Ne zaman açılcak yaff açıldımı yoksa haberimiz olsun akarız hemen
quote:
Orjinalden alıntı: MrJaws
Hayatımda Gördüğüm En İyi Private Serwer
Eğer Oyun Ss dekiler gibiyse kesin ordayım
Lütfen Clinti karışık Olmasın FrienzKo gibi clint olursa Usko Gibi Süper Ve çok ilgi Duyulan Bir server olur
bencede kardes ben kesin gelcem gm lik içinde her zaman yanındayım ekle msn mi görüselim bu işe hey yönünmle adayım!
msn:ich_leibe_dich_ali@hotmail.comsenden baska kimse almasın sapıkalr felan cıko!onlara
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
Ali Ko Mehmet Ko Veli Ko hadi hayırlısı..
sıkma sende amma abarttın ha!
bende gelirim
Kardes önüne geleni gm yapma bence bana göre bu oyundan anlaması ve sana sıkı şekilde yardımcı olabilen biri olması gerekir vede bana göre ayko yerine daha farklı bişe yapabilrisn
Sen onu bunu bırakta bize server makinenin özelliklerini ver bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: BloodGod
güzel emek harcıyosun inşallah başarılı olursun
tamamen katılıyorum bende gelirim neden bi Frienzko veya turkgamerKO gibi olmasın bol sanslar
quote:
Orjinalden alıntı: riddick31
Sen onu bunu bırakta bize server makinenin özelliklerini ver bakalım
+1 makinenin özelliklerini say ben de heveslendim ark.larla kurcaz ama bazı dosyalar lazım işte sql felan bu arada benden tam süper gm olur
sen serveri kur cilenti ver biz geliriz oyuna
19.46 saat
sabit ip olmazsa adam toplayamazsın yanlız söliym
Artık usko da oynamıyorum çünkü sırf para tuzağı arada private serverlara takılıyorum onlarda yok para kasmak zor çünkü delos yok yok xp kasmak zor böyle kasıntılar çıkıyor. usko ya mı benzemeye çalışıyorlar ne? Private server dediğin 2 günde 70-80 lvl yapıp itemleri toplayıp paso pk yapacağın yerdir ayrıca hiç private serverdan parayla item alınırmı? Pre olsa alınırmı çünkü ne olcağı belli değil Frienz ko da bile item satıyorlar bir hacklendin ne olcak çok acayip yaff
quote:
Orjinalden alıntı: ExSeLaNS
19.46 saat
sabit ip olmazsa adam toplayamazsın yanlız söliym
3 saatti aştı ve ewt sabit ıp şart
server isteriz server isteriz hadi ayaklanma çıkarcaz
yalan yaaa bu eziq ne bılır ps server krmasını bakın 3 saat dedı 5 saat oldu adm sımdı pc bsında degıldır kuramamıstır yatmıs uyumusdur