Şimdi Ara

aykut hoca meğer çok başarılıymış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 140 golle fenerbahçe tarihinin en çok gol atan futbolcusu...
    103 golle şampiyon olan efsane kadronun gol kralı olan futbolcusu...
    fenerbahçe tarihinin hem futbolcu hemde teknik direktör olarak şampiyon olan tek kişi..
    30 sene sonra kazanılan Türkiye kupası...
    en uzun süre kendi sahasında maç kaybetmeme rekoru(47 maç)..
    en uzun süre deplasmanda maç kazanma rekoru(12 maç)..
    2010-2011 yılının 2,yarısında Türk futbol tarihinin istatislik rekorunu kıran teknik direktör (17/16 galibiyet)
    fenerbehçe tarihinde hiç olmadığı kadar gençlere şans veren adam..
    fenerbahçe tarihinde 17 yaşında bir oyuncuyla uefa"da maça çıkan ilk teknik direktör..
    fenerbahçenin başında mayıs ayını gören ilk teknik adam..
    fenerbahçe tarihinin avrupa kupalarında deplasmanda 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan tek adam..
    uefa avrupa liginin en az gol yiyen takımı(özellikle bu sene 2 maçta 6 gol yiyen takımı görünce aykut hocayı daha çok arayacağız)..
    3 temmuz süreci gibi bir dönemi bile olabilecek en başarılı şekilde atlatmış bir adam..
    bir çok futbolcu takımı bıraktığı halde 2 sezonda 2 kupa 2 final..3. sezonda 3 kulvardada şampiyonluk kovalayan tek teknik adam..
    seni daha şimdiden özledik be kocaman yürekli adam..

• Ya abi Aykut hoca burdayken ana avrat dümdüz gidenler şimdi Aykut hocayı özledik diyorlar.
    Sadece sana demiyorum dostum genel olarak konuşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ya abi Aykut hoca burdayken ana avrat dümdüz gidenler şimdi Aykut hocayı özledik diyorlar.

Kör ölür, badem gözlü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ya abi Aykut hoca burdayken ana avrat dümdüz gidenler şimdi Aykut hocayı özledik diyorlar.

haklısın ama adamın yaptıklarıda ortada..
  • CTRL+F 3 temmuz bulundu. Mission completed
  • Oyunu en çok kendi yarısahasında kabullenen, dikine pas yaptırmaktan en çok nefret eden, en çok yetenek harcayan(Sow'u sola çekmesi, Krasic, Stoch), en hızlı efsane harcayan vb. uzatabiliriz.

• Aykut geldiğinde yenilgilerle başlamıştı 5 maçta 7 puan toplamıştı. Şampiyonlar ligi,uefa( youngboys - paok) elenmiştik , az sabır Ersuna az şans verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir hocayı ailesi anlamıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göztepe ye karşı kendi sahamızda 2 ön libero ile oynamayı özledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

Aykut geldiğinde yenilgilerle başlamıştı 5 maçta 7 puan toplamıştı. Şampiyonlar ligi,uefa( youngboys - paok) elenmiştik , az sabır Ersuna az şans verin.

önümüzde ki 1 aylık süreç ersun yanalın kaderini belirleyecek.
  • Teknik direktorsuz maca ciksa fb gene sahasinda yenecegimizden emin degilim bu sezon. Ha sampiyonluk orada yenmeye bakar o zaman kazanabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Teknik direktorsuz maca ciksa fb gene sahasinda yenecegimizden emin degilim bu sezon. Ha sampiyonluk orada yenmeye bakar o zaman kazanabiliriz.

artık onunda bir espirisi kalmadı.son 2 sezondur kendi elimizle şampiyonluğu veriyoruz 40 maç kazanamassanız nolacak.
  • 17/16 şaibeli değilmiydi beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

Teknik direktorsuz maca ciksa fb gene sahasinda yenecegimizden emin degilim bu sezon. Ha sampiyonluk orada yenmeye bakar o zaman kazanabiliriz.

artık onunda bir espirisi kalmadı.son 2 sezondur kendi elimizle şampiyonluğu veriyoruz 40 maç kazanamassanız nolacak.

Gs yatarak sampiyon olmadi ki kac maclik sezon bu kimse kupayi onceden vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

17/16 şaibeli değilmiydi beyler ?

sen o sezon ki maçları seyretmedin galiba.kora kor kıran kırana ne maçlar oldu.saha dışında neler oldu bilmiyorum ama saha içinde şaibenin ş"si bile yoktu.
  • quote:

Lig maçlarında, son 21 Yılda 1 Kez kazanabilmişsiniz Kadıköyde. Son 21 Yıldada 8 10 Tane şampiyonluğunuz vardır. Şampiyonluğu kadıköyde kazanıp/kazanmamakla tahmin edilemez bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

Gs yatarak sampiyon olmadi ki kac maclik sezon bu kimse kupayi onceden vermiyor.

2 sezon önce son maçı alsak şampiyonduk.ondan bahsediyorum yoksa kimsenin şampiyonluğuna bişey dediğim yok.

• Herkes oyuna renk getirecek hamle beklerken selçuğu kenarda görmeyi özledim :(((:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Lig maçlarında, son 21 Yılda 1 Kez kazanabilmişsiniz Kadıköyde. Son 21 Yıldada 8 10 Tane şampiyonluğunuz vardır. Şampiyonluğu kadıköyde kazanıp/kazanmamakla tahmin edilemez bence.

Sen yanlış anlamışsın arkadaşın demek istediği şu
    Mesela son maç süper finaldeki
    fb 1 puanla önde
    tek yol galibiyet
    ancak o zaman yeneriz diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

Herkes oyuna renk getirecek hamle beklerken selçuğu kenarda görmeyi özledim :(((:((

1-0 öne geçip(rakip farketmez)takımın kapanıp heyecanımın tavan yapmasını özledim..
  • Aykut hoca da bu kadronun sorumlularından biridir. KRasic transferini, Dia'yı kendsi getirdi. Baronide israr eti.

Şİmdi diyen çıkabilir Aykuy Kocaman'ı savunuyordun diye ama oaradaki olay yarı sezonda teknik direktörün gönderilmesine karşı çıkmam dı zira öyle birşey olsaydı sezon daha kötü sonuçlanacaktı. Zaten bunun örneğini birçok defa malesef yaşadık...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.