|
Aydın, Işık , Nisantasi , ybs okunur mu?
-
-
Hayır -
Hocam niye okunmaz, siz ne yazardiniz? -
34k olsa akdeniz yazılırdı da bu haliyle gelmez hocam bu 3ü arasından ışık derim ben.
-
Hacettepe Econ yazardım. Bu ünilerde hicbir şey okunmaz. Nisantası üniversitesinin zaten kurucusuna bak bakalım kimmiş
İlk kez giriyorsan mezuna da kalabilirsin, daha iyisini yabilirsin
Akdeniz makdeniz yazma zaten forumda bu şakadan ibaret
-
Hocam ytu ve istanbul uni isletme/iktisatlara ne diyorsunuz peki? Ikinci kere girildi de sınava, mezuna kalmak pek olası değil. -
nick entry uyumu
-
isletme iktisat mı kaldı bu devirde yaz sonra 17yeter mi diye baslıklar ac
-
Ne okusun millet hocam? Hukuk , uluslararası torpil zaten. Sınıf ogretmeni mi olsun herkes -
ahah sınıf ogr. ? :D asla yazılmaz vision yerlerde resmen. neyse hocam MIS harici bölüm yazılabilir tabi ancak bilkent boun vb varsa yazılır onun dısında MIS yazılmalı ama tabiki canın istiyorsa philosophy yaz pdr yaz :D sınıf yaz :D ama bunlar asla benım tercıhım olmazdı. karar senin. iyice araştır içine sineni yapabileceğini düşündüğünü yaz.
-
internetin en kötü yanı herkesin filtreden geçmeden fikir belirtebilmesi
-
Elhamdulillah ✋🏻
-
Köklü ünilerde (iü, hacettepe, marmara vs.) geliyorsa türkçe işletme/iktisat en mantıklı seçim olur. -
ybs kötü bölüm değil falan dedik ama 44k yapıp nişantaşı aydın benzeri okullarda okursan puanına yazık edersin. ytü hacettepe marmara istanbul gibi yerlerde oku -
Hocam yazılım alanına yonelmek isteyen biri iü , marmara iktisat/işletme yazmalı mı? -
İktisat yazarsan veri analistliği gibi pozisyonlarda çalışabilirsin data analyst roadmap'leri ile. -
YTÜ işletmeyi öne iktisati arkaya yaz iktisat gelir yüksek ihtimal en azından kaliteli eğitim alırsın veya Marmara, İü işletme iktisat yaz -
Katilmakla birlikte dolar kazanmayan yazamasin şarti da gelmeli bence sonra elalemi isletme sinif falan yonlendiriyorlar millet acından ölüyor sonra..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
internetin en kötü yanı herkesin filtreden geçmeden fikir belirtebilmesi |
Benzer içerikler
- matematik mühendisliği maaş
- stajyer avukat maaşı
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
- eczacılık okunur mu 2024
- boğaziçi işletme mezunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X