Şimdi Ara

HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
2
Favori
40.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS

(En Son Oy Tarihi: 10.6.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

Çanakkale'ye gidince görürsünüz şehitliklerin, tarihi eserlerin olduğu bölgelerin restarasyonunu opet sponsor olmuş yada opet tarafından masrafları karşılanarak yaptırılmış..

Alıntıları Göster
    Bence herkes aracının motorunu da belirterek yorum yapmalı, olay araca göre değişiyor. Böylece hangi araca hangi yakıt daha kolay bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbesen

Bence herkes aracının motorunu da belirterek yorum yapmalı, olay araca göre değişiyor. Böylece hangi araca hangi yakıt daha kolay bulabiliriz.

Alıntıları Göster
    total excellium ilerde tekrar dizel alırsam yine total vazgeçmem bu arada motor 1.9 tdi 105 pd
  • Aracın 8 valve yanılmıyorsam ve total diyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

total excellium ilerde tekrar dizel alırsam yine total vazgeçmem bu arada motor 1.9 tdi 105 pd
  • quote:

Alıntıları Göster
    OPET TARİHE SAYGI PROJESİ - ÇANAKKALE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood -- 28 Ağustos 2010; 22:34:42 >

• quote:

Aracın 8 valve yanılmıyorsam ve total diyorsun.

quote:

Alıntıları Göster
    @gbesen

evet dostum 8v

• quote:

@gbesen

evet dostum 8v

Alıntıları Göster
    moil
  • quote:

Bende de 1.5 DCI var, PO'nun toparlama konusuna katılıyorum.

Yanlız benim fark ettiğim başka birşey var. 16 valve motoru olan arkadaşlar shell - opet, 8 valve motoru olan arkadaşlar PO - Total diyor sanki. Bence valve olayına göre yakıt fark eder. Daha önce 1.3 multijet 16 valve Grande Puntomda shell kullanıyordum ama 1.5 dci 8 valve olan yeni aracımda geçen gün tesadüfen PO'dan aldım kalkış ve toparlamada bariz fark hissettim. Tüketim de de 5.6'dan 5.1'e kadar düşüş oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

ben de şu sıralar po nun yeni mazotunu kullanıyorum.daha önce kullandığım opete göre bariz atak olduğunu söyleyebilirim.araba çok çabuk topluyor ve rampalarda daha uzun süre hızını koruyor.iyi bir istasyondan alıp denemenizi öneririm.

ben ne diyim;6v

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

Bende de 1.5 DCI var, PO'nun toparlama konusuna katılıyorum.

Yanlız benim fark ettiğim başka birşey var. 16 valve motoru olan arkadaşlar shell - opet, 8 valve motoru olan arkadaşlar PO - Total diyor sanki. Bence valve olayına göre yakıt fark eder. Daha önce 1.3 multijet 16 valve Grande Puntomda shell kullanıyordum ama 1.5 dci 8 valve olan yeni aracımda geçen gün tesadüfen PO'dan aldım kalkış ve toparlamada bariz fark hissettim. Tüketim de de 5.6'dan 5.1'e kadar düşüş oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

ben de şu sıralar po nun yeni mazotunu kullanıyorum.daha önce kullandığım opete göre bariz atak olduğunu söyleyebilirim.araba çok çabuk topluyor ve rampalarda daha uzun süre hızını koruyor.iyi bir istasyondan alıp denemenizi öneririm.

ben ne diyim;6v

Alıntıları Göster
    önemli olan istasyon sahibinin dürüstlüğü,helal süt emmiş olması

• quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

önemli olan istasyon sahibinin dürüstlüğü,helal süt emmiş olması

Alıntıları Göster
    ben shell ve petrol ofisinden alıyorum opet veya bp daha denemedim shelden aldım zaman kısa menzil çok ses geliyor aracım ford fusion 1.4 dizel euro dizel aldim zaman alıyor bu sıkıntı

petrol ofisinden aldım zaman hem menzil uzuyor hemde ses azalıyor opet ve bp deneyeceğim kısmetse..

• Aracim 1.6 109hp oldugu oldugu icin GTL kullanmayi gerek gormuyorum yoksa en iyisi GTL zaten, bunun disinda v-power kullaniyorum memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Aracim 1.6 109hp oldugu oldugu icin GTL kullanmayi gerek gormuyorum yoksa en iyisi GTL zaten, bunun disinda v-power kullaniyorum memnunum.
    ya bizde aracı yeni aldık fiat punto,opet tavsiye ettiler alırken + opet kart var yakıttan dolayı bişi olursa opet karşılıyor.
    Ama Shell GTL yi o kadar çok denemek istiyorum ki anlatamam. Birsürü olumu yorum var çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

ya bizde aracı yeni aldık fiat punto,opet tavsiye ettiler alırken + opet kart var yakıttan dolayı bişi olursa opet karşılıyor.
    Ama Shell GTL yi o kadar çok denemek istiyorum ki anlatamam. Birsürü olumu yorum var çok merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    ben bp shell ve po ve opet ten aldım.bence en iyisi po.gtl de denedim artısını göremedim.iyi bir po istasyonu bence en iyisi ama opetinde istasyonları temiz bu yüzden uzun yolda opet ten alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman510

ben bp shell ve po ve opet ten aldım.bence en iyisi po.gtl de denedim artısını göremedim.iyi bir po istasyonu bence en iyisi ama opetinde istasyonları temiz bu yüzden uzun yolda opet ten alıyorum

Alıntıları Göster
    ben de total excellium eurodiesel alıyorum. bi kez de opetten aldım ama sanki daha sesli çalıştı motor.yada bana öyle geliyor 1.5dci
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarahanli61

ben de total excellium eurodiesel alıyorum. bi kez de opetten aldım ama sanki daha sesli çalıştı motor.yada bana öyle geliyor 1.5dci

Alıntıları Göster
    benim aracım 1.6 128hp. bende shell gtl fark eder mi?
  • Menzil olarak opet daha öne çıkıyor ancak aracın performansı düşük oluyor.gaza basıldığında gerekli devri geç veriyor opetin yakıtından ama bp de o sıkıntı yok menzil daha az ama opete göre devamlı uzun yola çıkıyorsanız opeti tek geçerim hangi araç olursa olsun depoda 60 70 km daha fazla gidersiniz ancak şehir içinde yakıt gerekli devre aracı geç çıkardığı için daha fazla yakar opet yakıtını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimkaragol

Menzil olarak opet daha öne çıkıyor ancak aracın performansı düşük oluyor.gaza basıldığında gerekli devri geç veriyor opetin yakıtından ama bp de o sıkıntı yok menzil daha az ama opete göre devamlı uzun yola çıkıyorsanız opeti tek geçerim hangi araç olursa olsun depoda 60 70 km daha fazla gidersiniz ancak şehir içinde yakıt gerekli devre aracı geç çıkardığı için daha fazla yakar opet yakıtını.
    Yapmayın arkadaşlar... Ben yıllarca 207 1.6 HDI aracımda Türkoil ve Türkiye Petrollerinden ve zaman zamanda Energy markasından yakıt aldım İstanbul'da... Sebebide yakıtın diğer sizin saydığınız firmalara göre litrede 20-30 kuruş arası ucuz olmasından.

Ve bugüne kadarda kesinlikle hiçbir problem yaşamadım

Tabikide şehirlerarası yollarda kıyıda köşede bulunan istasyonlardan almak zararlı olabilir ama büyükşehirlerde yaşıyorsanız kesinlikle en ucuz nerdeyse ordan alacaksınız. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Zaten dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz bari firmaların x y z markalı normalinden de pahalı olan yakıtlarını alıp onların ekmeğine yağ sürelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Yapmayın arkadaşlar... Ben yıllarca 207 1.6 HDI aracımda Türkoil ve Türkiye Petrollerinden ve zaman zamanda Energy markasından yakıt aldım İstanbul'da... Sebebide yakıtın diğer sizin saydığınız firmalara göre litrede 20-30 kuruş arası ucuz olmasından.

Ve bugüne kadarda kesinlikle hiçbir problem yaşamadım

Tabikide şehirlerarası yollarda kıyıda köşede bulunan istasyonlardan almak zararlı olabilir ama büyükşehirlerde yaşıyorsanız kesinlikle en ucuz nerdeyse ordan alacaksınız. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Zaten dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz bari firmaların x y z markalı normalinden de pahalı olan yakıtlarını alıp onların ekmeğine yağ sürelim?

Alıntıları Göster
    1. tercihim shell full save 2-opet

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

1. tercihim shell full save 2-opet

Alıntıları Göster
    SHELL GTL
    SHELL GTL
    SHELL GTL
    .
    .
    .
    .
    .
    .NE ALIRSANIZ ALIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulkenan

SHELL GTL
    SHELL GTL
    SHELL GTL
    .
    .
    .
    .
    .
    .NE ALIRSANIZ ALIN

Alıntıları Göster
    en iyisi shell ama shell çok çabuk bitiyorrrr....
  • Closer kullanıcısına yanıt
    ben ise hem performans hem de menzil konusunda daha iyisini görmedim. fakat her araç ve motorda aynı etkiyi göstermeyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.