Şimdi Ara

aykut hoca meğer çok başarılıymış.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş o kadar para akıtıp CL'ye gidememek,Türkiye Kupası'nı başarı görmek çok gereksiz değil mi Allah aşkına ? Kağıt üstünde Fenerbahçe'nin yanına Young Boys yazamazsın bile..
  • Fenerbahçeliler nereden bilsin, Aykut Kocaman gidince ondan daha iyi, atak futbolu oynatacak kaliteli bir hoca gelir diye düşünüyorlardı. Nereden bilecekler Ersun Yanal'ın geleceğini.
  • Nasıl koydu Aykut Kocaman demeyi özledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ya abi Aykut hoca burdayken ana avrat dümdüz gidenler şimdi Aykut hocayı özledik diyorlar.
    Sadece sana demiyorum dostum genel olarak konuşuyorum.

her şeyle +1
  • zico ile şampiyonlar liginde ve uefada kendi sahamız da yenildiğimiz bir maç hatırlamıyorum tamam futbolculuğuna kimsenin lafı yok ama oynattığı futbol hiç hoşuma gitmiyordu en iyi dönem zico dönemidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

zico ile şampiyonlar liginde ve uefada kendi sahamız da yenildiğimiz bir maç hatırlamıyorum tamam futbolculuğuna kimsenin lafı yok ama oynattığı futbol hiç hoşuma gitmiyordu en iyi dönem zico dönemidir bence.

zico dönemindeki o futbolu çok özlüyorum

takım makine gibi oynuyordu, yerden hızlı paslar ve dikine oynardık.

inter grup macinda kaleye bile dogru duzgun gelememisti, psv cska yı saymıyorum bile

önder, maldonado, deniz, yasinli efsane kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

quote:

zico ile şampiyonlar liginde ve uefada kendi sahamız da yenildiğimiz bir maç hatırlamıyorum tamam futbolculuğuna kimsenin lafı yok ama oynattığı futbol hiç hoşuma gitmiyordu en iyi dönem zico dönemidir bence.

inter grup macinda kaleye bile dogru duzgun gelememisti, psv cska yı saymıyorum bile

evet birde o oyuncularla öyle oynuyorduk chelsea kalemize gelememişti kadıköyde

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Teknik direktorsuz maca ciksa fb gene sahasinda yenecegimizden emin degilim bu sezon. Ha sampiyonluk orada yenmeye bakar o zaman kazanabiliriz.

Lig maçlarında, son 21 Yılda 1 Kez kazanabilmişsiniz Kadıköyde. Son 21 Yıldada 8 10 Tane şampiyonluğunuz vardır. Şampiyonluğu kadıköyde kazanıp/kazanmamakla tahmin edilemez bence.

Son 21 yılda 10 şampiyonluk.Son 21 yılda 2 tane ligde Kadıköy galibiyeti.10 kişi kalmamıza rağmen 1-4 yenmiştik iyi hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

quote:

Teknik direktorsuz maca ciksa fb gene sahasinda yenecegimizden emin degilim bu sezon. Ha sampiyonluk orada yenmeye bakar o zaman kazanabiliriz.

Lig maçlarında, son 21 Yılda 1 Kez kazanabilmişsiniz Kadıköyde. Son 21 Yıldada 8 10 Tane şampiyonluğunuz vardır. Şampiyonluğu kadıköyde kazanıp/kazanmamakla tahmin edilemez bence.

Son 21 yılda 10 şampiyonluk.Son 21 yılda 2 tane ligde Kadıköy galibiyeti.10 kişi kalmamıza rağmen 1-4 yenmiştik iyi hatırlıyorum.

Kupa maci o. Farkettiysen lig dedim. 21 Yilda 1 Galibiyet GS icin kotu bir rakam bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

quote:

evet birde o oyuncularla öyle oynuyorduk chelsea kalemize gelememişti kadıköyde

chelsea kalemize gelemedi?Bence açıp bir geniş özetini falan izle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

quote:

Kupa maci o. Farkettiysen lig dedim. 21 Yilda 1 Galibiyet GS icin kotu bir rakam bence.

Lig maçı.Kötü rakam olduğu kesin zaten,4-5 olmalıydı en azından.

http://www.mackolik.com/Mac/64029/Fenerbahce-Galatasaray

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.