Şimdi Ara

aygaz-milangaz-ipragaz-totalgaz-shellgas-vs ne farkları vardır bunların (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
34.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dondurmaci

aygaz ve shellgas birbirine yakın. şu aygazın kampanyasının hatırına aygaz a talim ediyoruz. tv ye az kaldı.

yazın ucuz gaz kullanırken, kışın kesinlikle aygaz çok farklı.

Alıntıları Göster
    BP nin hem benzinin hem lpg sini kullanıyorum memmunum opetin benzininden memnun kalmadım p.o tabi bu iş bayi işi ama bp favorim

• quote:

Orijinalden alıntı: okis

BP nin hem benzinin hem lpg sini kullanıyorum memmunum opetin benzininden memnun kalmadım p.o tabi bu iş bayi işi ama bp favorim

Alıntıları Göster
    Shelli tek geçerim ve uzun yolda bulursam hiç şaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Hepsini de kullandım..Hiçbirinin diğerinden farkı yok..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x15

totaldan dolumdan sonra aracı çalıştıramadık şamandırayı açtık içi komple hava dolu:) milangaz 15 km daha fazla yol yaptırdı. ben tek araç üstünde epeyi denemişimdir inanınki fark var. birde bi bölgedeki aygazla öteki bölgenin aygaz gazı farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: peceneq

quote:

totaldan dolumdan sonra aracı çalıştıramadık şamandırayı açtık içi komple hava dolu:) milangaz 15 km daha fazla yol yaptırdı. ben tek araç üstünde epeyi denemişimdir inanınki fark var. birde bi bölgedeki aygazla öteki bölgenin aygaz gazı farklı

Alıntıları Göster
    son 2 kez po dan milangaz aldım, almaz olaydım. aygaz ı çoktandır almıyorum bir kere almıştım performans hissedilir düşmüştü. İpragaz dan şüpheleniyorum sanki bazen iyi oluyor bazen kötü oluyor ya da istasyona göre değişiyor. Shell idare eder gibi. akpet te hangisi satılıyordu ondan genelde sorun yaşamıyorum. Şu ana kadar karışık aldım amabundan sonra sınırlayacağım ama %100 ben de daha karar vermiş değilim. Bp istasyonları sanki azalaır gibi geldi bana ya da diğerleri arttı. şimdi de lukoil baya yayılıyor belki onu da deneriz sanırım total de iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 14 Eylül 2008; 0:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: peceneq

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

quote:

O bayinin bir hatasıdır bu..Yoksa totalde aynı, shell de aygaz da akpette bp de po da mlangaz da vs...Ben hepsini denedim hiçbir fark göremedim..Hepsi aynı kilometre götürdü 2 aşağı 2 yukarı..Var diyenler de abartıyorlar..Sürüş stillerine göre elbette biri az gider biri çok..Bir tek ucuz gazları denemedim onlarada cesaret edemedim arabaya zarar vermesin diye..Aslında onların da pek bir farkı yoktur kesin...Performans olarak aygaz azıcık daha iyi gibi geldi bana ama psikolojiktir muhtemelen..

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

quote:

O bayinin bir hatasıdır bu..Yoksa totalde aynı, shell de aygaz da akpette bp de po da mlangaz da vs...Ben hepsini denedim hiçbir fark göremedim..Hepsi aynı kilometre götürdü 2 aşağı 2 yukarı..Var diyenler de abartıyorlar..Sürüş stillerine göre elbette biri az gider biri çok..Bir tek ucuz gazları denemedim onlarada cesaret edemedim arabaya zarar vermesin diye..Aslında onların da pek bir farkı yoktur kesin...Performans olarak aygaz azıcık daha iyi gibi geldi bana ama psikolojiktir muhtemelen..

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

psikolojik olduğunu sanmıyorum kış döneminde aygazda bütan propan oranını yanmaya daha elverişli şekilde ayarlıyolar buda daha iyi performans sağlıyo ancak kolay yandığı için bariz bi şekilde daha az yol gidiyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

quote:

quote:

psikolojik olduğunu sanmıyorum kış döneminde aygazda bütan propan oranını yanmaya daha elverişli şekilde ayarlıyolar buda daha iyi performans sağlıyo ancak kolay yandığı için bariz bi şekilde daha az yol gidiyosun...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bırakında tecrübe konuşsun şaka bir yana aracımı alalı 1 yıl olmadı 15bine yakın yol yaptım lpg ile ve denemediğim gaz kalmadı hiç adını duymadığınız markalar neler neler biraz bahsedeyim

1- Aygaz=> Performanslo gerçektende fakat çok yakıyo aygazda çok!
    2- Bp => Kaç kez aldıysam arabanın üstünde sanki 10 ton yük varmıs gibi hantallaşıyo ve istinasnız hangi
    ilden alırsam alayım Bp den kesinlikle memnun kalmadım
    3-Total => Bakınız madde2
    4-Alpet => En uzun yolu yaptığım ve performasn veren gaz
    5-İpragaz/Shell => Performans ve yakıt oranı iyi olan bi gaz tercihimdir
    6-Milangaz => Az yakıyor performansı fena deil
    7-Bizimgaz=> Az yakıyor,az kaçıyor

Adını ilk defa duyuyo olabilirsiniz daha aklıma gelmeyen niceleri var

8-Kalegaz=> Kırıkkalede ucuz lt fiyatı (1,49) ucuz ve performansı iyi
    9- A pet => Az yakıyor ortalama kaçıyor
    10-Erciyesgaz => Az yakıyor, çok kaçıyor
    11-Damlagaz => Yozgat yolunda ucuz ve performanslı

yani diyeceğim o ki çok çok kalite diye baktıgımız firmaların gazlarında memnun kalmadıgım cok oldu bunu aksine nerde ucuz dandik gaz var ise aldım hepsindende o kadar memnun kaldım en azından az yakıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenrealm

arkadaşlar bırakında tecrübe konuşsun şaka bir yana aracımı alalı 1 yıl olmadı 15bine yakın yol yaptım lpg ile ve denemediğim gaz kalmadı hiç adını duymadığınız markalar neler neler biraz bahsedeyim

1- Aygaz=> Performanslo gerçektende fakat çok yakıyo aygazda çok!
    2- Bp => Kaç kez aldıysam arabanın üstünde sanki 10 ton yük varmıs gibi hantallaşıyo ve istinasnız hangi
    ilden alırsam alayım Bp den kesinlikle memnun kalmadım
    3-Total => Bakınız madde2
    4-Alpet => En uzun yolu yaptığım ve performasn veren gaz
    5-İpragaz/Shell => Performans ve yakıt oranı iyi olan bi gaz tercihimdir
    6-Milangaz => Az yakıyor performansı fena deil
    7-Bizimgaz=> Az yakıyor,az kaçıyor

Adını ilk defa duyuyo olabilirsiniz daha aklıma gelmeyen niceleri var

8-Kalegaz=> Kırıkkalede ucuz lt fiyatı (1,49) ucuz ve performansı iyi
    9- A pet => Az yakıyor ortalama kaçıyor
    10-Erciyesgaz => Az yakıyor, çok kaçıyor
    11-Damlagaz => Yozgat yolunda ucuz ve performanslı

yani diyeceğim o ki çok çok kalite diye baktıgımız firmaların gazlarında memnun kalmadıgım cok oldu bunu aksine nerde ucuz dandik gaz var ise aldım hepsindende o kadar memnun kaldım en azından az yakıyorlar

Alıntıları Göster
    Hatay Dörtyol'da bu markaların birçoğunun dolum tesisi yan yana.
    Aralarında bi fark olduğuna inanmıyorum ama hep aygaz alıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantasalp

Hatay Dörtyol'da bu markaların birçoğunun dolum tesisi yan yana.
    Aralarında bi fark olduğuna inanmıyorum ama hep aygaz alıyorum :)

Alıntıları Göster
    ben bir sefer milangaz aldım. yalnız benzinlik degil sadece gaz satıyor. Aracta cok fena tüp kokusu oldu. Hatta servisede götürdüm. bir sey yok aldıgın gaz istasyonu ile alakalı dediler.
    sonraki shlee ve aygaz dan aldıklarımda hic tüp kokusu gelmedi. bence alcagımız istasyonu iyi secmek lazım. markalar arasında cok büyük fark oldugunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

ben bir sefer milangaz aldım. yalnız benzinlik degil sadece gaz satıyor. Aracta cok fena tüp kokusu oldu. Hatta servisede götürdüm. bir sey yok aldıgın gaz istasyonu ile alakalı dediler.
    sonraki shlee ve aygaz dan aldıklarımda hic tüp kokusu gelmedi. bence alcagımız istasyonu iyi secmek lazım. markalar arasında cok büyük fark oldugunu sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    tabiki milangaz
  • biras geç oldu ama yeni deneyimlerimle cvp vereyim. ankarada gaz alınacak yerleri söyleyim

1. ivogsan. 88 oto sanayi 3.bölgenin karşısında bp istasyonu var. 10 numara gazı var fiyatıda uygun 1.77 lt
    2. k.karabekir cad. bp istasyonu aynı şekilde
    3. yenimahalle belediyesinin yanındaki shellden ipragaz alacaksın

alınmaması gereken yerler: (bunu iyiokuyun)

1. milangaz
    2. shell
    3. opet

bu üç büyükten antifiriz bile almayacaksın. neden :

milangaz iyi bi gaz deil skoda favorit var bende araç çekisten düşüyor kalkışlarda zorlanıyor performans yok

opet bununda milangazddan farkı yok

shell opet ve milana nazaran biraz daha iyi

bpden alıyorum çekiş kuvvetleniyo kışın sabahları tek marşta alıyo (digerleri ile 3. marşta )

ayriyetten kızılaydan dikmene giderken polis lojmanlarını geçince sol tarafta shell istasyonu var ordan asla ve asla benzin almayın. çünkü benzinde solvent kullanıyolar. onun yüzünden patronun arabası arıza yaptı. bu söylediklerim benden size tavsiyedir.

• Bence en iyisi milangaz Aygaz bir kere katkılı LAGUNA 2.0 TDİ 16V MOTORLA SEHİR DIŞINDA SHELL GAS 380 KM GİDİYO,MİLANGAZLA 410 KM GİDİYO ,İPRAGAZLA 402 KM GİDİYOR ,
    EN İYİ MİLANGAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: power41

Bence en iyisi milangaz Aygaz bir kere katkılı LAGUNA 2.0 TDİ 16V MOTORLA SEHİR DIŞINDA SHELL GAS 380 KM GİDİYO,MİLANGAZLA 410 KM GİDİYO ,İPRAGAZLA 402 KM GİDİYOR ,
    EN İYİ MİLANGAZ
    Senin arabanın çekişten düşmesinin sebebi bir gaz tesisatının kötü olması laguna 2.0 tdi 16v araca tartarini turbo gaz takılı aynı benzinle gidiyomuş gibi gidiyorum sen gidip yerli taktırmışındır şuanda en iyi ithal gaz sistemi . 2-bp nin gazı her yerde bılunmuyo Ve senin gaz sistemin dandik
  • quote:

Senin arabanın çekişten düşmesinin sebebi bir gaz tesisatının kötü olması laguna 2.0 tdi 16v araca tartarini turbo gaz takılı aynı benzinle gidiyomuş gibi gidiyorum sen gidip yerli taktırmışındır şuanda en iyi ithal gaz sistemi . 2-bp nin gazı her yerde bılunmuyo Ve senin gaz sistemin dandik

Alıntıları Göster
    AYGAZ KATKILI BAKIMDA SORUN YAPIYO
  • quote:

Bence en iyisi milangaz Aygaz bir kere katkılı LAGUNA 2.0 TDİ 16V MOTORLA SEHİR DIŞINDA SHELL GAS 380 KM GİDİYO,MİLANGAZLA 410 KM GİDİYO ,İPRAGAZLA 402 KM GİDİYOR ,
    EN İYİ MİLANGAZ

yazındaki TDI YI millet şimdi dizel araç nasıl gaz yakıyor demeye başlarr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyavuz

quote:

EN İYİ MİLANGAZ

yazındaki TDI YI millet şimdi dizel araç nasıl gaz yakıyor demeye başlarr.

Alıntıları Göster
    şimdiye kadar üç yerden lpg aldım

İpragaz beğenmedim (belki istasyondan kaynaklıdır)
    Total Performans süper ama az yol alıyorum
    Shell Performans totalden az ancak daha fazla yol gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kreb76

şimdiye kadar üç yerden lpg aldım

İpragaz beğenmedim (belki istasyondan kaynaklıdır)
    Total Performans süper ama az yol alıyorum
    Shell Performans totalden az ancak daha fazla yol gidiyor

Alıntıları Göster
    Aygaz-İpragaz-Totalgaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder 06 -- 7 Haziran 2011; 16:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

Aygaz-İpragaz-Totalgaz...

Alıntıları Göster
    demlik aynı demlik arkadaşlar hiçbir farkı yok birbirlerinden...lpg akaryakıt gibi değildir dokunamaz, elleyemezsiniz...sadece konulan bardaklar farklı marka açısından..bazısı altın bardakta sunuyor bazısı gümüş bardakta..az gider çok gider olayları aldığınız lpg fiyatına ve aracınızın lpg sistemine bağlı olarakta değişebilir..büyük firmaların yanında bazı ufak firmaların gazlarıda çok kaliteli olabiliyor...fiyatı ucuzdur sanıp küçük firmaların gazları kötüdür diye aldanmayın..zaten ithalatçı firmalar belli bunu ülkemize getiren..küçük firmalarda oralardan alıyorlar gazlarını...

• quote:

Orijinalden alıntı: melbourne

demlik aynı demlik arkadaşlar hiçbir farkı yok birbirlerinden...lpg akaryakıt gibi değildir dokunamaz, elleyemezsiniz...sadece konulan bardaklar farklı marka açısından..bazısı altın bardakta sunuyor bazısı gümüş bardakta..az gider çok gider olayları aldığınız lpg fiyatına ve aracınızın lpg sistemine bağlı olarakta değişebilir..büyük firmaların yanında bazı ufak firmaların gazlarıda çok kaliteli olabiliyor...fiyatı ucuzdur sanıp küçük firmaların gazları kötüdür diye aldanmayın..zaten ithalatçı firmalar belli bunu ülkemize getiren..küçük firmalarda oralardan alıyorlar gazlarını...

Alıntıları Göster
    genelde milangaz dan herkes memnun gibi
    Milangaz bulamazsam (svmeyerek ama ekonomi gereği) tercihimi Totalden yana kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: seyis61

genelde milangaz dan herkes memnun gibi
    Milangaz bulamazsam (svmeyerek ama ekonomi gereği) tercihimi Totalden yana kullanırım

Alıntıları Göster
    Ben Shell Derim Lpg Taktırdıgım ilk günden beri shell gazı alıyorum perfonmaansı iyi şehir dışı simit depoyla 460 km gidiyorum.Memnun Oldugum için degiştirme ihtiyacı duymadım diyer gazlar nasıldır bilmiyorum.Lpg Kitini Taktırdıgım yerde Shell Önermişti ondan shell önerende Prins Bayisi saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.