Şimdi Ara

aygaz,mogaz,ipragaz,autogas,bp gaz çeşit çok ama hangisi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
27.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eranyumm

aygaz'a gelince karışımından dolayı diğer bazı markalara göre daha fazla yakıyor.. ama daha performanslı olduğu söyleniyor.. mesela benim çevremde genelde totalgaz olduğu için, total kullanıyorum. aygaza göre daha yüksek km. yapılıyor.. performans olarak bir farkını görmedim ama inşallah önümüzdeki günlerde opet'ten gaz alma ihtimalim var, alırsam farkını yazarım..

shellgaz'ı denemedim, po'dan aldım, bp gaz'dan aldım.. PO iyi gitti, bp gaz daha az gitti... ancak bunları sürekli kullanmadığım için kesin birşey söyleyemeyeceğim..

daha önce aygaz alırsam izlenimlerimi yazarım demiştim.. gerçekten önceki aygaz deneyimimden farklı sonuçlara ulaşamadım. aygaz alınca araç daha fazla yakıyor.. bunu kendi açımdan kanıtlamış oldum. total'den gaz aldığımda 10,5lt. / 100 civarı bazen 10lt. ölçüm yapmıştım. aygaz da ise 100km.de 12lt.'den fazla yaktı nerdeyse.. hadi pompa basıncından kaynaklanan farklılık nedeniyle deponun daha fazla gaz aldığını varsayalım.. yine de sarfiyat ancak 11lt.'ye düşer. bu da aygazda %10 daha fazla sarfiyat anlamına geliyor en iyi ihtimalle. o yüzden bir daha mecbur kalmadıkça aygaz düşünmüyorum..

total ile daha uzun km. yol yapılıyor ayrıca aygazla arasında herhangi bir performans farkı hissetmedim. sıralamam

Totalgaz
    POgaz
    Shellgaz (kullanmadım henüz)

aygaz
    bp

• milangaz ve aygaz tercih ediyoruz genelde
  • Euro lpg plus dan şaşmayın. Opet ve shell de var.Mogaz dan da uzak durun.
  • bende de acayip bir durum var, ömrümde ilk defa totalden lpg aldım, 30 tllik, benzinciye girdiğim an sıfırlamıştım kmyi, az önce baktım 288 km. yol yapmışım, şehir içi, şehir dışı karışık, şuan tek ışık yanıp sönüyor ama ötmüyor, bitmedi daha. ben mi yanlış hesap yapıyorum nedir anlamadım.

araç chevrolet aveo 1.4 16v brc marka lpg var.
  • aygaz alıyorum bende çekiş arttı son zamanlarda
  • Totalin performansından, shellin menzilinden memnunum
  • faruk bey katkıl ıotogazlarla ilgili bir çok söylem varSiz profesyonel ve doğrusunun sizde olduğunu düşünüyorum .Lütfen katkılı otogazlar la ilgli filtre ve enjektür yağlanması ,derbi gibi bir maddeyle kaplanmasıvb hakkında ne söyleyebilirsiniz (lpg yi 6 ay önce siz takmıştınız)
  • Ben geçen hafta uzun br yolculuk yaptığım için zorunluluktan ötürü ayrı ayrı deneme fırsatım oldu, Bence en randımanlısı Shell AutoGas, Ayrıca dikkatimi çeken başka bir konu Aygaz pompaları daha çok LPG basıyor depoya yanlış anlaşılması hava değil test ettim ne kadar gidiyor diye sonuç aynı çıktı, Tabi şamandıryı bozarmı bu durum bilmem ama tavsiyem her ihtimale karşı Aygazdan gaz alırken tutar karşılığı alın.. BPGaz ortalama ama perforrmansı düşük gibi geldi.. Bir ara zorunluluktan Güvenal gaz diye bir gaz aldım o da fıss çıktı diyebilirim..
    Bu arada Aydında LPG kullananlar çok şanslı Shell AutoGas bile 1,80 TL gaz var, hatta 1,70 vivarlarında olanlar yerler var ama güvenemedim.. Ama güneydeki kullanıcılar bizdende vahim durumdalar gaz fiyatı çoğu yerde 2,05

• Eskiden aygazın diğerleirnden farkı yoktu ama özellikle son zamanlarda aygaz euro lpg + aldığım zaman araba performansını hakikaten hissettiriyor ama kullandığım lpg kitinin distribütörü bile bu gazı tavsiye etmiyor..Enjektörleri ve filtreyi tıkadığı iddia ediliyor..Bu yüzden sürekli almaya çekiniyorum..Son zamanlarda aygaz kullanıpta enjektörü kirlenen, filtresi tıkanan, rölantisi bozulan vs.. var mı acaba?
  • genel de mogazla ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum ama genelde mogaz kullanıyorum ve gayette memnunum ve şuanda kaadar shellgas ,mogaz ,aygaz,ipragaz,pogaz aldım içlerinde en menzil olarak en iyisi ipragaz dı ama hem performans hem menzil diyorsan mogaz....
  • ipragaz alıyorum cok memnunum,opete göre fazla km yaptım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.