Şimdi Ara

Petrol Ofisi & Shell Arasındaki İnanılmaz Fark? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
11.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BPlerin kapanması sanırım bir önceki belediye başkanı sayesinde kiralamışlar 2 yeri de. Şimdiki de vermeyince anlaşamamışlar. O yüzden ya Şirinyer'deki Shell'den almak gerekiyor ya da Çiftçi Petrol'den. Gürçeşme yoluna pek çıkmıyorum oraya gelene kadar Shell olduğundan. En kötü Karabağlar yoluna çıkıyorum zaten benzinlik cenneti orası
  • Valla hocam kagit üzerinde en iyi shell diyolar ama benimde kullandigim en kaliteli yakıt po.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

po prodizel alıyorum memnunum.v-maxte değil.

aracınız common rail dizel mi?ben de düz pompalı aracıma pro dizel alıyorum ben de memnunum.
  • Shell ayni lacoste gibi saglam marka olmus baska birsey yok

Zaten pek fazla yatirim yapmiyor son zamanlarda istasyon olarak yeni acilan hic girmedim

Surekli kapaniyor yerine baska firma aciliyor

Ben po total bp'nin yakitindan son derece memnunum

Shell ile hep az yol yaptim

• bu arada maxi puan kampanyası yüzünden opet alayım dedim 2 seferdir.eco force diesel alayım dedim.gerçekten kötü bir yakıt arkadaşlar.bilemiyorum belki benim araca yaramadı ama arabada turbo tepkisi çok azaldı.kalkışta bile titriyor ve fazla gaz vermek gerekiyor.sanırım kampanyadan çıkıp pro dizele döneceğim tekrar.canımı sıktı bu durum.
  • Keşke kapanan istasyonlar yerine başkasını açsalar.Total olabılır veya opet olabılır şirinyer ve buca bplerın yerine.Dediginiz gibi karabağlar benzin istasyonu açısından çok zengin.Bp si var opeti var her firması var kısaca.
    Bende buca köprüsü çıkışı bp den alıyorum.Bizim taksici tanıdıklar çok memnunmuş.Bende kaç yıldır oradan alıyorum.Şimdilik memnunum.Diğer firmaları da denemek isterim ama şirinyere ters oluyor.

• Benim iddiam: laboratuar şartlarında hassas ölçüm yapmadan benzer özelliklerideki yakıtlar arasındaki farkı hissetmeniz mümkün değildir..
    Size öyle geliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

po prodizel alıyorum memnunum.v-maxte değil.

aracınız common rail dizel mi?ben de düz pompalı aracıma pro dizel alıyorum ben de memnunum.

evet common rail 1.6 tdci motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Yakitla hizli vites gecislerinin ne alakasi var anlamadim?

Keşke okuyup anlasaydınız.vites gelişlerinden sonraki tepki diyor.

Okumadan yorum yapmadim zaten. Arkadasin cumlesinden bunu cikaramamam okumadigim anlamina gelmiyor.

Normalce yorum yapacaginiza illahi garip garip yorumlar yapmaniz gerekmiyor. Konuyu acan aykut12344 arkadasim anlamadigim kismi normal bir sekilde aciklamis simdi,siz de boyle yapabilirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Yakitla hizli vites gecislerinin ne alakasi var anlamadim?

Keşke okuyup anlasaydınız.vites gelişlerinden sonraki tepki diyor.

Aynen öyle clio kardeşim.vites geçisi sırasında eskiden devirini bulana kadar zorlanıyordu sanki, yani aracın tepkisi daha yumuşaktı şimdi devir kendini daha iyi toparladığı için vites büyültme yaptığınızda araç yorulmadan çok hızlı devrini buluyor buda kullanım konforu sağladı bana çok büyük oranda

Aciklaman icin sagol arkadasim. Ilk mesajindan bunu cikaramamistim.

• kendim PO bayisiyim aracım dizel, ve 2,5 yıldır po eurodısel kullanıyorum.şirketimin reklamını yapmıyorum ama eurodısel hakkaten hem kilometre başına yakıt kalitesi adına iyibir ürün
  • Trabzon'a gittiğimde ben de denemiştim PO hani şu bilmem kaç km fazla gidenden.. vpower'ın üzerine doldurmuştum yanlış hatırlamıyorsam; ses ve performans anlamında pek bi değişim hissetmedim;aynı şekilde menzil de öyle..
    bu kıyaslama araçtan araca değişir ve istasyondan istasyona.. o kadar met ettikleri total bende öyle olumlu bir intiba bırakamadı; onun yerine gtl çok daha iyiydi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.