Şimdi Ara

aygaz-milangaz-ipragaz-totalgaz-shellgas-vs ne farkları vardır bunların

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
34.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu markaların gazlarını kullanan arkadaşlar tecrübelerinide yazarlarsa herkese yardımcı olmuş oluruz.
    hangisi daha sessiz çalışır
    hangisi aynı para ile daha uzun yol gider
    hangisinin oktanı daha iyidir gazı daha temizdir
    çekiş nasıldır bu vb markalar arasında
    kısacası herkes önerdiği markayı yazsın ( tüm markaları kullandıysanız tavsiyelerinizi yazınız)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aygaz, Milangaz, İpragaz, Totalgaz ve Shellgaz Arasındaki Farklar

LPG tedarikçileri Aygaz, Milangaz, İpragaz, Totalgaz ve Shellgaz, Türkiye'de yaygın olarak kullanılan seçenekler arasında yer almaktadır. Bu tedarikçiler arasında bazı benzerlikler ve farklılıklar bulunmaktadır.

Benzerlikler:

• Tüm tedarikçiler, evsel ve ticari kullanım için LPG sağlamaktadır.
    • Her birinin ülke genelinde geniş bir dağıtım ağı vardır.
    • Müşterilerine benzer hizmetler sunarlar, örneğin teslimat, kurulum ve bakım.

Farklılıklar:

• Piyasa Payı: "Aygaz mı ipragaz mı?" sorusunun cevabı piyasa payına göre değişebilir. Aygaz, en yüksek piyasa payına sahip lider tedarikçidir, ardından İpragaz, Milangaz, Totalgaz ve Shellgaz gelmektedir.
    • Fiyat: LPG fiyatları tedarikçiler arasında değişebilir. En uygun fiyatı almak için müşterilerin farklı tedarikçilerden teklif almaları önerilir.
    • Müşteri Hizmetleri: Müşteri hizmetlerinin kalitesi, tedarikçiler arasında değişebilir. Müşteriler, hızlı ve verimli hizmet sunan tedarikçileri tercih edebilirler.
    • Ek Hizmetler: Bazı tedarikçiler, LPG dışında ek hizmetler de sunabilir, örneğin doğalgaz, elektrik veya yenilenebilir enerji çözümleri. Müşteriler, ihtiyaçlarına en uygun tedarikçiyi seçebilirler.
    • Çevresel Uyumluluk: Tedarikçilerin çevresel uygulamaları değişebilir. Müşteriler, sürdürülebilirliği önemseyen tedarikçileri tercih edebilirler.

Sonuç olarak, "İpragaz ve Aygaz arasındaki fark" gibi spesifik sorulara verilecek en iyi cevap, müşterinin bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Müşteriler, farklı tedarikçileri araştırmalı ve ihtiyaçlarını karşılayan en iyi seçeneği belirlemelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bugüne kadar hep milangaz kullandım ve hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı gerek forumda gerek çevremdeki tavsiyeler sonucunda aygaz kullandım ama milangaz çok daha iyi bence çünki hem daha fazla yol yapıyorum hemde performansından daha memnunum diğer gaz markalarını daha hiç kullanmadım ama bp için çok iyi deniyor ve geçen sene en iyi gaz seçilmiş galiba birde bp kullandıktan sonra herhalde bundan sonra kullanacağım gaz tercihinide belirlemiş olucağım
  • Bende sürekli aygaz kullanmış biri olarak çok memnunum 50ytl lik gazla (1,48 ltre fiytı) 440 çok rahat yapıyorm. Yalnız bidahaki depomu wolfhonda arkadaşın tavsiyesi üzerine milangazdan doldurucam o zman 500 km yapar herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: baris24

Bende sürekli aygaz kullanmış biri olarak çok memnunum 50ytl lik gazla (1,48 ltre fiytı) 440 çok rahat yapıyorm. Yalnız bidahaki depomu wolfhonda arkadaşın tavsiyesi üzerine milangazdan doldurucam o zman 500 km yapar herhalde

bence milangaz'dan memnun kalacaksın;

başlık: ankaradakı hilesız lpg ıstasyonları !!!
    adres:http://forum.donanimhaber.com/m_15435542/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: thomas

26 Temmuz 2007; 14:49:44

--------------------------------------------------------------------------------

ivedik organize sanayi'nde ki bp ve shell ==> 10-ytl gaz 109km

havaalanı dönüşündeki otoyol köprüsünü geçince ilk shell istasyonu ==> 10-ytl gaz 110km

cebeci-kızılay yolu üzerindeki shell istasyonu ==> 10-ytl gaz 95km

hipodrum yanındaki total istasyonu ==> 30-ytl gaz 290km (benzinimi hep buradan alırım. çok memnunum. lpg'ye geçince bir sürü taksici alıyor diye aldım ama hem performanstan hemde ekonomiden memnun kalmadım)

istanbul yolu jandarma asayiş vakfı petrol ofisi (milangaz veriyor) ==> 10-ytl gaz 110km + performans (artık hep buradan alacağım. patron istasyonu olmadığı için mal çok kaliteli. araç performansla kullanılıyor)

iskitler-ankamall yolundaki bp'yi geçince az ileride olan milangaz otogaz ==> 10-ytl gaz 110km + performans (bu istaasyonda milangaz)

• sürekli aygazdan alırdım gazı ama kuşadasında milangazdan istemeye istemeye gaz almak durumunda kalmıştım. iyiki almışım. arabanın performansı çok farketmişti. ama ankarada genelde eski terminalin karşısındaki shell'den alıyorum. çok iyi değil ama ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanisilak -- 27 Temmuz 2007; 21:45:25 >
  • shell e ve petrol ofisine de milangaz veriyor diye biliyorum.

aygaz ve milangazı kullanma fırsatım oldu taktırdığımdan beri. aygaz 100oktan shell benzin gibi çabuk bitiyor, ve performansta da bir farkı yok.

milangaz hem daha ucuz, hem aygaz veya benzinle aynı performansı yakalayabiliyor hem de daha fazla mesafe yapıyor.
  • Bu yazdıklarınız arabadan arabaya değişiyor demekki çünkü ben milangaz dan hiç ama hiç memnun kalmadım 3-4 kez almak zorunda kaldım ama bu gazı arabaya koyunca çalışmada zorlanıyor çekişi epeyce düşüyor rolantisi değişiyor benim hoşuma gitmedi. Bp denedim fena değil aygaz ise ondada sorun yok fakat en iyi performansı ipragaz dan aldım onu bulamazsamda total den şaşmam total in gazı tamamen ithal ve bu not a dikkat edin. Şu ana kadar ülkemizde kullanılmakta olan LPG'de propan oranı %25-30 iken, yeni ithal ettiğimiz Performa EuroGas'da bu oran %50 seviyelerine yükseltilerek, kış dönemi için gerekli buhar basınç değerlerine ulaşılmış ve yakıtta yüksek performans sağlanmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence önce istasyonun güvenirliği ve kontrolü önemli, marka daha sonra gelir. Adam hile yapmak istedikten sonra her markada yapar.
  • quote:

Bende sürekli aygaz kullanmış biri olarak çok memnunum 50ytl lik gazla (1,48 ltre fiytı) 440 çok rahat yapıyorm. Yalnız bidahaki depomu wolfhonda arkadaşın tavsiyesi üzerine milangazdan doldurucam o zman 500 km yapar herhalde

1.48 miiiii
    Biz tüpraşın dibindeyiz niye 1.80 den alıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

Bence önce istasyonun güvenirliği ve kontrolü önemli, marka daha sonra gelir. Adam hile yapmak istedikten sonra her markada yapar.

+1
  • en iyi gas aygas ve milangas en kötüleride total ve petrol ofisi :) kullanıcı olarak örenebileceklerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

quote:

1.48 miiiii

Çünkü o geçen seneydi.
    Arkadaş bir yıllık konuyu hortlatmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

quote:

1.48 miiiii

Çünkü o geçen seneydi.

Faruk bey kötü tongaya düşmüşsünüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

Bence önce istasyonun güvenirliği ve kontrolü önemli, marka daha sonra gelir. Adam hile yapmak istedikten sonra her markada yapar.

sadece gaz istasyonluğu yapan yerlerden 1 kez gaz aldım (onuda enişte almıştı).. benzin istasyonu olmayan yerden almam kesinlikle.. büyük yer olacak kardeşim.. benim içim rahat olacak.. geçen iş yerim üzerinde PO dan aldım adamlar gazete falan veriyorlar, müşteri ilişkileri süper.. (dalkavukluk değil) her zaman ordan almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

en iyi gas aygas ve milangas en kötüleride total ve petrol ofisi :) kullanıcı olarak örenebileceklerim...

Petrol ofisleri kendi gazını ve milangazı satıyor biliyorsunuz değilmi.. kendi gazları ucuz oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

quote:

1.48 miiiii

Çünkü o geçen seneydi.

Faruk bey kötü tongaya düşmüşsünüz.

Ebeeeet
    Sazan gibi atlamışım

Ama olsuun bu gün bile sakaryada 1.60 lardan bahseden var Sakarya bizden 50 km daha uzak

• benim LPG liaracım yok ama çok yakın bir arkadaşımın var
    milangaz ve özellikle ipragazdan hiç memnun değil totalgaz ve aygaz vasatın üstündeymiş
    ilginç bir şekilde nerede kaliteli görülmeyen gazlarla arac daha uzun km yapıyormuş
    örneğin Teco, Bizimgaz ,Akpet
  • Hepsini de kullandım..Hiçbirinin diğerinden farkı yok..
  • aygaz ve shellgas birbirine yakın. şu aygazın kampanyasının hatırına aygaz a talim ediyoruz. tv ye az kaldı.

yazın ucuz gaz kullanırken, kışın kesinlikle aygaz çok farklı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.