Şimdi Ara

Aydın Tıp mı? Manisa Tıp mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir şey daha ;hangi okulda hazırlık olup olmadığını nereden öğrenebilirim acaba?
  • allahdiyendragon izlenimlerini yine de bekliyorum ama..benim fikrim g.antebe doğru kaydı..yanımda bu kadar köklü bir üniversite ve tıp fakültesi dururken aydın macera gibi geliyor..en yakın havaalanı izmir adnan menderes.. ki ordan aydın bile 120 km..burdan aydın zaten 900 km miş..yanımda antep dururken cazibesi ney ki aydına gideyim..tek bir cazibesini göremedim..şehir merkezi desen burdaki ilçe iskenderun gibi..aydını aydın yapan zaten tatil beldeleri ki tıp öğrecisi ne yapsın tatil beldesini..aydından dolmusa bin tatil beldeleri ve izmir 1 saat falan..e antepten de uçağa binsen 1 bucuk saate aynı yerdesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu756

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: allahdiyendragon

@ Mikael yarbay... hazırlık varsa tıp da ingilizce değil mi doğal olarak??

Soruverdim dostum.Haftada 1 saat ingilizce varmış hazırlığı geçen arkadaşım öyle söyledi.Geri kalan dersler türkçe imiş.

hocam ben de bir kaç şey danışayım
    hocaları,eğitimi iyi midir?ve internlüğü çok zor mu acaba?teşekkürler..

Eğitimi iyi diyordu arkadaşlarım,yani zor ama kaliteli eğitim varmış.Internlük hakkında bir bilgi veremem maalesef çünkü arkadaşlarım bu sene 2. sınıfa yeni geçti.Ayrıca arkadaşım bir şey daha söyledi.Çalışmadan sınıf geçmek isteyen varsa Isparta'ya falan gitsin dedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soruverdim dostum.Haftada 1 saat ingilizce varmış hazırlığı geçen arkadaşım öyle söyledi.Geri kalan dersler türkçe imiş.

Eğitimi iyi diyordu arkadaşlarım,yani zor ama kaliteli eğitim varmış.Internlük hakkında bir bilgi veremem maalesef çünkü arkadaşlarım bu sene 2. sınıfa yeni geçti.Ayrıca arkadaşım bir şey daha söyledi.Çalışmadan sınıf geçmek isteyen varsa Isparta'ya falan gitsin dedi.

ben de zaten inşallah ıspartaya gitcemkolay olduğunu bilmiyodum.biraz olsun rahatladım.arkadaşlarına ve sana emeğin için çook teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de zaten inşallah ıspartaya gitcemkolay olduğunu bilmiyodum.biraz olsun rahatladım.arkadaşlarına ve sana emeğin için çook teşekkür ederim

Ancak şunu söyleyeyim ısparta yobaz bir şehirdir,rahat rahat istediklerini yapamazsın.Giden bir akrabamız var her hafta ağlayarak geri geldi şehirden okumayacağım diye ama okumak zorunda olduğundan okudu.3. senesiydi çünkü :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ancak şunu söyleyeyim ısparta yobaz bir şehirdir,rahat rahat istediklerini yapamazsın.Giden bir akrabamız var her hafta ağlayarak geri geldi şehirden okumayacağım diye ama okumak zorunda olduğundan okudu.3. senesiydi çünkü :)

herkes böyle diyor korkuyom yazaten ilk tercihlerimde pamukkale aydın manisa falan yazcam.o zaman ıspartanın sıralamalarında önerebileceğin yerler var mı?gerçekten herkes böyle diyorsa bildikleri birşey vardır herhalde.tekrar teşekkürler..

• Pamukkale iyidir gerçekten dediğime gel :) Zaten kötü olsa önünde Cerrahpaşa falan gibi bir seçenek olsa orayı yazdırırdım.Akdeniz var o da olabilir bak.
  • quote:

Pamukkale iyidir gerçekten dediğime gel :) Zaten kötü olsa önünde Cerrahpaşa falan gibi bir seçenek olsa orayı yazdırırdım.Akdeniz var o da olabilir bak.

:)pamukkale hep ilk üçteydi tercihlerimde ama hakkında bilgi edinebileceğim hiç tanıdığım yoktu.seni buldum valla iyi oldu çok teşekkürler
    akdenize puanım büyük ihtimal olmıyacak.ama yazıcam.biraz daha araştırıp tercih yapıcaz artık tekrar çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Pamukkale iyidir gerçekten dediğime gel :) Zaten kötü olsa önünde Cerrahpaşa falan gibi bir seçenek olsa orayı yazdırırdım.Akdeniz var o da olabilir bak.

:)pamukkale hep ilk üçteydi tercihlerimde ama hakkında bilgi edinebileceğim hiç tanıdığım yoktu.seni buldum valla iyi oldu çok teşekkürler
    akdenize puanım büyük ihtimal olmıyacak.ama yazıcam.biraz daha araştırıp tercih yapıcaz artık tekrar çok teşekkürler

Valla dostum (gerçi dostum diyorum cinsiyetin hakkında bir bilgim yok) Denizli güzel bir şehirdir,şu anda yol yapım çalışmaları varmış biraz kafa şişiriyor ama tahminim eylül ekim gibi biter,o zaman çok güzel olacak şehir.İmkan çok,lüks mekanlar,alışveriş merkezleri,teknoloji anlamında üst düzey mağazalar.Okul güzel yerde,tıp için yeni bina yapılıyor sanırım.Güzeldir Denizli.Tabi üniversite hakkındaki görüşleri de daha önce söyledim tıp okumadığımdan bilmiyorum.Gelirsen pm çak bana seni bizim tıpçı arkadaşlarla tanıştırayım en azından bloklardan önce falan deneyimlilerden yardım alabilme imkanın olur.Her şey istediğin gibi olur umarım başarılar.

• quote:

quote:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZnZgr -- 29 Temmuz 2011; 0:37:33 >

• http://tipfak.pau.edu.tr/ en iyisi şöyle vereyim kendin kararını ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan13

allahdiyendragon izlenimlerini yine de bekliyorum ama..benim fikrim g.antebe doğru kaydı..yanımda bu kadar köklü bir üniversite ve tıp fakültesi dururken aydın macera gibi geliyor..en yakın havaalanı izmir adnan menderes.. ki ordan aydın bile 120 km..burdan aydın zaten 900 km miş..yanımda antep dururken cazibesi ney ki aydına gideyim..tek bir cazibesini göremedim..şehir merkezi desen burdaki ilçe iskenderun gibi..aydını aydın yapan zaten tatil beldeleri ki tıp öğrecisi ne yapsın tatil beldesini..aydından dolmusa bin tatil beldeleri ve izmir 1 saat falan..e antepten de uçağa binsen 1 bucuk saate aynı yerdesin..

Ksnlkle katılıyorum,,ben egeli olduğum için yakın ondan yazıcam,,yoksa şehrin içi anteple karşılaştırılamaz.okunur mu bal gibi mis gibi okunur gayet hoş bir şehir olanakları ve güzel yerlere yakınlığı çok cazip ama ddğm gibi yakın değilsen antebi düşün sen uzak gelcekse,,yok ben dayanırım diyosan durma gel çünkü izmir ve kuşadası hem yakın hem ulaşım ucuz..

• izmir otogarından bildiriyorum sayın dh liler,,geldim ,gördüm de daha yenemedim nys şehir izmirin bir ilçesi gibi aynen ,,sokaklar olsun mekanlar olsun izmiri andırıyo zaten izmire de yakın,,,tıp şehre hakim bir mevkide platoda tüm aydın ayaklar altında manzara olarak,,otobüslerle ulaşım rahat.hastane de yapılmış yeni,,yavaş yavaş topluyolar fakülteleri bir araya bir kampüs görünümü vermişler yeni yeni.Kuşadasına da gttm bornovaya da aynı gün içinde,,aydın onlar kadar iyi olmasa da okumak için hoş bir şehir gibi geldi bana tabi karar sizin denizliyi düşünen varsa orayı araştırsın kesinlikle şehir olarak aydından üstün bir yer ..dağlar kadar fark da yok arada sonuçta tıp okuyacaksınız..aydın şu an için bana daha yakın geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allahdiyendragon -- 29 Temmuz 2011; 2:37:09 >

• benim sıralamam 7703 ben de aydın istiyorum sizce gelir mi?
    Aydın da ev kiraları yurt fiyatları nasıldır bilgilendiriseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Valla dostum (gerçi dostum diyorum cinsiyetin hakkında bir bilgim yok) Denizli güzel bir şehirdir,şu anda yol yapım çalışmaları varmış biraz kafa şişiriyor ama tahminim eylül ekim gibi biter,o zaman çok güzel olacak şehir.İmkan çok,lüks mekanlar,alışveriş merkezleri,teknoloji anlamında üst düzey mağazalar.Okul güzel yerde,tıp için yeni bina yapılıyor sanırım.Güzeldir Denizli.Tabi üniversite hakkındaki görüşleri de daha önce söyledim tıp okumadığımdan bilmiyorum.Gelirsen pm çak bana seni bizim tıpçı arkadaşlarla tanıştırayım en azından bloklardan önce falan deneyimlilerden yardım alabilme imkanın olur.Her şey istediğin gibi olur umarım başarılar.

biraz araştırdım gerçekten güzel yorumlar var tıp fak. hakkında sanırım ilk tercihim olacak
    ama puanım yeter mi bilmem de biraz zor gibi.eğer kazanır da gelirsem sana pm atarım.
    zaman ayırdığın ve beni bilgilendirdiğin için çok sağol

• Manisa Celal Bayar Tıp Aydın a göre daha iyidir, hem okul olarak hem şehir olarak. İzmir e de 20-25 dk da gidebilirsin. Bence önce Manisa yaz arkasından Aydın. Tabii yine de sen bilirsin. Benden bir abi nasihatı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: remorutti

benim sıralamam 7703 ben de aydın istiyorum sizce gelir mi?
    Aydın da ev kiraları yurt fiyatları nasıldır bilgilendiriseniz sevinirim.

Kontenjan değişikliklerini göz önünde bulundurmak lazım ancak şu an için gelmez gibi duruyor..Ev kiraları 500-600 snrm tabi yaşayacağın standart da çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

Manisa Celal Bayar Tıp Aydın a göre daha iyidir, hem okul olarak hem şehir olarak. İzmir e de 20-25 dk da gidebilirsin. Bence önce Manisa yaz arkasından Aydın. Tabii yine de sen bilirsin. Benden bir abi nasihatı..

İzmir den ev tutup manisa da okumak nsl olur yarbayım ??
  • quote:

quote:

Manisa Celal Bayar Tıp Aydın a göre daha iyidir, hem okul olarak hem şehir olarak. İzmir e de 20-25 dk da gidebilirsin. Bence önce Manisa yaz arkasından Aydın. Tabii yine de sen bilirsin. Benden bir abi nasihatı..

Çok rahatlıkla yapabilirsin, bu şekilde gidip gelen yüzlerce öğrenci var, ayrıca sırf bu iş için çok sayıda öğrenci servisi var.
    İzmir de ev tutmayı düşünürsen Bornova da tutmaya çalış, senin için çok daha uygun olur.. Hayırlısı olsun..

• quote:

quote:

quote:

Çok rahatlıkla yapabilirsin, bu şekilde gidip gelen yüzlerce öğrenci var, ayrıca sırf bu iş için çok sayıda öğrenci servisi var.
    İzmir de ev tutmayı düşünürsen Bornova da tutmaya çalış, senin için çok daha uygun olur.. Hayırlısı olsun..

Aydında okuyup araba aldırmak nsl olur acaba,,eğer izmirde oturursam benzin dayanmaz ev artı servis parası her gün ama aydında olursam haftada bir gün izmir ya da kuşadası yaparım,,üniversitedeki hava da ayrı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.