Şimdi Ara

AYGIT YÖNETİCİSİNDE BLUETOOTH GÖRÜNMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptopuma format attım

Ancak formattan sonra bluetooth driverini yüklemeye çalıştığımda bu cihazda bluetooth yok diyerek driver yüklenmiyor

Aygıt yöneticisinden de bluetooth gözükmüyor.

Cihazımda bluetooth var bu arada formattan önce sıkıntısız kullanıyordum.

Laptop modeli asus k555ub

bu sorunu nasıl düzeltebilirim teşekkürler.

• Aygıt yöneticisine girin. Görünüm sekmesinin alt kısmında ''Gizli Aygıtları Göster'' seçeneği seçin. Daha sonra yine aygıt yöneticisi listesinden usb ve sistem aygıtlarının listesinden kontrol edin. Eğer listede görünüyorsa sağ tıklayıp sürücüyü güncelle diyerek güncelleyin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Tekrar aygıt yöneticisine girip bluetooth aygıtına sağ tıklayıp sürücüyü kaldırı seçin. Bilgisayarı tekrar yeniden başlatın. Son olarak indirdiğiniz güncel bluetooth sürücüsünü kurun.

Bir de hocam bios ve hizmetlerden kontrol edin. Biosta var mıdır ayarı bilmiyorum hiç kullanmadım ama kontrol etmenizde fayda var. Sürücüyü otomatik tanımadığı için hizmetlerden de kapalı konumda olabillir. Ancak ilk yazdığım yöntem belki sorununuzu çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 11 Şubat 2018; 6:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Aygıt yöneticisine girin. Görünüm sekmesinin alt kısmında ''Gizli Aygıtları Göster'' seçeneği seçin. Daha sonra yine aygıt yöneticisi listesinden usb ve sistem aygıtlarının listesinden kontrol edin. Eğer listede görünüyorsa sağ tıklayıp sürücüyü güncelle diyerek güncelleyin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Tekrar aygıt yöneticisine girip bluetooth aygıtına sağ tıklayıp sürücüyü kaldırı seçin. Bilgisayarı tekrar yeniden başlatın. Son olarak indirdiğiniz güncel bluetooth sürücüsünü kurun.

Bir de hocam bios ve hizmetlerden kontrol edin. Biosta var mıdır ayarı bilmiyorum hiç kullanmadım ama kontrol etmenizde fayda var. Sürücüyü otomatik tanımadığı için hizmetlerden de kapalı konumda olabillir. Ancak ilk yazdığım yöntem belki sorununuzu çözer.

Bluetooth gizli aygıtlarda da gözükmüyor hocam

• Bu sorun bendede var, çözüldü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koridoor

Bu sorun bendede var, çözüldü mü?
    Hocam laptopta hiç bluetooth yokmuş

Şaka gibi gerçekten ama 2016 model laptopa asus koymamış bluetooth.

Ugreen bluetooth dongle aldım kullanıyorum memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.