Şimdi Ara

aygit yoneticisi ekran karti problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler.Bugun pc donanimlarini degistirdim/ m5a78l-mlx3 asus anakart kullanmaktayim. Fakat ustundeki hd 6870 ekran kartini, standart vga graphic adapter olarak goruyor. Urun numarasini
    PCI\VEN_1002&DEV_6738&CC_030000

davidinfodan kontrol ettim. Urun dogru fakat aygit yoneticinde gorulmediginden guncellestirme yapilmiyor ve dusuk performans veriyor.
    Konuyu acmadan denedigim teknikleri yaziyim sizide gereksiz yormamis oluyum.
    1) safe modda driver silip yuklemeyi denedim. fakat sildikten sonra donanim tara diyince otomatik geri kuruyor.
    2) aygit yoneticisinden yazilim guncelle diyip yeni guncel driver gosteriyorum bu sefer 6800 olarak goruyor ve ustune herhangi bi sekilde driver kurulmuyor.(yani sadece goruntude degistirilebiliyor, oraya baska ne koysam onu gorucek yani)
    bios u kurcaladim,guncelledim son surumde belki duzelir umuduyla yok
    ne lanet bi anakartmis alacak arkadaslara tavsiyem uzak dursunlar.kafayi yemek uzereyim yaklasik 10-12 saattir uzerinde calisiyorum okumadigim yabanci forum kalmadi. yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum

not> problemle ugrasmaktan turkce klavye yapicak zamanim bile olmadi yazim hatalari icin affiniza siginiyorum.

• http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_7-hardware/standart-vga-grafik/efe145de-df29-44dc-a27d-abac14c1903f

saolun yaptım ama sizin soylediginiz yolla deili, sizin yolla olmadı. yaptıgım yontem aygıt yoneticisi/göruntu bagdastırıcısı/standart vga... sag tık güncellestir / surucu yazılımı icin bilgisaarımı tara/bilgisayadaki aygıt suruculeri secmeme izin ver/disketi var/AMD\Support\12-6-legacy_vista_win7_32_dd_ccc_whql\Packages\Drivers\Display\W7_INFi\CW145534.inf'i sectim ve o listeden kendi ekran kartımı sectim oldu
    insallah sordugum soru baskalarınada yardımcı olabilmistir

boyle bisey buldum ama liste demis ama liste cikmiyor ki otomatik 6800 algiliyor?& cihazi tanimadigi icin driver yuklerkende hata veriyor. Bu hatayi win7 e gecenler yasamis forumlarda. Simdi win 8 yuklemeyi denicem umarim faydasi olur. faydasi olursa burdan bilgi veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thieflag -- 21 Haziran 2015; 5:14:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.