Şimdi Ara

Ayıplı Ürün !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba LG G5 Aldım ve uzun bir süre olmadı 2 ay filan anca oldu 2300 e almıştım %10 kullanım bedeli kesiyorlar buda yaklaşık 230 tl civarı olduğunu söylediler ayıplı ürün için bu bedelin kesilmesi saçma değil mi yargıtay kararı var demişler ama saçma bir olay ? Yaşayan Çözüm bulan varmı

NOT: LG G5

• Yok adamlarin kendi mahkemesi kendi hakimi kendi yargiclari var kafalarina gore uygulama yapiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denimhideo kullanıcısına yanıt
    LG'ye atıftamı bulundunuz anlayamadım ama !

Yargıtay kararı kasdederek böyle bir yorum yapıyorsanız yargıtay kararı her konuda emsal gösterilemez.Gösterilse bile konu dava boyutuna gittigininde bunu mahkeme sunarlar.Müşterilere bunu telefonda söyleyerek bir işlem sağlayamazlar,bu şekilde bağlayıcılığı olan bir belge değildir ! Yani kısacası mantıklı bir acıklaması olan insanlardan yardım bekliyorum.

son olarak hukuki boyut aşamasında bilginiz yoksa yorum yapmanızada gerek yok ! bu güne kadar 4-5 kere tüketici mahkemesinde kesintisiz üstüne faizle avukat parasıyla birlikte para aldım o yüzden gereksiz yorumlarla vaktimi harcamak istemiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcansiz -- 15 Ağustos 2016; 1:01:09 >
  • Hee elci ye atifta bulundum bisey biliyoz gorduk ki konusuyoz ne halin varsa onu gor burasi yorum yapma yeri babanin beles avukat burosu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.