Şimdi Ara

Shell Benzin İstasyonu Yakıt Alınmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Çekmeköy-Şile yolundaki 5 senedir aldığım istasyonda kapanmış, sökmüşler falan hep kaplamalarını

Madenler sapagina girdigimiz yer mi ? Orasi 2 aydir size daha iyi hizmet vermek icin kapaliyiz diyordu ama tamamen mi gittiler ki ? Ben en son gordugum zaman yenileniyoruz yaziyordu .

Şile istikametindeki degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, Sancaktepe, Sultanbeyli'ne giden yolun kenarında. Şimdi her yeri saclarla kapatmışlar. Çamlık durağının yanındaki veya Nevzat Demir'e gelmeden, Mazda'nin yanındaki Shellden alıyorum. Dudullu OSB'ye giderken de işe yarıyordu kestirme olarak

• Shell sözleşme yenilemek istemiyor akar yakıt istasyonlarını kendi bünyesine katma düşüncesi var ancak ortada henüz teklif yok. Bunu beklemeyen istasyonlar zaten diğer markalara geçiyor ama satma niyetinde ya da kira artık neyse niyetinde olanlar şu an arıza var, tadilattayız diye geçiştiriyorlar durumu. Ama gerçek şu ki satacakları yakıt yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Evet hocam, Sancaktepe, Sultanbeyli'ne giden yolun kenarında. Şimdi her yeri saclarla kapatmışlar. Çamlık durağının yanındaki veya Nevzat Demir'e gelmeden, Mazda'nin yanındaki Shellden alıyorum. Dudullu OSB'ye giderken de işe yarıyordu kestirme olarak

Dedigim gibi yenileniyoruz size daha iyi hizmet vermek icin fln yaziyordun

Ne isin var bu kamyon cenneti ilcelerde ??

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Allah korusun Sultanbeyli'nden falan Çekmeköy'de oturuyorum ben. En son öyle yazıyordu, ama hala yazıyor mu bilmiyorum, tarım bakarım unutmazsam

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Anladım dogrudur,Evet benım eve en yakın petrol orası ama bende memnun kalmadım ne zaman yakıt alsam hic dayanmıyor artık tek ihtisasın ordaki lukoile gidiyorum lpg olsun benzin olsun

• Ankara ahmetler shell de tadilattayız yazıyordu bugün baktım shell işletmesidir afişi açıp hizmete başlamışlar tekrardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir menemenden aldım bu sabah.
  • 2 farkli aracta da shell yakiti denedim biri astra g 1.4 twinport benzinli idi normalde uzun yolda 720 750 arasi menzil degerine sahip olan aracim shell ile uzun yol da 680 civarinda kaldi ayni sekilde 1.9 tdi dsg jetta ile p.o dan yakit aldim uzun yolda 980 km yol yapti sonra shellden yakit aldim 890 civarinda bitti yani shell in menzili bana cok kisa geldi

Simdi de astra j 1.3 cdti ile deneyecegim istanbul s.ici 800 km yol yapiyo 1 depoyla normalde bakalm shellde kac yapacak

• Bu aksam aldım daha İstanbul Merter shellden.

• Kayserideki satmayan istasyon şimdi satışa başladı geri
  • benim de devamlı aldığım Shell, opet olunca istasyonu bırakmamak için opetten alıyorum. alışkanlık işte...
  • Bu ara cok istasyon degisikligi oluyor.

• Benim yakıt aldığım shell inde marketini yenilediler yakıt vermeye devam ediyir

• Allah korusun derken Sultanbeylinde oturmaktan mi yoksa sultanbeyliden yakit almaktan mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratgvnc M kullanıcısına yanıt
    Hocam,bizim şirketin araçlarına Shellden veya Totalden alıyorlsr genellikle, Sultanbeyli ve Samandıra bölgesinde. Ve aşağı yukarı 2-3 araçta bariz Silkeleme oluyor diyorlar, yalan olmasın şimdi ben kullanıyorum. Bir kere de yanlış yakıt koymuşlardı. Yoksa Sultanbeyli ile sorunum yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: hme_38

Arkadaşalr iki gündür Kayseri'de farklı iki shell istasyonuna yakıt almak için gittim fakat arıza olduğunu söylediler. Farklı istasyonlar olunca aklıma genel arıza olabileceği geliyor. Diğer illerdeki shellerde de durum aynı mı bilgisi olan var mı?

Talas Timuçin petrol

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

Orijinalden alıntı: hme_38

Arkadaşalr iki gündür Kayseri'de farklı iki shell istasyonuna yakıt almak için gittim fakat arıza olduğunu söylediler. Farklı istasyonlar olunca aklıma genel arıza olabileceği geliyor. Diğer illerdeki shellerde de durum aynı mı bilgisi olan var mı?

Talas Timuçin petrol

aynen satmaya başladı ayrıca üniversite arka yoldaki de satmıyordu o da satmaya başladı

• bütün istasyonlar Shell bünyesine geçecekse, arada bayi kalmayacak, hile hurda işi yalan olur
    belki bayi kârı olmadığı için 1-2 kuruş indirimli de alabiliriz diye tahmin ediyorum.
  • Kırklareli-Lüleburgaz Shell'de Alpet oldu mesela.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.