Şimdi Ara

Shell Benzin İstasyonu Yakıt Alınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr iki gündür Kayseri'de farklı iki shell istasyonuna yakıt almak için gittim fakat arıza olduğunu söylediler. Farklı istasyonlar olunca aklıma genel arıza olabileceği geliyor. Diğer illerdeki shellerde de durum aynı mı bilgisi olan var mı?

• İstanbulda ki gördüğüm 2 shell bayisi marka degiştirmiş galiba genel sözleşmeleri bittigi icin duşunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

İstanbulda ki gördüğüm 2 shell bayisi marka degiştirmiş galiba genel sözleşmeleri bittigi icin duşunuyorum.
    bostancıdaki 2 shellde kapanmış alamadık bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

Alıntıları Göster
    shell kendi bünyesine alıyor bütün istasyonları onunla bir alakası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

Alıntıları Göster
    Kapandığına ve isim değiştirdiğine göre sorun büyük Türkiye pazarında çekiliyor olabilirler mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hme_38

Kapandığına ve isim değiştirdiğine göre sorun büyük Türkiye pazarında çekiliyor olabilirler mi acaba

Alıntıları Göster
    Kendi bünyesine alıyormuş işte, çekileceğini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Kendi bünyesine alıyormuş işte, çekileceğini sanmam

Alıntıları Göster
    BP ve Total gidiyor ama Shell'le ilgili birşey duymadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritter_Ali

BP ve Total gidiyor ama Shell'le ilgili birşey duymadım

Alıntıları Göster
    sözleşme süreleriyle ilgili olabilir, avcılar e5 teki BP kapandı shell oldu geçen ay çekilme yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

sözleşme süreleriyle ilgili olabilir, avcılar e5 teki BP kapandı shell oldu geçen ay çekilme yok yani

Alıntıları Göster
    Bursa'da sıkıntı yok dün akşam yakıt aldık.
  • Kırıkkaledeki Shel de 2 yıla yakındır yakıt satmıyor sordugumda şirket le anlaşım sağlanamadı yanıtı alıyorum
  • burdaki shell bp olmuş
  • Ostim shellde de tadilat var yenileniyoruz yazmışlar
  • Hasköy shell geri açildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Ostim shellde de tadilat var yenileniyoruz yazmışlar
    hocam biz hep iskitlerdeki merkeze bağlı istasyondan alırız orda bir değişiklik yoktu
  • Bakırköy sahildeki shell de aytemiz oldu gecen gun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Hüzmen den mi aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Hüzmen den mi aldın

Alıntıları Göster
    İzmir yağhanlerde BP vardı, bir ay evvel el değiştirdi Shell oldu.Şu andada vızır vızır çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

Kırıkkaledeki Shel de 2 yıla yakındır yakıt satmıyor sordugumda şirket le anlaşım sağlanamadı yanıtı alıyorum

Kirikkale icindeki makroya gelmeden olan shell in sahibi battigi icin satamiyor.
    -
    Dis hekimliginin oradaki shell berbat kesinlikle. Bir kere mazot aldim, cekisin dustugunu hemen benzinlikten cikarken fark ettim. Soyledigim de yok soyle olmustur boyle olmustur, arabadandir falan diye salladilar. Sanki ben bilmiyorum arabayi.
    Samsun yolu uzerindeki hem sahibi hem calisanlari efendi duzgun insanlar. 4 yil oradan yakit aldim hic bir sikinti cikmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

Kırıkkaledeki Shel de 2 yıla yakındır yakıt satmıyor sordugumda şirket le anlaşım sağlanamadı yanıtı alıyorum

Kirikkale icindeki makroya gelmeden olan shell in sahibi battigi icin satamiyor.
    -
    Dis hekimliginin oradaki shell berbat kesinlikle. Bir kere mazot aldim, cekisin dustugunu hemen benzinlikten cikarken fark ettim. Soyledigim de yok soyle olmustur boyle olmustur, arabadandir falan diye salladilar. Sanki ben bilmiyorum arabayi.
    Samsun yolu uzerindeki hem sahibi hem calisanlari efendi duzgun insanlar. 4 yil oradan yakit aldim hic bir sikinti cikmadi.

Alıntıları Göster
    eskişehir yolunda reis otomotiv in yani opel showroomunun bulunduğu yerde shell di , şimdi bp oldu el değiştiriyorlar sanırım

• Çekmeköy-Şile yolundaki 5 senedir aldığım istasyonda kapanmış, sökmüşler falan hep kaplamalarını
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.