Yemin etmiştim bir daha Petrol Ofisine girmeyeceğim diye, bugün çok zorda kaldım ve yaklaşık 3 ay sonra Petrol Ofisinden mazot aldım.
Araç Golf VI TDI. Rölantide inanılmaz titreme var, acayip rahatsız edici, vites geçişlerinde araba sarsılıyor, eminim ki şimdi gidip şehir içinde biraz kullansam araç dizel partikül filtresini temizle uyarısı verecek.
Nasıl kalitesiz dizel kullanıyorlar ben anlamıyorum. Opet ve Shell'den şaşmayın derim, 33.000 km oldu aracım, Petrol ofisinden dizel aldığım her zaman sorun yaşıyorum.
İlginç, bende hep Opet in dizelinden şikayetçi olanları duyuyorum.
Seat İbiza TDI kullancısıyım. 3 silindirli olan motor.
Devamlı BP'den yakıt alıyorum. Opettende bir kaç kez yakıt aldığım oldu ama bir sıkıntı yaşamadım.
Po vmax aliyorum jettaya 1.6 tdi 105 beygir aracim dsg
Cok memnunm baska yerden cok nadir yakit aliyorum
Opet'in mazotu aracıma kesinlikle kötü gelmiyor.
Ne bir titreme oluyor, ne de vites atarken araç sarsıntılı geçiyor. Belki biraz daha az menzili olabilir ama çok ta farkettiğini düşünmüyorum.
En güzeli Shell V-Power ve GTL bence. GTL çok pahalı, dizel araç almanın mantığı kalmıyor GTL alınca.
Ama Petrol Ofisi kesinlikle ama kesinlikle bu araca gitmiyor. Kaç kere yemin ettim, kaç kere sövdüm bugün yine bir eşeklik yaptım ve aldım.
Pis mazot mu kullanıyorlar artık ne yapıyorlar, başka dizel motor kullanıp, Petrol Ofisinden mazot alanlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
Sadece TDI motorlar için mi bu durum anlamadım. Her motorda sorun çıkarsa kimse almaz ki Petrol Ofisinden.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Po vmax aliyorum jettaya 1.6 tdi 105 beygir aracim dsg
Cok memnunm baska yerden cok nadir yakit aliyorum
Gerçekten çok ilginç, aynı motorlu araçları kullanıyoruz.
İstasyondan istasyona fark eder elbet fakat neredeyse her defasında farklı PO istasyonlarından mazot aldım ve hepsinde sorun.
Çalıştığım şirket 34 aracına PO automatic ten 2009 yılından beri alıyor hiçbir sorun yaşamadık. Kendi aracıma Opetten alıyorum. yine bir sorun yok. bence srun sizin aldığınız istasyonlarda yada sizde.
Benimki de en çok Opet'i seviyor. Clio Symbol 1.5 Dci
Millet yağ basıyor depoya..
sanırım istasyondan istasyona değişiyor bu tecrübeler. Ben izmir'de Bornova civarı hiçbir opetten alışveriş yapmıyorum. Shell kullanıyordum ama o daha da acaip, 2 tip eurodizel kullanıyor ve siz pompayı uyarmadıkça daima pahalı olan v-power'dan dolum yapılıyor. Bornova 4. sanayi girişindeki shell'de yarı yarıya menzil kısalıyor. Altın fiyatına akaryakıt satın aldıgın yetmiyormuş gibi bir de ne oldugu belirsiz ve yarısı çalınmış akaryakıtı aracına doldur.
Shell gtl 4 liraya alıyoruz çokta memnunuz. Şikayet eden hiç duymadık.
Shell vpower ve gtl kuşkusuz en iyi dizel yakıt.4-5 depodur kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.Araçta ki titreme çok azaldı , ses aazaldı , performans daha iyi , menzili çok iyi daha ne olsun.Shell 4ever
2007 tdci ford focus aracım ile podan alıyorum bir problem yaşamadım .
3 buçuk yıldır PO Vmax kullanıyorum yalnızca geçtiğimiz ay bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı hasıl oldu. Son çeyrekte dayanamadım Opet'ten ekleme yaptım araba kendine geldi. Petrol Ofisi'ni sevmiyorum ama ikamet ettiğim ilçede PO ve yeni türeyen ıvır zıvır bir kaç istasyondan başka yok. Onlara da güvenemiyorum.. Aklıma gelmişken Sunpet nasıl? Geçenlerde tesadüfen marketine girdim Opet'in ilçelerdeki versiyonu olduklarını yakıt kalitelerinin birebir aynı olduğunu söylediler. Doğru mudur?
Benzin,diesel,LPG sürekli Opetten alıyoruz,yakıtla ilgili bir soruna şahit olmadım bugüne kadar.Hizmetleri kaliteli,yakıtları kaliteli.
Yalnız şu Shell in GTL diesel'ini de merak etmiyorum değil hani.Neredeyse benzine yakın fiyatı,illaki bir özelliği vardır
Yaklaşık 2-3 depo oldu, Koşuyolu PO'dan alıyorum sorun yok. Hatta menzilden çok memnunum. Araç 1.4 TDI.
Ama şimdi öyle bir şey dedinki her mazot alışımda aklıma bu konu gelecek.Bende sürekli podan alıyorum.
1.4 TDI ve 1.9 TDI kullanıcıları; sizin motorlarda Common Rail teknolojisine geçilmiş miydi? Belki o bile fark ettiriyor olabilir.
Evi, Beykoz'a yakın olan birileri varsa gelsin buluşalım, Petrol Ofisinden yakıt alayım araçtaki titreşimi görsün. Resmen zıplıyorum aracın içinde ya.
Şikayet edicem vallahi bu Petrol Ofisini.
Hala po yu kaliteli bir yer sananlar var ya üzüyor beni
benim aracım lpg li fakat po dan ne zaman gaz alsam söylediğiniz sorunları yaşıyorum opet ve shell de hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar