Bildirim
HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
(En Son Oy Tarihi: 10.6.2022)
Giriş
-
Anket talebinde bulunsak güzel olur -
1 yıldır dizel araç kullanıyorum. Opetten (hep aynı istasyon) alıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. -
Her istasyon farklılık gösterecektir. Şu firmanın dizeli iyidir diyemez kimse. Dersede sonuç bir işe yaramaz. -
Fordculara Opet tavsiye ediyo sanırım bayileri. Opet kabul ettirmiş kendini sanırım. Daha önce de buna benzer 3-5 akaryakıt tercihi konusu gördüm, opetci çok -
GTL en iyi dizel
İngiltere'de yapılan top gear testi idi sanırım diğer tüm dizellerle bp ve shell'in performans dizelini karşılaştırdılar
Sonuçta GTL ve BP'nin performans dizeli ile test aracı 161 beygir çıkarken diğer dizellerle 155 beygirde kaldı
Demekki %4 daha performanslı -
Mecburen Opet! -
total -
shell ve bp ve tabiki dürüst istasyon sahibi. -
Ben arabamı aldığımdan beri hemen hemen bütün markaları denedim, sonuç:
-
benim dizel de yeni sayılır önce benzin aldığım shell istasyonundan alıyorum euro dizel i iyimi kötümü bilmiyorum bende ama alışkanlık olmuş aslında bir anket konsa iyi olur yönetiimm
edit:şunuda ilave edeyim shell çabuk bitiyor gibime geliyor menzili düşük sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 1 Mayıs 2010; 12:36:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dbdanisman
Ben arabamı aldığımdan beri hemen hemen bütün markaları denedim, sonuç:
aracında sorun var gibi -
herkesin beğendiği, her arabaya uyum sağlayan total seninkinde kötü, öyle olsun ne yapalım. -
evet yönetimden anket istiyoruz ben depoyu bbitiince birde podan denemek istiyorum bakalım ama shell en düzgünü gibi geliyor bana -
150 Hp ve üstü araçlar için Shell GTL ... Fiyat farkının karşılığını veriyor. -
Yakında bende bir dizel araba alacağım.Kullanacağım yakıt ise GTL olacak tabiki... -
Bende Totatın excellium dizelini seviyorum.En uzun menzili bununla alıyorum.
Sanki bu işin bir standartı yok. -
PO dan başka yerden mazot almam . Harika. -
bp -
Bp den aldım bir kaç kere araba sesli çalışmaya falan başladı.
Ondan sonra hep shellden aldım arada gtl'de alıyorum artık.Menzili vs gayet normal araların aman aman fark yok zaten hiç birinin herkes bir firmaya çok güzel diyecektir.
O yüzden tanıdık bi yer varsa ordan al yoksa zaten yapabilceğin bişey yok herhangi birinden alıcaksın.Burda bp demişiz,shell demişiz bişey farketmicek çünkü hepsini kötüleyenler ve övenler olucaktır.
Benzer içerikler
- hafta sonu araç satışı yapılır mı
- tfsi tsi farkı
- otoplus şikayet
- code anahtar işareti
- uyap kazanılan ihaleden vazgeçme
- honda civic 2024 fiyat listesi
- sodyum iyon batarya
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- yeni skoda kodiaq
- reev fancy
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X