Şimdi Ara

Aygıt yöneticisinde soru işareti olan birimler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığımdan bazen sağ tarafdan ses kesilip gidiyor. her kulaklıkta aynı sorun var bikaçtane denedim kasamda ses kartım yok. kulaklığın ses kartı var driverinida yükledim arka panele taktım usb girişini.... Ama ses kesiliyor aygıt yöneticisine baktım burda soru işareti olan yerler var sesle ilgili çok mağdurum :(

• Driveri yükleyememişsin yükleyebilseydin o sarı işaretli donanımı tanıyamadığını gösteren ikaz çıkmayacaktı. Öncelikle Aygıt yöneticisinde iken o sarı işaretli olanların hepsini sil. Daha sonra aynı yerde donanım değişikliğini tara seçeneği çıkacak onunla takılı iken bir arama yaptır bulduğunda sana driver yüklemek için bir ekran çıkacak o ekran çıktığında driver CD sini ya da HDD yüklediysen uygun konumu göster ve driverin yüklendiğinden emin ol yüklenmiyorsa driverde bir sorun var ya da işletim sistemi ile uyumsuz demektir netten güncel driverini bulmaya çalışman gerekir.

Kolay gelsin.
  • selam bende driver cdsi yok nereden indirebilirim uygun driver'i?
  • laptop ise marka ve modelini;
    pc kasa ise everest programı ile açıp anakart modelini yazarsanız driveri bulabiliriz.
  • Selam pc kasa

ep45-ds3l anakartım. yalnız bende anakartın driveri mevcut ? ?

ben şu adresten;http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-ep45-ds3l_10.html?os=winxp32 bulunan audio driverini indirdim REALTEK. kurulum esnasında bazı dosyaların yolunu istiyor drmk.sys - wdmaud.drv buluyorum kurulum bitiyor ama değişen birşey yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHYSTER -- 11 Kasım 2009; 19:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHYSTER

Selam pc kasa

ep45-ds3l anakartım. yalnız bende anakartın driveri mevcut ? ?

ben şu adresten;http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-ep45-ds3l_10.html?os=winxp32 bulunan audio driverini indirdim REALTEK. kurulum esnasında bazı dosyaların yolunu istiyor drmk.sys - wdmaud.drv buluyorum kurulum bitiyor ama değişen birşey yok sanırım

Büyük ihtimal yanlış driver indirmişsindir.Başka audio yada realtek v.b dosya varsa onlarıda indirip bi dene

• Asus anakartın birinde aynı sorunla karşılaşmıştım.
    azalia audio hakkında biosta bir seçenek vardı. biosa girip ses kartınızla ilgili bir seçenek var mı kontrol eder misiniz? ya da biosu resetleyip tekrar deneyin.

driveri doğru yerden indiriyorsunuz orada bir sorun yok.
    yabancı bir forumda tartışılıyor konu aynı şekilde biosta bir seçenek olduğundan bahsediliyor.

resmi inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 11 Kasım 2009; 23:24:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.