Şimdi Ara

ayı heronun*ursa* antisi ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık ursaya domibator orb değil satanic kasılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cok opsiyon var ursadan kacmanin. Lorhar, force staff vs vs. Sonucta dibine blink atsada seni yakalamak icin yapabilecegi bir sey yok

• Pugna.
  • say say bitmez antisi ancak sana şunu söyleyebilirim ki slow herolar antisidir özellikle drow ranger, viper mesela birde tutturabilmek şartıyla ilk skili wind runner da çok etkilidir ursa skil basıp dalarken direk 3 üncü skill ultiyi kullanabilirsin hele hele ilk skilide tutturdunmu vay ursanın haline bir başka kaçış itemi olarak ghost scepter alabilirsin rod of atos alabilirsin özellikle range hero isen şahsen ben melee hero alıyorum topluca akıyoruz tek bile ursayı kaçırıyorum aldığım hero omniknight bu heroya refresh kasıyorsun birde mekanism takımın için özellikle ayrıca rod of atos kasarsan dal dibine gir heal bas yada dalana bas melelerden ben tek başıma çok ezdim ursayı zaten ulti atınca vurduğunun hepsi boşa gidiyor 10 sn civarı sen dövüyorsun sonra mekanı kullanırsın sonra az canın kaldığında tekrar bas ultiye ha bu arada repel atacaksan ultiden sonra atmalısın yoksa ultiyi bozarsın hadi kolay gele
  • enchantress
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Kasmış lifestealer'ı durdurması zor ursanın. Gerçi kasmış lifestealer'ı durdurması başka herolar için de zor.

Cidden kasmis life stealeri ne durdurur? Gecen gun 2v5 oyun aliyorlsrdi. Karsida ls ve vangeful spirit vardi. Kanser oldum adamlar olmuyor caresi ne bu lifestealrib?

• Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Bilmem ki hicbir oyunumda lifestealer adam akilli kasamadi. Ama tum herolarin antisi olan doom pasifleri kapatip bir focusta indirebilirler gibi geliyor.

• doom artık pasifleri kapatmıyor bildiğim kadarıyla. pa filan da hikaye olmuştu sanki
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Aghanim kasınca kapatır. Ki doomla zor bir şey değil item çıkmak. Ayakkabıdan önce midas kasınca deli gibi para kasıyor.

• 1. Ghost scepter 2. Ursa'nın hareket kabiliyetini azaltacak her türlü hero. 3. Tamamen fiziksel hasara dayandığından ve MKB kasan URSA'yı nerdeyse hiç görmeyecek olduğun için Butterfly veya evasion özelliği olan herolar.
    (brewmaster, Mortred, Tinker vs...)
  • DotakuTV kullanıcısına yanıt
    Mkb kasan ursa niye görülmesin ki? Evasion varsa mkb alınır yani. Slowlayan herşey ursayı etkisizleştirir bana göre.

• Alınmamalı demiyorum, pek alınmaz diyorum. Bu bir yana, Ursa'da evasion problemini çözmek için MKB yerine HEX de bir tercih.
  • Kasmış bir storm spirit ursa dahil kolay kolay durdurulamaz bence.
  • DotakuTV kullanıcısına yanıt
    Hex bence meepoya daha uygun. Fly ve bkb kasmış bir trollden dilim yandı baya hex kassaydım oyun bizdeydi. Meepoya mkb kasılmayacağı için çok iyi bir item. Ursaya olmaz demiyorum ama damage itemi varken hex biraz gereksiz kaçar bence.

• Blademail +random hero
  • Solo ranked 'da işini bilen Ursa'yı durdurmanız pek mümkün değil açıkçası :)) Ama iyi takım denk gelirse dayanışmayla bişeyler yaparsınız mesela ilk başta Ursa'yı feedlememek , jungle da beleşe kasmasını engellemek.Şu hero bu hero demicem Ursayla epey oyun oynamışımdır karşımdaki herolar hiç fark etmedi Blink BKB Basher kastıktan sonra karşı takımdan 1 kişiyi çok rahat indirebiliyodum ister Naix ister Viper olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.