Bildirim
Shell Benzin İstasyonu Yakıt Alınmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İstanbulda ki gördüğüm 2 shell bayisi marka degiştirmiş galiba genel sözleşmeleri bittigi icin duşunuyorum. -
bostancıdaki 2 shellde kapanmış alamadık bizdequote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
İstanbulda ki gördüğüm 2 shell bayisi marka degiştirmiş galiba genel sözleşmeleri bittigi icin duşunuyorum. -
shell kendi bünyesine alıyor bütün istasyonları onunla bir alakası olabilirquote:
Orijinalden alıntı: disparity
bostancıdaki 2 shellde kapanmış alamadık bizde
Alıntıları Göster -
Kapandığına ve isim değiştirdiğine göre sorun büyük Türkiye pazarında çekiliyor olabilirler mi acabaquote:
Orijinalden alıntı: disparity
bostancıdaki 2 shellde kapanmış alamadık bizde
Alıntıları Göster -
Kendi bünyesine alıyormuş işte, çekileceğini sanmamquote:
Orijinalden alıntı: hme_38
Kapandığına ve isim değiştirdiğine göre sorun büyük Türkiye pazarında çekiliyor olabilirler mi acaba
Alıntıları Göster -
BP ve Total gidiyor ama Shell'le ilgili birşey duymadımquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
Kendi bünyesine alıyormuş işte, çekileceğini sanmam
Alıntıları Göster -
sözleşme süreleriyle ilgili olabilir, avcılar e5 teki BP kapandı shell oldu geçen ay çekilme yok yaniquote:
Orijinalden alıntı: Ritter_Ali
BP ve Total gidiyor ama Shell'le ilgili birşey duymadım
Alıntıları Göster -
Bursa'da sıkıntı yok dün akşam yakıt aldık.quote:
Orijinalden alıntı: samet3534
sözleşme süreleriyle ilgili olabilir, avcılar e5 teki BP kapandı shell oldu geçen ay çekilme yok yani
Alıntıları Göster -
Kırıkkaledeki Shel de 2 yıla yakındır yakıt satmıyor sordugumda şirket le anlaşım sağlanamadı yanıtı alıyorum -
burdaki shell bp olmuş -
Ostim shellde de tadilat var yenileniyoruz yazmışlar -
Hasköy shell geri açildi -
hocam biz hep iskitlerdeki merkeze bağlı istasyondan alırız orda bir değişiklik yoktuquote:
Orijinalden alıntı: Paul Klee
Ostim shellde de tadilat var yenileniyoruz yazmışlar -
Bakırköy sahildeki shell de aytemiz oldu gecen gun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Bursa'da sıkıntı yok dün akşam yakıt aldık.
Hüzmen den mi aldın -
İzmir yağhanlerde BP vardı, bir ay evvel el değiştirdi Shell oldu.Şu andada vızır vızır çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Bursa'da sıkıntı yok dün akşam yakıt aldık.
Hüzmen den mi aldın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: umm.7
Kırıkkaledeki Shel de 2 yıla yakındır yakıt satmıyor sordugumda şirket le anlaşım sağlanamadı yanıtı alıyorum
Kirikkale icindeki makroya gelmeden olan shell in sahibi battigi icin satamiyor.
-
Dis hekimliginin oradaki shell berbat kesinlikle. Bir kere mazot aldim, cekisin dustugunu hemen benzinlikten cikarken fark ettim. Soyledigim de yok soyle olmustur boyle olmustur, arabadandir falan diye salladilar. Sanki ben bilmiyorum arabayi.
Samsun yolu uzerindeki hem sahibi hem calisanlari efendi duzgun insanlar. 4 yil oradan yakit aldim hic bir sikinti cikmadi. -
eskişehir yolunda reis otomotiv in yani opel showroomunun bulunduğu yerde shell di , şimdi bp oldu el değiştiriyorlar sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Du Hastquote:
Orijinalden alıntı: umm.7
Kırıkkaledeki Shel de 2 yıla yakındır yakıt satmıyor sordugumda şirket le anlaşım sağlanamadı yanıtı alıyorum
Kirikkale icindeki makroya gelmeden olan shell in sahibi battigi icin satamiyor.
-
Dis hekimliginin oradaki shell berbat kesinlikle. Bir kere mazot aldim, cekisin dustugunu hemen benzinlikten cikarken fark ettim. Soyledigim de yok soyle olmustur boyle olmustur, arabadandir falan diye salladilar. Sanki ben bilmiyorum arabayi.
Samsun yolu uzerindeki hem sahibi hem calisanlari efendi duzgun insanlar. 4 yil oradan yakit aldim hic bir sikinti cikmadi.
Alıntıları Göster
-
Çekmeköy-Şile yolundaki 5 senedir aldığım istasyonda kapanmış, sökmüşler falan hep kaplamalarını
Benzer içerikler
- golf midline plus
- araç derin çizik giderici tavsiye
- sonradan sunroof fiyatları
- t roc hangi segment
- dacia duster 1.0 tce kullanıcı yorumları
- elektrikli araç batarya fiyatları
- chery elektrikli
- renault symbioz
- suzuki jimny 5 kapı
- byd 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X