Şimdi Ara

Aydına Gidiyorum Sanırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıpı kim kaybetmişte biz bulalım hocam. Mühendisliğe geliyorum :) Özelden yazıyorum şimdi.
  • Ben 18 yıldır Aydın'dayım. Bana kimse Aydın'ı övmesin şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bulvar dediğimiz 20 dk. içerisinde turlayabildiğiniz, forum aydın da paran olmadan gezemeyeceğin (öğrenci) ve 3-4 tane cafesi olan ve sadece arkadaşlarınla gidip oturup sohbet edeceğin, vakit geçireceğin yerler dışında ne var ? Üstelik üniversite okumak için gelen ve min. 4 sene kalacak için gayet sıkıcı bir yerdir.
  • akademi en iyi yurdu. devlet yurdu iyidir aydının 3 kişilik odalar. 3 bazalı yatak. banyo oda içinde. kız erkek karışık.
    arkadaşların olduğu sürece eğlenirsin. ne yaparsın normalde sinemaya mı gitmek istedin ? forum.
    halı saha maçı yapmak istedin ? var
    karaoke yapalım ya eğleniriz ya da dımtıs dımtıs takılalım mı dedin ? var e5, şapıldak
    alternatif rock havasındayım mı dedin ? o da var gramafon

hergün başka bar hergün başka cafe eğlenmek istiyorum dersen yok işte bu kadar çünkü saydıklarım kadar. ama arkadaş ev ortamı eğlenilir. yazın desen atlarsın kuşadasına gidersin. izmir desen 1 saat mesafe.

tavla oynayalım anrgile içelim dedin cadde cafe. teras cafe.

öyle bi yer aydın işte. ama söke hakkında bilgim yok. bu saydıklarımın hepsi bulvarda. forum ise okula yakın

Not: sökeye baktım. dediğim bu bulvarla alakası yok gibi google maps yazdım'da arada dağlar var mesafe olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan2250 -- 24 Temmuz 2013; 1:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Her yaz Kuşadası'na giderim. Yaşayın doya doya. Güzel yerdir.

Ben Kuşadası'ndayım zaten, bu yıl üniversite için İzmir'e gidiyorum. Kuşadası son yıllarda çok bozdu ama gideceğiniz yere göre değişir tabii ki. Onun haricinde Aydın'ı sevmek isterseniz güzel bir şehirdir. Ama sevmek istemeniz gerekli. Üniversitesi tepede ve 2. sınıf bir üniversite. Havası da boğuktur oldukça... Sosyal açıdan üniversitenin yanında alışveriş merkezi var yani ondan ibaret diyebilim... Yazları Kuşadası'na kaçarsanız hava açısından iyi olur yoksa yazın Aydın'da duramazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 24 Temmuz 2013; 1:38:22 >

• e umarım kyk yurdu çıkar o zaman hem ucuz hemde anlattığınız yurt 3 kişilik oda bazalı yatak ordaysa gayet güzel. her gün başka mekan gibi bişeyim yok zaten hergün çıkmam çıkamam. Ama gezecek tozacak yer olması da önemli tabi.
  • ben kuşadasında oturuyorum.. aydın cok büyük bir yer degildir. genellikle cok yakıcı bir sıcagı var.. deniz tarafına alıskın oldugum ıcın aydına gidince kacıcak yer bulamıyor insan. üniversite şehrin içinde tepelik daglık yüksek bir yerde tüm fakülteler belli bir alan içersinde bulunuyor diye biliyorum egitimi hakkında bir bilgim yok lakin ben mezuna kalıyorum aydına üniversiteye gitmeyide düşünmedim cünkü biraz egeden uzaklasmak istiyor insan =) fen edebiyat fakültesindeki amfiler güzel bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrhn

Tıpı kim kaybetmişte biz bulalım hocam. Mühendisliğe geliyorum :) Özelden yazıyorum şimdi.

Bn aydn insaat mühendisliğinde okuyorum sorun varsa sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafik ışığı yok şehirde baya baya yok tatile gittiğimde çok şaşırmıştım bildiğimiz trafik ışığı yok lan şehirde alışmış millet birbirine yol veriyor falan güzel şehir yani anlıcağın
  • Merkeze bir nebze okey veririm de Söke ve kekoları çok efsane yatay geçiş düşünmeye başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Winchester

Merkeze bir nebze okey veririm de Söke ve kekoları çok efsane yatay geçiş düşünmeye başla

üniversite merkezde zaten. Zafer mahallesinde. Bu söke nerden çıktı ya
  • Sen hangi şehirden geliyorsun bu da sana Aydın'ı anlatmamız için önemli, beklentilerine göre yorum yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: rogues

trafik ışığı yok şehirde baya baya yok tatile gittiğimde çok şaşırmıştım bildiğimiz trafik ışığı yok lan şehirde alışmış millet birbirine yol veriyor falan güzel şehir yani anlıcağın

Seni Aydın diye baska bir yere götürmüşler :D

• 11 sene İstanbulun ardından 7 senedir Ankarada yaşıyorum. Burdanda işte Aydına geçicez sanırım.
  • Benim gibi gezip tozan bir adamsan Aydın'a falan gelme gelirsen de Ricco Papa'dan başka bara gitme büyükşehir havası başka mekanda yok

• Ricco Papa yazdım burayı. İlk gidip bakacağım yer burası olacak.
  • Kardeşim benden sana tavsiye hiç yurtlarla falan uğraşma git ev tut. Öğrencinin kalabileceği çok güzel evler var fiyat olarakta 350-450 arası değişiyor. Yerini önemseme pek niye dersen şehiriçine 1.25 i veriyorsun istediğin yere gidiyorsun :). Kusura bakmasınlar ama insanları biraz kötü. Yayaya yol verme diye birşey bilmiyorlar. Yola atlasan frene basacağına ezip geçecek gibi gaza yükleniyor. Onada alışırsın zaten sorun olmaz. Eğlence mekanı çok yok burası doğru. Benden bu kadar. Kolay gelsin.
  • Burvardan Mc Donalds tarafına doğru inen 1 numaraya bineceksin unutmadan söyleyeyim damsız almazlar boşu boşuna gidip dönme :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesenth

Ben 18 yıldır Aydın'dayım. Bana kimse Aydın'ı övmesin şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bulvar dediğimiz 20 dk. içerisinde turlayabildiğiniz, forum aydın da paran olmadan gezemeyeceğin (öğrenci) ve 3-4 tane cafesi olan ve sadece arkadaşlarınla gidip oturup sohbet edeceğin, vakit geçireceğin yerler dışında ne var ? Üstelik üniversite okumak için gelen ve min. 4 sene kalacak için gayet sıkıcı bir yerdir.

sanrım hiç iç anadoluda bir il görmemişsiniz . . . .

aydın gayet yaşanablr bir kent . . ankarada univ okudum . . ve aydını ankaraya terch ederim . . tabi beklentide önemli . . univ hayatından beklenti sadece gezip tozup her gun baska mekanda takılıp , afedersn bayanlarla bişeyler yapmaksa evet aydın bu kadarı bir öğrenciye sağlıyamaz ancak okulunu 4 yılda bitirmek isteyen birisi için ideal diye dusunuyorm

• Hocam senin baktığın açıdan Didim daha mantıklı ben daha genel olarak söylemiştim

• Güle güle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.