaralanmış bı ınsanın dramından bukadar neselı olabılen bırının ınsanlıgını sorgulaım ben bence sende sorgula kendını
  • Fotoda aracın hava yastıkları açılmış ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Haberi görmüştüm ama konu yine VW muhabbetine dönecek diye konu açmadım.

@Taner Abi; SRS hava yastıkları kemer bağlı olsa da olmasa da açılıyor diye biliyorum. Ayrıca kemeri arkadan bağlayınca ya da toka takınca araç nasıl anlıyor aslında kemer takılmadığımızı, zira kemer uyarısı susuyor.

Koltuğa oturmayıp kemer tokası kullanınca sistem bunu algılıyor. Kemer makarası konumu ve koltuk sensörü de hava yastığı tetikleme mekanizmasına bağlı.

Benim 30bin küsür liralık kçıkırık Cruze'da bile emniyet kemeri uyarı sinyali var, Passat CC'de de mutlaka vardır ve onu susturmak için en azından kemer tokası takmışlardır ve airbaglar açılmalıydı bence.

• Hava yastığı açılmasını gerektircek kadar büyük bir kaza değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Kusacam artık VW konularından.

fabrika verisinden daha hızlı 0-100 passat videosu koysan da ona yorum yapsak

Yediremiyorsan izleme kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: tanrının kırbacı

BEN PİMİ ÇEKERİM, GERİSİNE KARIŞMAM

kaza ggecırmıs yaralanmış bı ınsanın dramından bukadar neselı olabılen bırının ınsanlıgını sorgulaım ben bence sende sorgula kendını

Yok hocam yanlış anladın galiba. Ben bu kazayı akşam haberlerinde izledim ve önemli bir kaza olmadığını da biliyorum. Olayın yine vw tartışmasına döneceğini düşündüğüm için öyle söyledim.

• Zaten hava yastığı açılmış daha ne kadar açılcaktı.
  • Millet m** mı da hava yastığı açılmamış diyor haberde?(Fotoğraflarda görüldüğü üzere ön hava yastıkları açılmış) Yandan darbe mi almış da yan havayastıkları açılsın aracın? Perde ve yan hava yastığı emniyet kemerinin takılı olup olmadığına bakmaz, açılır. Emniyet kemerini taksaymış belediye başkanı. Süs olarak konulmuyor arabaya. Cahiller işte diyeceğim. Ama biliyorlar emniyet kemerinin ne işe yaradığını. İyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 14 Mart 2012; 21:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Millet mal mı da hava yastığı açılmamış diyor haberde? Yandan darbe mi almış da yan havayastıkları açılsın aracın? Perde ve yan hava yastığı emniyet kemerinin takılı olup olmadığına bakmaz, açılır. Emniyet kemerini taksaymış belediye başkanı. Süs olarak konulmuyor arabaya. Cahiller işte diyeceğim. Ama biliyorlar emniyet kemerinin ne işe yaradığını. İyi olmuş.

iyi olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Millet mal mı da hava yastığı açılmamış diyor haberde? Yandan darbe mi almış da yan havayastıkları açılsın aracın? Perde ve yan hava yastığı emniyet kemerinin takılı olup olmadığına bakmaz, açılır. Emniyet kemerini taksaymış belediye başkanı. Süs olarak konulmuyor arabaya. Cahiller işte diyeceğim. Ama biliyorlar emniyet kemerinin ne işe yaradığını. İyi olmuş.

iyi olmuş?

Senin benim paramla biniyorlar hak etmedikleri araçlara. Görgüsüzlükten de emniyet kemeri takmıyorlar. Arka ya da ön farketmez; bir otomobilde emniyet kemeri takmayan zihin yoksunudur, bu kadar. Riskli bir ortama çıkarken gereken güvenlik önlemini almazsan olacaklara da katlanırsın. Ben arabamda bir dakikalığına bile arka koltukta veya önde emniyet kemeri taktırtmadan kimseyi oturtmadım. Oturtmam da. Emniyet kemeri kullanmayan insana geçmiş olsun demem, umarım dersini almışsındır derim. İki gram beyni olan insan emniyet kemeri takmalıdır. Trafikte bakıyorum. Aziz hocam ne kadar da haklıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 14 Mart 2012; 21:44:30 >

• quote:

ayıp
  • Hava yastığı konusunda aynı markanın farklı modellerinde bile farklılıklar var.

Bazen önden kaza anında tüm yastıklar açılırken bazende sadece önler açılabiliyor.

Bu araçta önden çarpmada sadece ön yastıklar açılıyor

Bu araçta ise tüm yastıklar açılıyor.

• quote:

quote:

ayıp

ayıp olan ne? adam dosdoğru yazı yazmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

quote:

ayıp

1-Sizin doğru bulduğunuzu herkes yapmak zorunda değil
    2-İnsanlık halidir dalgınlığa gelmiş olabilir
    3-Kaza geliyorum demez bir yakınınızında başına gelebilir ona iyi olmuş demezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 14 Mart 2012; 21:53:06 >
  • Passat'ıda dava etseler bari herşeyi dava ediyolar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

quote:

ayıp

1-Sizin doğru bulduğunuzu herkes yapmak zorunda değil
    2-İnsanlık halidir dalgınlığa gelmiş olabilir
    3-Kaza geliyorum demez bir yakınınızında başına gelebilir ona iyi olmuş demezsiniz

1. iyi işte sonuç bu olur..

2. trafik dalgınlık affetmiyor. sonuç ortada..

3. yakınımın başına da gelse söylerim. kendi başıma gelse salaklığıma kızarım. ( aynı durumda olsam)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.