Şimdi Ara

Ebay ürün iadesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ebay'den Aralık ayında ürün satın aldım ve bugün elime ulaştı, nasıl geri iade edebilirim, prosedürü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler...

• Yok mu bilgisi olan, yardım edebilecek bir arkadaş?
  • aldiginiz urunun aciklamasinda return/iade sartlari yazilmistir mutlaka. eger iade kabul ediyorsa ve iade icin belirtilen sureyi gecmediyseniz saticiya ve ebay'e mail atin.

return olaylarinda bildigim kadariyla kargo ucretini siz odeyeceksiniz.

bol sans.
  • Öncelikle cevabınız için teşekkürler, iade süresi var, para iadesi de yapıyor şartlarında yazdığına göre, peki bendeki ürün bir zarf boyutunda acaba kargo ücreti ne kadar tutar, çünkü zaten aldığım ürün pahalı bir ürün değil, daha önce böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • kargo ile gönderirsen, avrupada ki bir ülke ise minimum 45 civarında, kargo yerine aps ile gönderebilirsin.
    avrupa birliği ülkelerinden değilse çok daha pahalı.
    ups veya diğer kargolara hiç sorma 100 $ ağız açarlar en uygunu ptt kargo.
    eğer süre kısıtlaman yoksa PTT KAYITLI POSTA ile gönder 8-10 tl civarında tutar. ben iadeleri hep bu şekilde gönderiyorum
  • Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler, yalnız gelen zarfta sadece satıcının ebaydeki adı yazıyor, adres olarak ne yazmalıyım?
  • arkadaşlar..ebaydan bir ürün aldım..aldığım ürünü türkiyede de buldum fiyatıda aynı.beklemek istemediğimden satıcıya işlemden iki saat sonra mesaj attım mümkünse işlemi iptal edelim diye..ama adam sabahına kargolandı bilgisini girmiş..cevap olarakta teslim aldıktan sonra iade edebilirsiniz demiş..şimdi ben bu satıcıya KIL oldum..
    bu durumda ne yapmam gerek prosedürü bilen var mı arkadaşlar..ürünü iade etmek istiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay kargo ücreti?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.