Şimdi Ara

Petrol Ofisi & Shell Arasındaki İnanılmaz Fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6 ay önce c elyse 92 beygir dizel araç satın aldık ve aldığımızdan beri shell w power'dan başka mazot almadık ancak geçen uzun yol yaparken mazot azaldığı ve acil almamız gerekti,Shell istasyonu bulamayınca Petrol Ofisi İstasyonundan V Max dizel mazot aldık, aracın kalkışı vites geçişlerinden sonraki tepkileri bir anda arttı araç eskiden resmen gitmiyor gibiydi şu anki durumuna göre (sadece bana öyle geliyor zannettim babamda aradaki farkı hissetmiş) , bi anda aracın ruhu değişti çok seri ve hızlı vites geçişleri olmaya başladı ve çok memnun kaldık , tek eksik yanı aracın motoru daha sesli çalışmaya başladı açıkçası böyle bir fark neden olur hiçbir fikrim yok, Petrol ofisine eskiden duyduklarımız yüzünden çok güvenemiyoruz ancak dediğim gibi araç resmen gitmeye başladı. Başına böyle birşey gelen var mı bu arada shell v powet-r+gtl hiç kullanmadık yni bugün araştırırken artı birde gtl olanı varmış tesadüfen gördüm ancak oda şu an 4.5 tl civarı resmen benzin fiyatına. PO kullanan veya böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

• GTL bitmeden deneyin,daha sonra Nitro gelecek zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben shellden hic yakit almiyorum

Po indirim kartim var en son depoyu fulledim bendede motor sesinde artis oluyor podan alinca onun disinda bir sorunum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

Arkadaşlar 6 ay önce c elyse 92 beygir dizel araç satın aldık ve aldığımızdan beri shell w power'dan başka mazot almadık ancak geçen uzun yol yaparken mazot azaldığı ve acil almamız gerekti,Shell istasyonu bulamayınca Petrol Ofisi İstasyonundan V Max dizel mazot aldık, aracın kalkışı vites geçişlerinden sonraki tepkileri bir anda arttı araç eskiden resmen gitmiyor gibiydi şu anki durumuna göre (sadece bana öyle geliyor zannettim babamda aradaki farkı hissetmiş) , bi anda aracın ruhu değişti çok seri ve hızlı vites geçişleri olmaya başladı ve çok memnun kaldık , tek eksik yanı aracın motoru daha sesli çalışmaya başladı açıkçası böyle bir fark neden olur hiçbir fikrim yok, Petrol ofisine eskiden duyduklarımız yüzünden çok güvenemiyoruz ancak dediğim gibi araç resmen gitmeye başladı. Başına böyle birşey gelen var mı bu arada shell v powet-r+gtl hiç kullanmadık yni bugün araştırırken artı birde gtl olanı varmış tesadüfen gördüm ancak oda şu an 4.5 tl civarı resmen benzin fiyatına. PO kullanan veya böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

shell den V power mı kullanıyordunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

Arkadaşlar 6 ay önce c elyse 92 beygir dizel araç satın aldık ve aldığımızdan beri shell w power'dan başka mazot almadık ancak geçen uzun yol yaparken mazot azaldığı ve acil almamız gerekti,Shell istasyonu bulamayınca Petrol Ofisi İstasyonundan V Max dizel mazot aldık, aracın kalkışı vites geçişlerinden sonraki tepkileri bir anda arttı araç eskiden resmen gitmiyor gibiydi şu anki durumuna göre (sadece bana öyle geliyor zannettim babamda aradaki farkı hissetmiş) , bi anda aracın ruhu değişti çok seri ve hızlı vites geçişleri olmaya başladı ve çok memnun kaldık , tek eksik yanı aracın motoru daha sesli çalışmaya başladı açıkçası böyle bir fark neden olur hiçbir fikrim yok, Petrol ofisine eskiden duyduklarımız yüzünden çok güvenemiyoruz ancak dediğim gibi araç resmen gitmeye başladı. Başına böyle birşey gelen var mı bu arada shell v powet-r+gtl hiç kullanmadık yni bugün araştırırken artı birde gtl olanı varmış tesadüfen gördüm ancak oda şu an 4.5 tl civarı resmen benzin fiyatına. PO kullanan veya böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

ben hep söylüyorum PO çoğu markadan iyi ve kaliteli yakıt satıyor. 20 küsür depo shell kullandık sonra totali denedim daha iyi geldi sonra po'yu denedim daha da iyi geldi şu sıralar hep PO alıyorum. Shell'in sağlam marka algısı var onu kullanıyor.

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    evet w power kullandık hep. v power+gtl den haberim bugün araştırırken oldu mazot alırkende hiç dikkatimi çekmemişti
  • PO'dan benzin alınca da aynı şekilde motor sesinde farkedilir bir artış oluyor, ancak benzinde tam tersini hissediyorum, Shell aınca araç daha atak gibi geliyor, PO'dan alınca biraz daha -çok olmasa da- çekiş kaybı daha doğrusu yavaş hızlanma oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Petrol Ofisi mi? Shell mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shell'den asla mazot almıyorum. kişisel sıralamam

1. po
    2. opet
    3. lukoil
  • Total deneyin bir de. Bence daha çok memnun kalacaksınız. PO genelde sesli çalıştırır ben çok titizim ses konusunda. Shell ilk aldığımda sessizleştirdi sonra aynı seviyeye çıkardı sesi. Total aldım yavaş yavaş ses azaldı. İlk çalıştıktan sonra ses var ama ısındıktan sonra rölantide ses az titreşim az. PO'da titreşim bile oluyordu.
  • her po dan her shellden her opetten yakıt almam. shellden ağzım yandı po dan da ağzım yandı. şehir dışına çıkınca kısaca kötü istasyonlar başgösteriyor. ben buna bağlıyorum.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    daha önce çok almamakla birlikte totalden de mazot aldım ancak bir fark göremedim , beni etkileyen daha ilk depoda PO 'sinin bu kadar etkili bir şekilde motor ivmelenmesine etki etmesi
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki firmadan çok yakıt alınan yer de önemli. Ciddi farklılıklar oluşabiliyor. Buca mevkiinde benzinci kalmadı şehir içinde 4 kilometre yol yapıp PO almamız gerekiyor. Orada da muazzam sıra oluyor bende yol üstü Total alıyorum şimdilik memnunum.
  • po prodizel alıyorum memnunum.v-maxte değil.
  • Yakitla hizli vites gecislerinin ne alakasi var anlamadim?

• Hocam tapu müdürlügünün orada çiftçi petrol ve gürçeşme huzurevinin orada po var.Bucadaki benzinlikleri kapatmaları kötü oldu.Acaba niye kapattılar.Yağhanelerin oradaki shell de kapanmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Yakitla hizli vites gecislerinin ne alakasi var anlamadim?

Keşke okuyup anlasaydınız.vites gelişlerinden sonraki tepki diyor.

• opet ultraforce eurodizel e de baya iyi diyorlar sizin izlenimleriniz nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Yakitla hizli vites gecislerinin ne alakasi var anlamadim?

Keşke okuyup anlasaydınız.vites gelişlerinden sonraki tepki diyor.

Aynen öyle clio kardeşim.vites geçisi sırasında eskiden devirini bulana kadar zorlanıyordu sanki, yani aracın tepkisi daha yumuşaktı şimdi devir kendini daha iyi toparladığı için vites büyültme yaptığınızda araç yorulmadan çok hızlı devrini buluyor buda kullanım konforu sağladı bana çok büyük oranda
  • Şehir içi kullanımda Shell, BP, Full, PO hepsini denedim.
    Kayda değer hiçbir fark görmedim.
    Evime en yakın olan ve güvendiğim Shell'den benzinimi alıyorum.
  • Bende hep shell'den alırım performansından en çok memnun kaldığımdır. Fakat 3 ayda bir farklı markadan yakıt alıp depoyu boşaltmak gerek. Sürekli aynı markadan almakta performansı düşürür. 3 ayda bir farklı yer idealdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.