Şimdi Ara

AYILANA GAZOZ BAYILANA LİMON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002 civarlarında çıkmıştı bu yamulmuyorsam, daha eski de olabilir. çok güzel reklam keşke yeniden çekseler

• :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç şalgam suyu içmedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yamuluyorsun.
  • hatırladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Yamuluyorsun.

niye hocam hangi yıllarındı?

edit: mesajlarımı siliyorum, eğlenmek için açılmış konuyu lüzumsuz tartışmalarla kirletmeye hiç niyetim yok. ille de haklıyım diye çırpınan pm atar tartışır. gerçi sorarlar adama sen de kimsin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 20 Haziran 2013; 15:37:22 >
  • oha hatırlıyorum la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Yamuluyorsun.

Türkçeye yeni kelimeler katma arayışından vaz geçip,gerçek anlamı olan " yanılmıyorsam" kullanmayışını belirtmek istemiştim.
  • Ayılana gazoz bayılana limon diyo adam bayılınca gazoz içiriyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yamuluyorsun.

Türkçeye yeni kelimeler katma arayışından vaz geçip,gerçek anlamı olan " yanılmıyorsam" kullanmayışını belirtmek istemiştim.

hocam o smiley benden sana gelsin istersen, daha yerinde olur. esneklik farklılık mizah farklıdır dilin bozuk kullanılması farklıdır, bu yaşa gelip de hala kavrayamadıysan ben öğretecek değilim sana bunları. eklerin yanlış yazımıyla, laborutvar istambul hatalarıyla yamulmak yamulmamak aynı şeyler değil.

delypoyraz

Sen şimdi dely i poyrazı geç te,"yamulmuyorsam" ı ne maksatla yazdığını açıkla.Yanılmak-yamulmak,nedir bu durum ? Yamulmak kelimesi daha hoş mu geliyor diline de kullanıyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yamuluyorsun.

hocam o smiley benden sana gelsin istersen, daha yerinde olur. esneklik farklılık mizah farklıdır dilin bozuk kullanılması farklıdır, bu yaşa gelip de hala kavrayamadıysan ben öğretecek değilim sana bunları. eklerin yanlış yazımıyla, laborutvar istambul hatalarıyla yamulmak yamulmamak aynı şeyler değil.

delypoyraz

Sen şimdi dely i poyrazı geç te,"yamulmuyorsam" ı ne maksatla yazdığını açıkla.Yanılmak-yamulmak,nedir bu durum ? Yamulmak kelimesi daha hoş mu geliyor diline de kullanıyorsunuz ?

vaz geçmek

• quote:

hocam kendini kanıtlamaya falan mı çalışıyorsun bilmiyorum ama her ne yapmaya çalışıyorsan pm yoluyla hallet, konu altından muhatap olmayacağım. herkesin ne kadar bilgili, ne kadar aydın olduğunu görmesinin lüzumu yoktur herhalde öyle bir amacın yoksa

Amacım burda birşeyler ıspatlamaya çalışmak ya da birilerini aşağılamak değil.Amacım neden böyle gereksiz kelimelerin Türkçeye dahil edilmeye çalışıldığını anlamak.
    Bilgililik ile ilgili bir şey söylemek zor.Sana göre bilgili biriyimdir,bir başkasına göre bilgisiz.Amaç üstteki cümlede bahsettiğim olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3xpired

Ayılana gazoz bayılana limon diyo adam bayılınca gazoz içiriyo

gazoz limonlu ondan
  • hoparlör zonkladı lae
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.