Şimdi Ara

Aykut hoca niye gitsin ki? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

quote:

Orijinalden alıntı: UneticaL

quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

quote:

Orijinalden alıntı: UneticaL

quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

Emreyi yollayıp yerine adam almaz
    Bu kadro yeterli derse gidip de Alex'i suçlayamam ben
    Akıl var mantık var

Emre gönderilmedi kendi gitti.

ayrıca kadro yetersizliği onun suçu değil aziz başkanın suçu yeterli demek zorundadır.

Emre kalmak istiyorum dedi
    Aykut hoca da Emreyi istemiyorum dedi hiç mi takip etmiyorsun

Ben yanlış biliyormuşum pardon.

Sadece emre degil dia zigler yobo nun da takimda olmayisi aykutun eseri.hatta olayi 3 temmuza bagliyorlar ama ben diyorum ki niang lugano andre santos ve emenike yi de aykut yolladi.adam takimda iyi oyuncu olsun istemiyor.alexi de yollamak icin az caba harcamadi.aykuta baroni ozer ve caner yeter.

Niye böyle bişey yapıp ipini çeksinki? emre ile kavga ettikleri için takım düzenini bozan bi emre olduğu için yollamış niye hepsini yollamak istesinki?

• niye böyle bişey yapsın kendi ipini çeksinki niye bütün oyuncuları yollasın?
  • AYKUT KOCAMAN'DAN BIR NANAY OLMAZ.
  • bi takım kendi evinde kendi gücünün cok altında bi takıma çift defansif ortasaha alternatifi oldugu halde hiç bi işe yaramayan bi forvetle cıkıp rakip kaleye ilk ciddi atagını dk 80 de yapıosa o takımın hocasının sorgulanması ve gönderilmesi lazımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bizim taraftar şunu anlamıyor: Aykut Kocaman'ın futbolculuğu, Fenerbahçeliliği, bu camianın evladı olduğu doğru. Fakat kendisinde Teknik direktör olacak kapasite yok Kötü teknik direktörlüğüyle hatırlanacağına, bıraksın da futbolculuğu ile hatırlamaya devam edelim. Herkes hem futbolcu hem teknik direktör olacak diye birşey yok ki.

• Yahu hocalık öyle 3 oyuncu değiştirme hakkını en mantıklı kullanma olayıysa bıraksın forumda ayda 5.000TL ye aynı işi yapacak ve hatta daha mantıklı yapacak yüzlerce kişi vardır. Taktik vs... bişey yok. Organize atak yapamıyoruz. Kendi sahamızdan çıkamıyoruz. Bu adam hiç mi çalıştırmıyo bu adamları? Takıma hiç mi vizyon katmıyo. O 3 oyuncuyu azıcık futbol merakı olan orta okul çocuğuda değiştirir.
  • Bence de, gitmesin. Sonsuza kadar Fener'in başında kalsın.
  • İki senedir futbol mu oynuyor bu takım siz neyden bahsediyorsunuz? İki senedir hangi maçı çevirmişiz bana bunu bir söylesenize? İstemiyorum arkadaş, ya bu adamı gönderin ya da yanına taktiker verin bir şey yapın ama böyle gitmez bu iş.
  • Aykut hocanın kovulmasından yana değilim takımda antrenör olabilir.
  • çok iyi futbol oynatmasada her sene farklı yabancı hoca gelmesınden iyi diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş futbolcularda biter adam taktigini veriyor ve adam akıllı işini yapıyor

AYKUT KOCAMAN HER ZAMAN ARKANDAYIZ DUYMAYAN VARSA DUYSUN OKEY
  • Aykut Hoca'nın taktiği şablonu stratejisi nedir ben hala onu bile anlayamadım.Düzgün hücuma çıkamayan,organize olamayan,ayağında top tutamayan bir takım görüyorum ben.Üstelik Alex de top ezerek gittikçe bu takıma yük oluyor.Bu kafayla maç kazanmak anca bireysel çabalarla şansla olur.
  • 3 Yıl + 1 Sene Fb'nın içinde olan birisi birak onu Biz taraftarlar bile Semihin ilk 11'de başlayarak takıma gercek bir katkı saglamadıgını biliyoruz.
    Yani bunu bile bile ilk 11de başlatmak hataydı zaten.
    onu geçtim bide ev sahibisin sen. Semih gibi adam deplasmanlarda iş yapar o da sonradan girerse...

Aykut hocanın oyuncu değişikliklerini bilmeyen yoktur herhalde.
    1.ci değişiklik 60.ci dakikada
    2.ci değişiklik 80-85.ci dakikda
    3.cü değişiklik 90+ da olur.

Skor ne olursa olsun bu böyledir.

Aykut hoca Sene sonunda plaket verirsin yapmiş olduklarindan dolayi kutlarsin, alnından öpersin gönderirsin.
    Eğer FB gerçekten ŞL 'de hedef koyup tur atlamak istiyorsa hırslı bir antrenör getirmeli.

Sen vaslui maçı öncesi diyorsun ki , yeneriz ama yenilebiliriz de dünyanın sonu değil.
    Sen böyle oyuncularini motive ediyorsan zaten kaybettik demektir.
    Umarım bu Sene lig'de yine saç baş yolmayiz. Tek dilegim budur.

• biri şuna bu takımı kimin kurduğunu anlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

Peki sorarım sana... gol yeyince mi aklı başına geldi de sow'u oyuna alıp çift forvete döndü. evinde oynuyorsun dakika olmuş 70 hala tek forvetsin skor 0-0. gol yeyince tutuşuyorsun ve hemen sow'u alıyorsun bu mudur oyunu okumak ? stoch 60 dakika bas bas bağırdı beni çıkar diye. 2.yarıya niye direk canerle başlamadı diye sorarlar adama ?

çift forvet oynayınca daha cok gol pozisyonuna giriceksin diye bişey yok. herkes taktik uzmanı zaten anasını satıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıramisu

quote:

Peki sorarım sana... gol yeyince mi aklı başına geldi de sow'u oyuna alıp çift forvete döndü. evinde oynuyorsun dakika olmuş 70 hala tek forvetsin skor 0-0. gol yeyince tutuşuyorsun ve hemen sow'u alıyorsun bu mudur oyunu okumak ? stoch 60 dakika bas bas bağırdı beni çıkar diye. 2.yarıya niye direk canerle başlamadı diye sorarlar adama ?

çift forvet oynayınca daha cok gol pozisyonuna giriceksin diye bişey yok. herkes taktik uzmanı zaten anasını satıyım

risk almak lazım anasını satıyım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tıramisu

quote:

risk almak lazım anasını satıyım

kusura bakmada şuan sorun santrafor eksikliği değil pozisyon olduğunda son vuruşumuzmu kötü? hayır pozisyon yaratamıyoruz orta sahaya yaratıcı bi adam lazım böyle olmaz anasını satıyım.

• Ya yanlış kadro ile b aşlıyor doğru değişiklikler ile devam ediyor yada doğru kadro ile başlayıp aptal saptal değişikliklere gidiyor.
  • Aykut Kocaman'ı ölümüne eleştiriyordum bi ara.

Ama şimdi savunuyorum, hatta ölümüne savunuyorum evet. Bu adamın işleri hiç yolunda gitmedi ki. İlk senesinde Alex'i kesmek istedi, kendi istediği 4-3-3'e aykırı çünkü. Alex'i kesince işler sarpa sardı, ikinci yarıda Alex'le işleri düzeltti ve şike şike şampiyon olduk. İkinci sezonu zaten malum neler yaşadığımız. Buna rağmen takım son dönemlerde kendine geldi -geriye yaslanma problemini de çözdük-, silkelendi ve şampiyonluğu son anda kaçırıp 29 yıldır alamadığımız TR kupasını kazandık.

Bu sezon kendisinin de dediği gibi kaybetmemiz için hiçbir sebep yok. Ama, benim gözümde Aykut Kocaman'ın kendini ispatlayacağı ve gidip gitmemesi gerektiğini düşüneceğim ilk sene Alex'in futbolu bıraktığı senedir. İşte o zaman Aykut Kocaman'ın önünde hiçbir engel olmayacak. Kendi felsefesini oluşturması için önünde hiçbir şey sorun teşkil etmeyecek.

O sezon başarılı olursak benim kendi gözümde Aykut Kocaman pekiyi alır; olamazsak, önce gülerim sonra basarım eksiyi.

Sabır gerektiğini düşünüyorum. Sabretmeden hiçbir başarıyı sürekli hale getiremeyiz. İstikrar istiyorsak sabır ve emek gerekli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.