Şimdi Ara

Aydın/Muğla/Bolu/Kırıkkale Tıp Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu 4 tıp fakültesini tercih listemde ilk 4e koymayı düşünüyorum. Bu fakülteler ve bulundukları iller hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kırıkkale hakkında sorularını yanıtlayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    kırıkkale nasol hocam memnun musunuz
  • Muğla pahalı şehir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samsunlu1998cimbom123 S kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale tıpta okumuyorum hocam. 6 yıl yaşadım. Şehir hakkındaki sorularınızı seve seve cevaplarım.
  • Aydın hakkında soru varsa alayım
  • vctry33 V kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt imkanları nasıldır??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam öğrenci olarak gitsek sıkılır mıyız çok mu küçük bir yer bir de hangi kurslar var tenis boks bateri piyano vs bilginiz var mı
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    hocam tıp okuyonuz demedim ki 6 yıl yaşamışsınız nasıl bir yerdi memnun muydunuz
  • InFlamess_ kullanıcısına yanıt
    erkek olarak yurt imkanları çok yok olanlar da hem saçma fiyatlı hem de gereksiz. Öğrenci olarak evi öneririm aydında herkese. Kızların yurt imkanı daha fazla. Erkeklereyurt olarak en mantıklısı kyk o da herkese çıkmıyor.
    şehir çok küçük ancak şehri güzelleştiren bence içindeki arkadaşlıklar, dostluklar. Evet tenis boks bateri piyano dersi alanlar duymuştum çok yaygın değil ancak köy de değil aydın abartmayalım :)
    hocam valla ben gitmedim diyenlerin yalancisiyım aynen iyi arkadaşlarım olursa çok sıkıntı olmaz dediğiniz gibi
    Bir yandan haklılar yalan diyemem ancak bir öğrenci için bence çok iyi bir şehir duymuşsunuzdur öğrenci şehirleri sıralamasında 2. sırada aydın geldi :) Tıp olarak da aşırı zor bir okul değil bence yaz :) yardımcı olurum sana da
    evet hocam duydum ailem çok uzakta ve herkes yakın yerleri yazmamı öneriyor eğer yazarsam ve gelirse konuşuruz hocam siz orda mısınız ne okuyorsunuz ?
    Tıp okuyorum. Ulaşım olarak da izmirde hava alanı havaşla 1 saat 15 dk memleketinizde havaalanı varsa ulaşım sıkıntı olmuyor
    hocam uçak biletlerini 3 4 ay önceden alamazsam çok pahalıya geliyor onu ayarlamam gerekir büyük ihtimal. izmire gezmeye fırsatınız oluyor mu veya çeşitli hobilerle ilgenmeye fırsatınız oluyor mu yoksa sadece ders şeklinde mi geçiyor hayatınız
    hocam yurdun yakınlarında spor salonu var mı
    sınav tarihleri tüm seneninki sene başından bellidir. istediğin zaman alabilirsin biletini. Tabiki her yere gezme fırsatın olabilir 1.sınıfta bol bol gezersin rahatsın diğer dönemlere göre
    her yer zaten yürüme mesafesinde bulunur bir spor salonu onu dert etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.