Şimdi Ara

Aykut Hoca Neden Bu Kadar Defansif Ve Korkak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aspor da Yıldırım Demirören'e milli takım için aykut hoca falan bir iki isim daha saymıştı sunucu neden düşünülmüyor demişti.

Demirören gülmüştü, belli bir seviye ulaşmış değiller,.bu tip büyük sorumlulukların altına girebilecek teknik seviye henüz yok bu teknik isimlerde falan demişti.

Aziz yıldırım biraz daha kendiyle çalışmasına uygun bulduğu için tutuyor. Ffp falanda varken şunu getir bunu getir diyecek bir isimde olmaz, sıkıntı çıkar çalışamazsın.

Ayrıca adamın oyun stili bu, neden böyle oynatıyorsun denmezki? Beğenmiyorsan almazsın, takıma uygun hoca getirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapasite bu
  • Bugünkü Ts ile olan maçında pek bir farkı yoktu sanki o Gs ile olan maçla.
  • Aykut hicbir Fenerbahçeyi çalıştıracak yeterliliğe sahip bir hoca olmadi.Bakin dünki basın toplantısı:

"Son 3 maçta 25 gol pozisyonuna girdik"

Bu cümle size tanıdık geldi mi?

Vitor perreira da böyle boş boş konuşurdu

Çoğu taraftar bu Aykutu kurtarıcı gördü. Ama dün bu klübe yaşattıklarıni cabuk unuttular

Alex gibi bir yıldıza takip onu yedek bırakıp gs ye sahamızda kupa kaldırtan zattir kendileri

Dün 5 gsli 2 fbli maçı izledik

Ilk 11 açıklandı

Bu takım gol atamaz dedim

Nitekim öyle de oldu.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Doldurmuşsun ortaya joseph topal önlerinde rvp valbuenanin ne oynadigi belli degil .Donup duruyor saga sola .Alper biraz bireysel biraz şansıyla 1 gol atabildi.Haricinde 45 dk pozisyon yok.Kenarda put gibi duran (daha neler yazmak geçiyor bu herife de siz anlayın) bir hoca !

Nihayet kafası çalıştı guliano ve soldado ile takım son 15 dk oynaması gerekeni oynadı

Son dk pozisyonunda ekici olsaydı o topu 90 a takardi

Şimdi tüm bunlardan sonra

Bana hickimse Aykutun hocaligindan

Topal ve josephin futbolculugundan bahsetmesin

Ekici ve guliano el koymalı o bölgeye

Ayrica bu ismail denen heriftehangi cevheri gördünüz de aldınız bu ustun transfer başarısı nedeniyle klubu kutlamak lazım

Bakin sayfa bitti fenerdeki sorunlar bitmedi

Özetle

Bu takımdan başinda aziz olduğu sürece başarı bek-le-me-yin !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: AntiEveryThink

Şu konuya cevap yazan arkadaşlar kimi oynatın şu maç söyleyin

Bende sevmem pek ama elde hangi oyuncu varda kimi oynatıcak.Hala stoper yok forvet 5-6 gün önce geldi,yedeği yok.Giuliano oynayamıyor zaten.Kadro da bizim görmediğimiz biri mi var da oynatmıyor hoca anlamadım ki.

Bas baya yönetim hatası.İkinci tura geçmişsin hala kadron tam değil

Bosa kadro yetersiz diye savunmaya gerek yok. Advocaat da kadrom yetersiz, oyuncular soyle boyle dedi. Millet topa tuttu programlarda. Guven asilamiyormusmus. Simdi ayni kadro icin kadro yetersiz diyorlar aykutun pohpohlayicilari. Alper isimli futbol beyni olmayan tip cikip " 2 senedir hocalarimiz bize guvenmiyordu " diyor. Simdi cok mu farki var ? Kendilerinde is yok ama coktan gonderilmis tdlere laf carpmayi biliyorlar. Aykut cop bir tddir ve oyle kalacaktir.

Ben Aykut çöptür veya değildir demedim ki,kadro yetersiz evet Fenerbahçe'nin kadrosu son 4-5 senedir hep yetersiz.Alperin geçen seneye göre farkı yok mu sence?Yok diyorsan arada tekrar izle maçları.Aykut kötü hocadır takıntılıdır vs vs hepsine katılırım ama aykuta sallayacağız diye yönetimi unutmayın.Lig başladı 2.hafta bitti,hala transfer muhabbeti dönüyor.Sol bek,stoper? Bu kadro mu yeterli.Hadddi ordan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Şu konuya cevap yazan arkadaşlar kimi oynatın şu maç söyleyin

Bende sevmem pek ama elde hangi oyuncu varda kimi oynatıcak.Hala stoper yok forvet 5-6 gün önce geldi,yedeği yok.Giuliano oynayamıyor zaten.Kadro da bizim görmediğimiz biri mi var da oynatmıyor hoca anlamadım ki.

Bas baya yönetim hatası.İkinci tura geçmişsin hala kadron tam değil

Bosa kadro yetersiz diye savunmaya gerek yok. Advocaat da kadrom yetersiz, oyuncular soyle boyle dedi. Millet topa tuttu programlarda. Guven asilamiyormusmus. Simdi ayni kadro icin kadro yetersiz diyorlar aykutun pohpohlayicilari. Alper isimli futbol beyni olmayan tip cikip " 2 senedir hocalarimiz bize guvenmiyordu " diyor. Simdi cok mu farki var ? Kendilerinde is yok ama coktan gonderilmis tdlere laf carpmayi biliyorlar. Aykut cop bir tddir ve oyle kalacaktir.

Ben Aykut çöptür veya değildir demedim ki,kadro yetersiz evet Fenerbahçe'nin kadrosu son 4-5 senedir hep yetersiz.Alperin geçen seneye göre farkı yok mu sence?Yok diyorsan arada tekrar izle maçları.Aykut kötü hocadır takıntılıdır vs vs hepsine katılırım ama aykuta sallayacağız diye yönetimi unutmayın.Lig başladı 2.hafta bitti,hala transfer muhabbeti dönüyor.Sol bek,stoper? Bu kadro mu yeterli.Hadddi ordan

Yonetimi unuttugum falan yok. Her isin basi onlar zaten. Ama su da unutulmasin, Advocaat takimin zayifliklarindan bahsederken aykut ve aziz yalayicilari tvlerde topa tutuyordu. Simdi ayni yalayicilar kadro yetersiz diyor. Yetersiz oldugunu biz zaten biliyoruz. Ama cikip iki yuzluluk yapiyorlar. Alper sanki cok iyi oynuyormus gibi sucu tdlere atiyor. Bize guvenmediler diyor. Alperin futbol beyni olmadigini dun aksamki macta bosta olan rvpye degil markajdaki ve kaleden bir hayli uzakta olan ismaile attigi pastan sonra kanitlandigina sahit olduk. Performans olarak iyi idi. Ama o gol 1 sene yeter ona. Daha da fazlasini beklemeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.