Şimdi Ara

AyKO (Aykut Private KO Server) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ksın ordaım ama ben frıenz ko oynuom onuda aykoyuda oynarım
  • şuan sitesi ile uğraşıyorum skill barına koyduğum tüm skilleri çalışıo hepsinin uygulanış halindeki resimlerini koyarım en geç 3 güne site ve ip numarasını sizlere söyliyeceğim!
    Client Download Da Sitede Olucak!
  • bekliyorum açılırsa kesin ordyım bide clientin linkini rarlı yaparsan iyi olur
  • 1aya buda yalan olur
  • arkdaşım bi kaç sorum olacak bn uskodan bıktım usandım ama adam akıllı bi previta serwer açarsan oynarım

1,asas bug warmı bi sikll vurdun zaman diğer skiller kitleniomu bide roguelr stryemi verio ?
    2, anvil nasıl item basmak kolaymı ( item basmak kolay olsun)
    3, lvl kasmak kolaymı (lvl kasmak kolay olsun)
    4, para kasmak kolaymı (para kasmak kolay olsun yaratıkların güçleri az olsun bide golemden gb düşsün)

previta serwer dedin eğlence serwerıdır direk hemen itemleri hazırlıyıp pk ypmak lazım
  • asas bug her 1098 db li serverlarda var ayrıca o asas bug değil skill bug magelerde nova vurunca yine bekliosun.
  • bu ne ya yok ayko yok zırt ko yok pırt ko ne bu ya doğru düzgün bi tane ko yok ya zaten uskoda battı ya...başka bi oyunamı başlasam

yinede emeğe saygı.....
  • Ali Ko Mehmet Ko Veli Ko hadi hayırlısı..
  • Arkadaşım sen aç serveri ben de gelirim. Ayrıca ben arkadaşlarla daha önce bir private server açmıştım. Ama makinayı sürekli açık tutmakk zor iş diye kapatmak zorunda kaldık.

Yani bu konuda bilgim vardır. GM Olabilirim. (GM Seçerken çocuk olmamasına dikkat edersen kullanıcın artar.)

GM Olmamı istersen low_system@msn.com EKle görüşelim. :)
  • 3 saate kdr koyuyom ip yi magede bir skill atınca diğerlerini kilitliodu onu düzeltim fkt rogue charda denemedim.Bu arada db versionum 1098 değil 1102 saygılarımla
  • beni 70 lwl den baslat gelem uskoyu bırakam :D
  • 1102 database ini tavsiye etmem fazla dayanıklı değiL.

Msnime eklersen sevinirim skonuksal@gmail.com
  • bide exler nasıl yazsan cabuk lvl atlamalıdır inşş tabii her worm da 1 lvl gibi dey,l ama frkodaki gibide olmasın
  • ac defans basilmasin yeter
  • tmm ben geliyorum hemen
  • BEnde Gelirim .. *** ama bi güzellik yap bea abi
  • Peki nsL oynucz bu AyKo'yu hamachi fln gerekli biraz daha ayrıntılı bilgi pls
  • Evt bu arada hadi koy şu server iniyi de girelim usko kafayı yedi zaten
  • haydi beklioruz gmlik için ilk3 msj deil de deneyimli kişiler alırsan daha güsel bir server olur bence

gmlik için kendimi aday olarak gösterebilirim msn ekle ordan konuşalım

wolvov@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: headdead

3 saate kdr koyuyom ip yi magede bir skill atınca diğerlerini kilitliodu onu düzeltim fkt rogue charda denemedim.Bu arada db versionum 1098 değil 1102 saygılarımla

adam 3 saat dedi ve 16:42 de yazdı yani 19:42 gibi koyar inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 13 Ocak 2007; 19:15:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.