Şimdi Ara

Aykut Hoca artık Stoch'u kullan ! Yoksa O'nu kaybedeceğiz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rıdvan açıklama yaptı; Hani durdurması kolay oyuncu dedi, başlarda iyiydi ama oyuna giremeyince çalışmayı bıraktı sanırım dedi. Kendini fazla geliştirecek bir oyuncu olduğunuda düşünmüyorum, ben umudu kestim diyor Stoch için. Ki bu adam Aykutla her gün konuşan adam.
  • adamı oynatmayacaksan niye 18 e alıyosun ? aykut efendi özer efendiye verdiği şansı Stoch ada verseydi ya
  • Tamam iyi güzel de şu adamı neden Özer ile kıyaslıyorsunuz abicim. Adam halısahalarda kahraman olmak isteyen "o adam" işte hep. Stoch öyle değil. Dia'nın üstün olduğu taraflar var ama, Stoch'un fundamentali, son vuruşları, tekniği, pasları ve cesareti daha iyi. Dia her pozisyonda kaleye gitmiyor, Stoch evet çok hata yapıyor ama dikine oynuyor. Ayıptır şu takım Deniz'e, Selçuk'a kimleri değişilmez 11 oyuncusu yaptı. Bence Stoch bir şekilde yer bulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze
    Kardeşim ne top tutuyor, ne pas atabiliyor, ne oyun zekası var, ne hücum alternatifleri üretebiliyor, ne savunma yapıyor, ne pres yapıyor, topları ezip kaptırmaktan ve soldan ceza sahası köşesine kadar gelip sağına alıp ya dağa taşa ya da pas kıvamında şut atmak.Daha doğru dürüst bir olayını göremediğiniz adama nasıl umut besliyorsunuz?İyi futbolcu vardır 3-5 maçta kendini ispat eder.Bakın Cenk Tosun'a adam gelir gelmez devre arası Antep'e çağ atlattı.

Bu adam gecen sene ne yapmış diye bakmak lazım, Güizaya bile sabrettik, bu yasta çok yetenekli bir adamami sabredemeyecegiz?

Canım çöpe atın diyen yok sabredicez elbette sabrede sabrede sabır taşına döndü bu taraftar zaten onda sorun yok.Sadece şu an bana göre durumunu özetledim.

5 maç iyi oynasa baştacı yaparsın. Biliyoruz seni.

Yeterki iyi oynasın birader Fenerbahçe'den önemli mi benim laflarım yemesini de biliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Rıdvan açıklama yaptı; Hani durdurması kolay oyuncu dedi, başlarda iyiydi ama oyuna giremeyince çalışmayı bıraktı sanırım dedi. Kendini fazla geliştirecek bir oyuncu olduğunuda düşünmüyorum, ben umudu kestim diyor Stoch için. Ki bu adam Aykutla her gün konuşan adam.

Rıdvan'ı ben de izledim, Aykut kankisi, onunla hergün konuşuyor olması takımdaki herşeyi basına aktaracağı anlamına gelmez. Aykut ona Stoch'la ilgili bi problemden bahsetmiş olsa bile Rıdvan bunu medyaya yansıtarak iyi giden takımı karıştırmak istemez. Yok Stoch güçsüz, etkili değil, umudu kestim zart zurt diyerek konuyu geçiştiriyor. Ki gol kralı olur, 20+ gol atar, iyi golcü falan deyip yanılınca 2.senesinde bile saç baş yolduran Guiza hakkında olumsuz konuşmamış bir adam bu Rıdvan, Stoch'tan mı umudu kesmiş??? Komik...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Rıdvan açıklama yaptı; Hani durdurması kolay oyuncu dedi, başlarda iyiydi ama oyuna giremeyince çalışmayı bıraktı sanırım dedi. Kendini fazla geliştirecek bir oyuncu olduğunuda düşünmüyorum, ben umudu kestim diyor Stoch için. Ki bu adam Aykutla her gün konuşan adam.

Bunu söyleyen bunu da söyledi:

''Güiza leblebi gibi gol atar''
  • aykut kocaman ı ve fenerbahce yi eleştiren yok aksine daha etkili nasıl oluruz diye düşünüyor herkes. Stoch un son 5 dk girmeyi haketmeyecek ne yaptığını merak ediyoruz sadece ? yada o kadar mı yetersiz bu adam ?
    konuyu saptırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.D

quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

Allahım şu ülkede herkes mourinholuk yapmak zorunda mı ya rabbim
    biraz sabırlı olmayı neden beceremez benim güzel ülkemin güzel insanları

stochun kendisinin zamana ihtiyacı var Aykut hoca ne yapsın allah aşkına
    dia formda mehmet topuz formda gökay formda alex formda özer yedek selçuk var
    daha ne istiyorsunuz Gökayın özerin bir stoch kadar değeri yokmu yani ?
    stoch ağır fizik antremanları yaptı ve ülkemizin sert futboluna adaptasyon için zamana ihtiyacı var
    neden anlamak istemiyorsunuz ki ? aykut hocamız kendi aldırdığı bir oyuncuyu neden oynatmasın salak mı ?
    adam kim iyi durumdaysa ismine bakmadan oynatıyor bunu hala size kanıtlayamadı mı ?
    güizayı bir anda silende aykut kocaman değil miydi?
    okanı gökayı oynatan da o değil mi ?

EEEEEEE DAHA NE İSTİYORSUNUZ Kİ ?
    İLLA HATA YAPIP TEKRAR ŞAMPİYONLUĞU KAYBETMESİNİ İSTİYORSUNUZ DERDİNİZ BU MU ?

LA HAVLE

ya arkadaşım bu mantıkla 2 paragraf yazıp cevap veriyorsun. Eminim Mourinho'yu telaffuzun Mağurinyo şeklindedir bize burda Sinan Engin bakış açısıyla baktırdın sağolasın. Stoch'tan umutlu olmak ve onu izlemek istemek kadar olağan birşey olamaz neden anlamıyorsun ?

@E.D

Arkadaşım bu kadar celal niye, kime

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.