Şimdi Ara

Aydın Tıp mı? Manisa Tıp mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aydınlıyım kim demiş aydın güzel değil diye ilk medeniyetler dahi burada kuruldu kardeşim aydın hoştur güzeldir adü şehre tepeden bakar sosyal hayat güzeldir kimse kimseye karışmaz özgürdür dışardan gelenler için güzeldir.Forum aydın,mesire alanları,bulvarı hoştur hoş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

medipol tutuyo bi tek, o da bu yıl az kişi alıcak.. Ya oraların (bursluların) mevcutu çok az, 50 kişi tıp mı olur.. son sene habire nöbet gelir diyolar

@allahsızdragon
    kardeş senle yarın ilgilenicem.. şimdi cwr ile battlefield yapıcaz

Allahsızdragon olsa allah demez la ,,,tamam siz oynayın ama bu sene ddğn gibi medipol 5 kişi alıyomuş burslu ntv de adamın biri 5200 müş ona bile zor dediler hiç düşünmeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: usher78

ben aydınlıyım kim demiş aydın güzel değil diye ilk medeniyetler dahi burada kuruldu kardeşim aydın hoştur güzeldir adü şehre tepeden bakar sosyal hayat güzeldir kimse kimseye karışmaz özgürdür dışardan gelenler için güzeldir.Forum aydın,mesire alanları,bulvarı hoştur hoş :)

Evet aydın bence de çok güzel ama manisa nın daha avantajlı ve büyük olduğu konusunda sürekli uyarılar alıyorum kardeş bir de ortam durumu var,,,ben tıp okusam bile evde oturan tiplerden değilim,,bar disko olmadan hiç bi yerde okuyamam,,,snrm manisa da sadece o yok,,,eğer manisayı da biliyosan ltfn yorum yap

• tıp beğenmiyo adam sen 1 sene daha hazırlan en iyisi
  • forumda manisa ile ilgili açtığım konu var

http://forum.donanimhaber.com/m_51036824/mpage_1//tm.htm#51044549

@dragon
    bar disko ne lan, doktor olcan sen panpa olmadı alırsın gitarı gideriz karşıyaka yalıya, bi de sesi güzel kız(lar) buluruz.. sen çalarsın onlar söyler.. Bnde elektroya başlayabilirim. Yetenek var ama malzeme lazım

• manisayı bilmem ama aydın güzel şehir. tıp fakültesinin iyi olduğunu da duymuştum.
  • şehir olarak aydın manisa dan üstündür heralde ama manisa izmir arası 32 km kendi arabanla en fazla 25-30 dk sürer

ek olarak izmir-manisa arası tünel açılıyor(başladılar bile) başbakan söz verdi izmir-manisa 8 dk ya iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 26 Temmuz 2011; 9:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

şehir olarak aydın manisa dan üstündür heralde ama manisa izmir arası 32 km kendi arabanla en fazla 25-30 dk sürer

ek olarak izmir-manisa arası tünel açılıyor(başladılar bile) başbakan söz verdi izmir-manisa 8 dk ya iniyor.

8 dk olması imkânsız. Yol çok virajlı ve kalabalık. Ferrari gelse 8 dakikada gidemez. Sabuncubeli'ne tünel yapılacak, orayı zaten ben 2 dakikada dönüyorum.

Ama güzel icraat olur, çok kaza oldu orada.
  • Arkadaşlar yaşam tarzı hangisinin daha rahatsa orası bence mantıklı,,,izmire yakın olan manisa olabilir ama aydın da kuşadası didime yakın ayrıca izmire de çok uzak değil,,izmirdeki öğrenciler manisayı tercih ettiği için mi bu kadar yüksek manisa ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

tıp beğenmiyo adam sen 1 sene daha hazırlan en iyisi

Bu sefer adriana lima bile etken olamaz,, yolcudur abbas ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

forumda manisa ile ilgili açtığım konu var

donanımhaber forum
    celal bayar üniversitesi hakkında yardım lazım » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_51036824/mpage_1//tm.htm#51044549

@dragon
    bar disko ne lan, doktor olcan sen panpa olmadı alırsın gitarı gideriz karşıyaka yalıya, bi de sesi güzel kız(lar) buluruz.. sen çalarsın onlar söyler.. Bnde elektroya başlayabilirim. Yetenek var ama malzeme lazım

Evet bnm gece hayatıyla işim olmaz ben tıp okucem dien nty kardeşimin hunharca ve sinsice planları ortaya döküldü sonunda sen merak etme onu her türlü yapcez de önemli olan nerde olceği

• devlet üniversitesi konusuyorsunuz yine..
    hepsi aynı hamam dragon karşiiim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgtygnc12

devlet üniversitesi konusuyorsunuz yine..
    hepsi aynı hamam dragon karşiiim.

Doğu tarafına mı baksak yoksa belki ona tmm dersn :D
  • arkadaşlar ben de 7.400 sıralamamla yazmayı düşünüyorum..hem tıp fakültesi hem hem aydın hakkında net bilgi almam gerek..o paylaştığınız ekşi sözlük yorumları 2008 de falan yapılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan13

arkadaşlar ben de 7.400 sıralamamla yazmayı düşünüyorum..hem tıp fakültesi hem hem aydın hakkında net bilgi almam gerek..o paylaştığınız ekşi sözlük yorumları 2008 de falan yapılmış..

Ben yarın aydına gidiyorum şehri araştırmak için,,senin manisa büyük ihtimal gelmez onun için tek seçenek aydın,,ben manisayla ikilemde kaldığım için konu açtım,,senin yerinde olsam ve tıp okumak istesem gözüm kapalı aydın yazardım,,yarın akşam ya da daha sonra daha detaylı bilgi veririm aydınla ilgili,,orda gözlemlediklerimle ilgili
  • ben aydındayım amacın eğlence disko falansa gelme cünkü öyle seyleri zor bulursun aydın zaten kücük yer.üniversite tepede ayrıca.
    manisayı bilmem ama sen yok kafam rahat etsin ben okuyacagım ffalan dersen aydın iyidir ve aydın tıp ta sağlam diye duymustum ayrıca
  • Bende Aydınlı olarak Aydın iyidir iyi.Maksat Aydından Dhli bir doktor çıksın.Aydınlılar çoğalmış dernek falan mı açsak.
  • Manisada yaşayan biri olarak söylüyorum usta gelme hiç tavsiye etmem çok ciddiyim.Sosyal imkanlar bakımından gelişmemiş bir yer zaten.Samimi söylşüyorum gelme.Zaten kampüs de şehrin içinde değil.Dağın başı.
  • adana osmaniyeden de aydın macera gibi geliyor ama daha a.menderes üniversitesinin a sını bilmeden..babam da antep diye bastırıyor..sen yine de buraya dön kardesim aydınla ilgili izlenimlerini..
  • manisayı bilmiyorum ama aydında okuyab vir arkadaşım halinden memnundu.devamsızlık sorunu olmadıı için çok rahattı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.