Bildirim
HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
(En Son Oy Tarihi: 10.6.2022)
Giriş
-
Anket talebinde bulunsak güzel olur -
1 yıldır dizel araç kullanıyorum. Opetten (hep aynı istasyon) alıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Anket talebinde bulunsak güzel olur -
Her istasyon farklılık gösterecektir. Şu firmanın dizeli iyidir diyemez kimse. Dersede sonuç bir işe yaramaz.quote:
Orijinalden alıntı: rayen
1 yıldır dizel araç kullanıyorum. Opetten (hep aynı istasyon) alıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Alıntıları Göster -
Fordculara Opet tavsiye ediyo sanırım bayileri. Opet kabul ettirmiş kendini sanırım. Daha önce de buna benzer 3-5 akaryakıt tercihi konusu gördüm, opetci çokquote:
Orijinalden alıntı: batuhany
Her istasyon farklılık gösterecektir. Şu firmanın dizeli iyidir diyemez kimse. Dersede sonuç bir işe yaramaz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: teknoturk
Fordculara Opet tavsiye ediyo sanırım bayileri. Opet kabul ettirmiş kendini sanırım. Daha önce de buna benzer 3-5 akaryakıt tercihi konusu gördüm, opetci çok
Alıntıları Göster
GTL en iyi dizel
İngiltere'de yapılan top gear testi idi sanırım diğer tüm dizellerle bp ve shell'in performans dizelini karşılaştırdılar
Sonuçta GTL ve BP'nin performans dizeli ile test aracı 161 beygir çıkarken diğer dizellerle 155 beygirde kaldı
Demekki %4 daha performanslı
-
Mecburen Opet!quote:
Orijinalden alıntı: over and under
GTL en iyi dizel
İngiltere'de yapılan top gear testi idi sanırım diğer tüm dizellerle bp ve shell'in performans dizelini karşılaştırdılar
Sonuçta GTL ve BP'nin performans dizeli ile test aracı 161 beygir çıkarken diğer dizellerle 155 beygirde kaldı
Demekki %4 daha performanslı
Alıntıları Göster
-
totalquote:
Orijinalden alıntı: fbcemo
Mecburen Opet!
Alıntıları Göster -
shell ve bp ve tabiki dürüst istasyon sahibi.quote:
Orijinalden alıntı: cengizsahin1971
total
Alıntıları Göster -
Ben arabamı aldığımdan beri hemen hemen bütün markaları denedim, sonuç:quote:
Orijinalden alıntı: omergenc23
shell ve bp ve tabiki dürüst istasyon sahibi.
Alıntıları Göster
-
benim dizel de yeni sayılır önce benzin aldığım shell istasyonundan alıyorum euro dizel i iyimi kötümü bilmiyorum bende ama alışkanlık olmuş aslında bir anket konsa iyi olur yönetiimmquote:
Orijinalden alıntı: dbdanisman
Ben arabamı aldığımdan beri hemen hemen bütün markaları denedim, sonuç:
Alıntıları Göster
edit:şunuda ilave edeyim shell çabuk bitiyor gibime geliyor menzili düşük sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 1 Mayıs 2010; 12:36:02 >
-
quote:
aracında sorun var gibi -
herkesin beğendiği, her arabaya uyum sağlayan total seninkinde kötü, öyle olsun ne yapalım.quote:
Orijinalden alıntı: cıvıq06quote:
aracında sorun var gibi
Alıntıları Göster
-
evet yönetimden anket istiyoruz ben depoyu bbitiince birde podan denemek istiyorum bakalım ama shell en düzgünü gibi geliyor banaquote:
Orijinalden alıntı: cengizsahin1971
herkesin beğendiği, her arabaya uyum sağlayan total seninkinde kötü, öyle olsun ne yapalım.
Alıntıları Göster -
150 Hp ve üstü araçlar için Shell GTL ... Fiyat farkının karşılığını veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: arathorn
evet yönetimden anket istiyoruz ben depoyu bbitiince birde podan denemek istiyorum bakalım ama shell en düzgünü gibi geliyor bana
Alıntıları Göster -
Yakında bende bir dizel araba alacağım.Kullanacağım yakıt ise GTL olacak tabiki...quote:
Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re
150 Hp ve üstü araçlar için Shell GTL ... Fiyat farkının karşılığını veriyor.
Alıntıları Göster -
Bende Totatın excellium dizelini seviyorum.En uzun menzili bununla alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: CanM
Yakında bende bir dizel araba alacağım.Kullanacağım yakıt ise GTL olacak tabiki...
Alıntıları Göster
Sanki bu işin bir standartı yok. -
PO dan başka yerden mazot almam . Harika.quote:
Orijinalden alıntı: kibritlisimit
Bende Totatın excellium dizelini seviyorum.En uzun menzili bununla alıyorum.
Sanki bu işin bir standartı yok.
Alıntıları Göster -
bpquote:
Orijinalden alıntı: erakcora
PO dan başka yerden mazot almam . Harika.
Alıntıları Göster -
Bp den aldım bir kaç kere araba sesli çalışmaya falan başladı.quote:
Orijinalden alıntı: ybalim
bp
Alıntıları Göster
Ondan sonra hep shellden aldım arada gtl'de alıyorum artık.Menzili vs gayet normal araların aman aman fark yok zaten hiç birinin herkes bir firmaya çok güzel diyecektir.
O yüzden tanıdık bi yer varsa ordan al yoksa zaten yapabilceğin bişey yok herhangi birinden alıcaksın.Burda bp demişiz,shell demişiz bişey farketmicek çünkü hepsini kötüleyenler ve övenler olucaktır.
Benzer içerikler
- türkiye"de dizel araç yasaklanır mı
- volvo s60 1.6 dizel kronik sorunları
- sava lastik yorumları
- hararet göstergesi olmayan araçlar
- uzaktan noter satışı nasıl yapılır
- bmw 2022
- bmw i7 sıfır fiyatı
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- opel corsa elektrikli fiyat
- yeni passat 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X