Şimdi Ara

Ayın 12sinde LG G2 alacağım, yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen Pazar LG G2 almaya karar verdim ve 2 farklı avea bayisinde birbirine yakın 2 fiyat aldım. Birisi LG Türkiye garantili olduğunu söyledi (1380 Lira), diğeri ise Başarı Garantili olduğunu söyledi (1390 Lira)
    Sizce hangisini tercih etmeliyim veya buralardan almayıp, Teknosa gibi yerlerden 1599 liraya veya Golddan 1499 Liraya mı alayım?

Cevap veren vermeyen, yardımcı olup olmayan herkese teşekkürler, Cevaplarınızı bekliyorum :)

• gold paralel ithalat zaten hiç bulaşmayın
    lg türkiye garantili olanı almanızı tavsiye ederim
  • arkadaşın dediği gibi gold'a bulaşmayın çok sıkıntı oluyormuş geri dönüş çok oluyormuş bence lg türkiye garantili güvenilir sağlam biryerden alın kafanız rahat etsin.
  • LG nin kendi garantisi varken niye lg telefonu başka bi şirket garantisi altında alasınki bence lg tr garantili olaanı al
  • Teşekkürler cevaplarınız için, 1380 Liraya bu pazar günü gidip alacağım Allahın izniyle. Teknosaya göre ucuz olması kafamı karıştırmıştıda biraz, sanırım LG TR Garantili olduktan sonra bi sıkıntı olmaz?
  • lg tr garantılı sıfır tr malı g2 1260 tl full kutu ve ıcerıgı toptancısından.

arkadaşlar toptancımdan gelen fıyatlara karlarımı ekleyerek mesaj metnını aynen sızlere ıletıyorum. detaylı bılgı ıcın 0555 426 28 06 dan arayabılırsınız.nexus 4 780 , optımus g 830, optımus g pro 870, g pro lıte 830, p880 4x 600tl, g2 sıfır tr malı kutulu 1260, 2. el g2 1050 tl. pazarlıksız fıyatları yazdım. urunler sıfırlanmıs urunlerdır.herhangı bır problemı yoktur. sadece g2 nın sıfır mevcuttur digerlerı kutusuz saglam 2, el mantıgında urunlerdır. toplu alımda ındırm yapılır. 4000 tl uzerı cıhaz alana bır adet 2, el l7 hedıyedır ankara
  • Arkadaşlar birisi cevap verirse sevinirim.

LG G2 telefonu 1350 Liraya Avea bayisinden LG TR garantili şekilde alıcam yani adam LG TR garantili olduğunu söyledi. Acaba bi sıkıntı çıkar mı adam LG TR garantisi olmayan ürünü LG TR garantili olduğunu söylemiş olabilir mi? fiyatı uygun geldi diye kıllanıyorumda. Alıcağım esnada nasıl öğrenebilirim paralel ithalat vb. olduğunu. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

Arkadaşlar birisi cevap verirse sevinirim.

LG G2 telefonu 1350 Liraya Avea bayisinden LG TR garantili şekilde alıcam yani adam LG TR garantili olduğunu söyledi. Acaba bi sıkıntı çıkar mı adam LG TR garantisi olmayan ürünü LG TR garantili olduğunu söylemiş olabilir mi? fiyatı uygun geldi diye kıllanıyorumda. Alıcağım esnada nasıl öğrenebilirim paralel ithalat vb. olduğunu. Yardımcı olursanız sevinirim

Bende takipteyim yarin alacagim lg bayisinde 32 lik satilmiyordort magazasina sordum,sunu ogrenmemiz lazim lg turkiye garantili olanlarin kutusundaki etikette acaba lg turkiyemi yazio ordan beli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstadam kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda bi arkadaşın dediğine göre kutunun üstünde LG TR garantili bandrolü veya başarı distribütörü gibisinden bandroller oluyomuş.
  • quote:

Hocam forumda bi arkadaşın dediğine göre kutunun üstünde LG TR garantili bandrolü veya başarı distribütörü gibisinden bandroller oluyomuş.

Evet arastiriom akrdes sony de mesela kutuda eurasia yaziosa sorun yok bizim garantimizde nerden alirsaniz alin diolar sende kutudaki etiketten direkt anliorsun ama lgde tam cozemedim acikcasi ve vaktim azaldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstadam kullanıcısına yanıt
    Bizdede LG TR veya Brightstar(Başarı) yazması lazım diye biliyorum, başka bir yerde öyle söyledi bi arkadaş.
  • quote:

Bizdede LG TR veya Brightstar(Başarı) yazması lazım diye biliyorum, başka bir yerde öyle söyledi bi arkadaş.

az once teknosanın bır magazasını aradım,lg hakında fıyat ozellık soracam dedım,verdıklerı kısı dırekt lg elemanı ıdı,konustum ben dırekt lg magaza temsılcısıyım bu subedekı dedı neyse garantıyı sordum,teknosada satılan ıcın lg turkıye dedı ,basarıyada bakıyoruz dogru dedı en taze bılgı bu,ogrenebıldıgım bende sıyah 32 lık ayırttım yarın ıcın.
  • Tekonosada garanti yönünden sıkıntı olucağını sanmıyorum, o yöndende fiyatlar biraz daha pahalı tabi. Hayırlı olsun güle güle kullan bende 16 lık almayı düşünüyorum
  • Hiç bir farkı yok ikiside 2 yıl garantili faturalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.