Şimdi Ara

Aydına Gidiyorum Sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aydın hakkında bilginiz var mı? Orda okuyan eden? Nasıl bi yer? Yaşaması kalitesi eğitimi ortamı? Nerde barınıcam bunlar hep önemli sorular bilen varsa bi el atarsa çok iyi olur.

• Ben Aydın da oturuyorum. Aydın küçük bir şehir gerçi büyükşehir oldu bu aralar ama faydasını göremedik şimdilik. Genellikle eğitimi iyidir duyumlarıma göre fakat üniversite hakkında yorum yapamayacağım. Sadece okulun aydını tamamen gören bir tepede olduğudur söyleyeceğim. Ayrıca dışarı çıkıp vakit geçireceğin yer sayısı çok ama çok kısıtlı bunu bil. Barınma olarak da üniversitenin kendi yurdu var diye biliyorum gerçi merkezde de yurtlar var hiç araştırmadım. Benden bu kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesenth

Ben Aydın da oturuyorum. Aydın küçük bir şehir gerçi büyükşehir oldu bu aralar ama faydasını göremedik şimdilik. Genellikle eğitimi iyidir duyumlarıma göre fakat üniversite hakkında yorum yapamayacağım. Sadece okulun aydını tamamen gören bir tepede olduğudur söyleyeceğim. Ayrıca dışarı çıkıp vakit geçireceğin yer sayısı çok ama çok kısıtlı bunu bil. Barınma olarak da üniversitenin kendi yurdu var diye biliyorum gerçi merkezde de yurtlar var hiç araştırmadım. Benden bu kadar :)

söke nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesenth

Ben Aydın da oturuyorum. Aydın küçük bir şehir gerçi büyükşehir oldu bu aralar ama faydasını göremedik şimdilik. Genellikle eğitimi iyidir duyumlarıma göre fakat üniversite hakkında yorum yapamayacağım. Sadece okulun aydını tamamen gören bir tepede olduğudur söyleyeceğim. Ayrıca dışarı çıkıp vakit geçireceğin yer sayısı çok ama çok kısıtlı bunu bil. Barınma olarak da üniversitenin kendi yurdu var diye biliyorum gerçi merkezde de yurtlar var hiç araştırmadım. Benden bu kadar :)

Hocam gece vakti Foruma gitsin ya Kahve Dünyasında takılsın biraz. Stadın ordaki Kipa kaçta kapanıyor ?
  • Söke de kısmen Aydın'a benzer fakat öğrencilere daha uygun bir yer bence. En önemlisi tatil mekanlarına daha yakın :D Orada yaşayan varsa daha iyi anlatır.
    Edit: Kipa gece 11 de kapanıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesenth -- 24 Temmuz 2013; 0:09:41 >
  • Alayına gidiyorum anladım vallaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydında oturuyorum..Kışın baska illerde vereceğin yakıt parasını yiyecek yerler bulursun kafan rahat olsun :)
  • 6 Sene kaldım..

Yaşanılacak yer..

Söke de öyle..

Ben merkezde kalmıştım.
  • Ev fiyatları yani kiraları nasıl öğrenciye ev veriyolar mı :D
  • Her yaz Kuşadası'na giderim. Yaşayın doya doya. Güzel yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 24 Temmuz 2013; 0:26:14 >
  • Söke mi ? Aman diyim aman. Didim'de oturuyorum ben buraya 55km uzaklıkta bi yer. Ama şöyle söyliyim şehir merkezine bi 10km uzaklıkta yaklaşık 40-50 tane outleti olan mağazalar zinciri var. Yine şehir merkezine 5-6 km uzaklıkta Novada var (kipa gibi, forum gibi bir yer) onun dışında hiç ama hiçbir şey yok. 1950-1960'lardan kalma binalar eski püskü yerler cidden küçücük ve çok eski bir köy. Komşu ilçeleri Didim ve Kuşadası çok güzel yerler özellikle yazları ama yinede oralar için bile katlanılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

6 Sene kaldım..

Yaşanılacak yer..

Söke de öyle..

Ben merkezde kalmıştım.

biraz detay alsaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Söke mi ? Aman diyim aman. Didim'de oturuyorum ben buraya 55km uzaklıkta bi yer. Ama şöyle söyliyim şehir merkezine bi 10km uzaklıkta yaklaşık 40-50 tane outleti olan mağazalar zinciri var. Yine şehir merkezine 5-6 km uzaklıkta Novada var (kipa gibi, forum gibi bir yer) onun dışında hiç ama hiçbir şey yok. 1950-1960'lardan kalma binalar eski püskü yerler cidden küçücük ve çok eski bir köy. Komşu ilçeleri Didim ve Kuşadası çok güzel yerler özellikle yazları ama yinede oralar için bile katlanılmaz.

+1
    Arkadaş doğru söylemiş başta seni korkutmamak için biraz söyleyeceklerimi kıstım fakat Aydın çok küçük bir yer :S Bir üni. li için sıkıntılı olacağını tahmin ediyorum. Kiralar ucuz değildir. Gerçi ucuzluktan ölçüt ne bilmek lazım :)

• Öyle demeyin şimdi ama
    Valla söke nerde bilmiyorum üniversite zafer mahallesindeymiş. Büyük olasılıkla hayatım orda geçer Söke falan bilmem ben
  • ugrhn kullanıcısına yanıt
    Yukarıdakilere bakma hacı.. Onlar gidecek yer bulamamışlar..

Biz her hafta 3-4 farklı yere takılırdık.. Bana göre fazla..

Gidince görürsün.. Garanti vereyim sıkıntı çekmezsin..

Ama söke için aynısını söyleyemem.
  • umuyorum öyle olur aydın gelecek gibi. Ama üstlerden tutarsa izmir tutar bakalım. Daha fazla bilgi vermek isteyen olursa hazırım burdayım.
  • aydında okudum ben merkezdeydi ama okul merkez dediğim dağın başında :D merkez kampüstü yani. güzeldi. şapıldak, gramafon, e5 gittik gördük eğlendik döndük. söke nasıl bilmiyorum. bildiğim tek şey örnek özel erkek öğrenci yurdu uzak durunuz. heryerde böcek var ve fiyatına göre herşeyi çok çok kötü
  • Akademi erkek yurdunu gözüme kestirdim ben ama nasıldır işte bilemiyorum. Takılacak yer var diyosunuz yani. Sıkılınmaz?
  • Aydın hakkında olumsuz bir yorumda bulunmadım zaten, Söke'den bahsettim. 21 yıldırda burdayım Aydın ve tüm ilçelerinde gitmediğim görmediğim mekan kalmadı. Aydın'da seçim şansın pek yok büyük bir caddesi var karşılıklı cafeler dükkanlar var. Orası güzel. Forum Aydın var o da gayet güzel. Aydın'da e5'i tavsiye ederim. Ama Söke üstüne para versen kalmayacağım bir yer.

• Aydın Merkezde yaşıyorum hocam.Özelden kafanda soru varsa hala sorabilirsin.Tıp için mi geliyorsun ? Ve nereden geliyorsun ? Eğer büyük şehirden geliyorsan ve büyük şehir hayatını seviyorsan biraz sıkılabilirsin ama emin ol çoğu anadolu ilinden daha iyidir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.