Şimdi Ara

Aykut hoca niye gitsin ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suçu aykut hocaya yükledik birden durun be kardeşim ne oluyor? adamın tek hatası semihle başlamasıydı. herkes suçu hocaya attı ki adam oyunu 2. yarı öyle bir çevirdiki yaptığı değişikliklerle topuzu aldı topuz resmen deldi kanat'ı caneri aldı stoch yerine ki bence çok mantıklıydı. savunma hatasından gol yedik aykut hocanın suçu ne bu konuda? aman ne hoca gönderilmeliymiş kimse demiyor stoch sahada varmıydı? alex eski alex'i oynadımı? topal takıma alışmışmı? santrafor bölgemizde oruçlu ve sakat sow'dan yeteneği kısıtlı olan bienvenü'den veya kulübede oturmaya alışmış ve bu maçların adamı olmadığı bilinen semihten başka adam varmı diye? adamın eli kolu bağlı ne yapsın? Bu adam bizi şampiyon yaptığında veya dağılmış takımımızla şampiyonluğu son maça bıraktığında niye kimse sesini çıkarmıyordu aykut hocaya? 2-3 maç kötü sonuç aldık tefe koyduk adamı vefasızlıktır bu ayıp.

Şuan seslenmemiz ve kızmamız gereken tek adam Aziz başkanımızdır hani fenerbahçe 3 takımdan biri olacaktı dünyada nerde transferler? santrafor ve orta saha eksikliğimiz bir maç izlenme ile bile anlanacak şekildeyken nerde transferlerimiz? Hala havuzmuş şikeymiş onun peşindeyiz konu kapanacak fakat konuyu biz eşeledikçe eşeliyoruz bi önümüzü görelim hele transferlerimizi yapalım sonra kime rest çekiyorsak çekeriz lafta kalmayalım.

• Aynen katılıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontheroute66

Aynen katılıyorum!
    Ulan şaka mısınız siz ya?Öyle 3 takımdan biri olmak 2 günlük iş değil.Adam ne diyor?Kulübün kasasında ne zaman 1 milyar dolar olur,o zaman o 3 takımdan birisi olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Ulan şaka mısınız siz ya?Öyle 3 takımdan biri olmak 2 günlük iş değil.Adam ne diyor?Kulübün kasasında ne zaman 1 milyar dolar olur,o zaman o 3 takımdan birisi olursun.

Alıntıları Göster
    Yani sen şimdi diyorsunki,

Fatmagülün suçu ne?
  • quote:

Kardeşim hepimiz biliyoruz bunu orda ki 3 takım kastım mecazdı zaten anlatmak istediğim şey Aziz baskanın bize verdigi büyük vaatlerin nerede olduğu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UneticaL

quote:

Kardeşim hepimiz biliyoruz bunu orda ki 3 takım kastım mecazdı zaten anlatmak istediğim şey Aziz baskanın bize verdigi büyük vaatlerin nerede olduğu?

Alıntıları Göster
    sadece semih dediğin hata bize 45 dakikaya mal oldu ve bu 45 dakikada bizim takım moral olarak düşerken adamlar resmen makaraya sardılar. herifler çift forvete döndü biz hala ileride tek forvetle oynuyoruz. Bir an romanyada 3-0 ın rövanşındayız sandım. Bu mu savunacağımız teknik direktör? şöyle bir takımın karşısına 5 forvet çıksan yine 1-1 biterdi en az.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Peki sorarım sana... gol yeyince mi aklı başına geldi de sow'u oyuna alıp çift forvete döndü. evinde oynuyorsun dakika olmuş 70 hala tek forvetsin skor 0-0. gol yeyince tutuşuyorsun ve hemen sow'u alıyorsun bu mudur oyunu okumak ? stoch 60 dakika bas bas bağırdı beni çıkar diye. 2.yarıya niye direk canerle başlamadı diye sorarlar adama ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

sadece semih dediğin hata bize 45 dakikaya mal oldu ve bu 45 dakikada bizim takım moral olarak düşerken adamlar resmen makaraya sardılar. herifler çift forvete döndü biz hala ileride tek forvetle oynuyoruz. Bir an romanyada 3-0 ın rövanşındayız sandım. Bu mu savunacağımız teknik direktör? şöyle bir takımın karşısına 5 forvet çıksan yine 1-1 biterdi en az.

Alıntıları Göster
    hocam biz Aykut hoca'yı dünkü oynattığı futboluyla değil 2 senede oynattığı futboluyla eleştiriyoruz.Şampiyon olduğumuz sene bile adam akıllı maç seyredemiyorduk 90+4 de gol atıyoruz şansımıza toplar direkten dönüyor galibiyet alıyoruz felan.

Dönüp arkamıza baktığımızda derbi maçlarında sürekli hata yapmıştır aykut hoca ve taktik bilgisi 0'dır.Takımın çatır çatır top oynadığı 5 maçı hatırlamıyorum ben.Her maç ayrı stres içinde geçiyordu ama bu kalpler 1 sene daha katlanamaz Aykut hocaya.Gitsin demiyoruz Sportif direktör olsun Koç olsun Transferlerle ilgilensin yani camiada kendine başka bir yer bulsun diyoruz ama teknik direktör olarak değil !.Takımda topu ileriye taşıyacak ön liberoda bi emre vardı onuda yolladı onun yerine cristianı oynatıyor şaka gibi vallahi fıtık oldum maçta.

Bi ön liberonun adam eksiltme özelliği olur araya oynama verkaç adam kaçırma özelliği olur ama hiç biri yok baronide ! ortasahada baroniye bel bağladık vay arkadaş 18 lik salih uçanı koy baroninin yaptığının 5 katını yapmazsa neyim.diyorki transferde aceleye gerek yok.elendikten sonra alırsın adamı o zaman daha güzel değil mi ? 2 senedir paok young boys maçı neyse aynısını hatta daha beterini dün izledik hiç mi ilerle me olmaz arkadaş ya hiç bi 1 adım ileri gitmez aykutun futbolu.aksine gerileme var gerileme !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctore_07

hocam biz Aykut hoca'yı dünkü oynattığı futboluyla değil 2 senede oynattığı futboluyla eleştiriyoruz.Şampiyon olduğumuz sene bile adam akıllı maç seyredemiyorduk 90+4 de gol atıyoruz şansımıza toplar direkten dönüyor galibiyet alıyoruz felan.

Dönüp arkamıza baktığımızda derbi maçlarında sürekli hata yapmıştır aykut hoca ve taktik bilgisi 0'dır.Takımın çatır çatır top oynadığı 5 maçı hatırlamıyorum ben.Her maç ayrı stres içinde geçiyordu ama bu kalpler 1 sene daha katlanamaz Aykut hocaya.Gitsin demiyoruz Sportif direktör olsun Koç olsun Transferlerle ilgilensin yani camiada kendine başka bir yer bulsun diyoruz ama teknik direktör olarak değil !.Takımda topu ileriye taşıyacak ön liberoda bi emre vardı onuda yolladı onun yerine cristianı oynatıyor şaka gibi vallahi fıtık oldum maçta.

Bi ön liberonun adam eksiltme özelliği olur araya oynama verkaç adam kaçırma özelliği olur ama hiç biri yok baronide ! ortasahada baroniye bel bağladık vay arkadaş 18 lik salih uçanı koy baroninin yaptığının 5 katını yapmazsa neyim.diyorki transferde aceleye gerek yok.elendikten sonra alırsın adamı o zaman daha güzel değil mi ? 2 senedir paok young boys maçı neyse aynısını hatta daha beterini dün izledik hiç mi ilerle me olmaz arkadaş ya hiç bi 1 adım ileri gitmez aykutun futbolu.aksine gerileme var gerileme !!!

Alıntıları Göster
    abartmıyorum 1.5 senedir rakibi boğduğumuz bunalttığımız tek maçımız yok malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctore_07

Alıntıları Göster
    aykut kocaman sinir olduğum ruhsuz hoca profilinde . milli takımda hiddink için ne hissettiysem dün aykut hocada aynısını yaşadım . ilk yarı takım ileri cıkamıyor , oyun hep fenerin sahasında ama aykut hoca düşünen adam şeklini almış kulübe önünde volta atıyor .
    insanın tutup silkeleyesi geliyo izlerken . o kadar düşünüyor ama yaptığı yapacağı hamleler de sabit . kime sorsan stochun dk 60 da cıkacağını söyler .
    ne önce ne sonra ille 60 . ikinci yarıya canerle başlasa olmaz .
    ayrıca oynattığı sistem ne zaman semihle işlemiş ? semihin tek forvet çıktığı maçların kaçında fener zorlanmadan maçı almış ?
    böyle bir maçta yapılcak iş mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: phurba

aykut kocaman sinir olduğum ruhsuz hoca profilinde . milli takımda hiddink için ne hissettiysem dün aykut hocada aynısını yaşadım . ilk yarı takım ileri cıkamıyor , oyun hep fenerin sahasında ama aykut hoca düşünen adam şeklini almış kulübe önünde volta atıyor .
    insanın tutup silkeleyesi geliyo izlerken . o kadar düşünüyor ama yaptığı yapacağı hamleler de sabit . kime sorsan stochun dk 60 da cıkacağını söyler .
    ne önce ne sonra ille 60 . ikinci yarıya canerle başlasa olmaz .
    ayrıca oynattığı sistem ne zaman semihle işlemiş ? semihin tek forvet çıktığı maçların kaçında fener zorlanmadan maçı almış ?
    böyle bir maçta yapılcak iş mi bu

Alıntıları Göster
    Emreyi yollayıp yerine adam almaz
    Bu kadro yeterli derse gidip de Alex'i suçlayamam ben
    Akıl var mantık var

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Akıl var mantık var

Alıntıları Göster
    Aykut hoca kişilik itibariyle bir koç veya teknik direktör olmaya uygun değil. Takımı ateşlemiyor, ruh katmıyor. Eminim devre araları çok soğuk geçiyordur. Oyuncularla arasına bu kadar sınır çekmemeli. Gollerden sonra bile sevinmiyor neredeyse, ŞL kupası alınsa sadece alkışlayacak adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichigo85

Aykut hoca kişilik itibariyle bir koç veya teknik direktör olmaya uygun değil. Takımı ateşlemiyor, ruh katmıyor. Eminim devre araları çok soğuk geçiyordur. Oyuncularla arasına bu kadar sınır çekmemeli. Gollerden sonra bile sevinmiyor neredeyse, ŞL kupası alınsa sadece alkışlayacak adam.

Alıntıları Göster
    Bizim taraftar şunu anlamıyor: Aykut Kocaman'ın futbolculuğu, Fenerbahçeliliği, bu camianın evladı olduğu doğru. Fakat kendisinde Teknik direktör olacak kapasite yok Kötü teknik direktörlüğüyle hatırlanacağına, bıraksın da futbolculuğu ile hatırlamaya devam edelim. Herkes hem futbolcu hem teknik direktör olacak diye birşey yok ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bizim taraftar şunu anlamıyor: Aykut Kocaman'ın futbolculuğu, Fenerbahçeliliği, bu camianın evladı olduğu doğru. Fakat kendisinde Teknik direktör olacak kapasite yok Kötü teknik direktörlüğüyle hatırlanacağına, bıraksın da futbolculuğu ile hatırlamaya devam edelim. Herkes hem futbolcu hem teknik direktör olacak diye birşey yok ki.

Alıntıları Göster
    Dünden beridir gerginim hala gidip aykutu savunmayın bana , Migros kale arkasında maçı izledim Semihe ara top atılıyor semih koşana kadar Kuyt daha çarpraz koşu yaparak topu aldı .

Daha sen bu adamı niye oynatıyorsun be adam ? !!!!!

teknik direktor olsan 30.dakikada baroni çıkar yerine Sow girer , illa ilk yarı bitmek zorundamı ? yanliş yapıyorsun işte yanliş !!! takım topu taşıyamıyor ileriye top şişiriyosun bari forveti çiftle oyunu yığ sahaya .

• quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Dünden beridir gerginim hala gidip aykutu savunmayın bana , Migros kale arkasında maçı izledim Semihe ara top atılıyor semih koşana kadar Kuyt daha çarpraz koşu yaparak topu aldı .

Daha sen bu adamı niye oynatıyorsun be adam ? !!!!!

teknik direktor olsan 30.dakikada baroni çıkar yerine Sow girer , illa ilk yarı bitmek zorundamı ? yanliş yapıyorsun işte yanliş !!! takım topu taşıyamıyor ileriye top şişiriyosun bari forveti çiftle oyunu yığ sahaya .

Alıntıları Göster
    Aykut Kocaman neden mi gitmeli?
    Cunku, Aykut Kocaman'ın taktik bilgisi "0" dır. Ne zaman sansa bir gol bulursak veya bireysel yeteneklerle bi gol bulursak 70dk dahi olsa geri cekilmeyi amaclayan tek bir taktik bilgisi vardır oda budur.
    Cunku, Aykut Kocaman kariyeri boyunca Sampiyonlar Liginde takım yonetmismidir? (Ciddi olarak)
    Cunku, Aykut Kocaman tecrübe eksikligi yasıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Cunku, Aykut Kocaman'ın taktik bilgisi "0" dır. Ne zaman sansa bir gol bulursak veya bireysel yeteneklerle bi gol bulursak 70dk dahi olsa geri cekilmeyi amaclayan tek bir taktik bilgisi vardır oda budur.
    Cunku, Aykut Kocaman kariyeri boyunca Sampiyonlar Liginde takım yonetmismidir? (Ciddi olarak)

Ayrıca birisi bana soyleyebilirmi lütfen kendi evini kale gibi kullanan adeta takımlar arasından Vaslui gibi bir takıma karsı tek forvet oynamak da neyin nesi?
    Gerekirse 3 forvet oynayacaksın rakibi korkutup titretip cıkarmayacaksın sahasından.Allah askına deplasman mı burası ya adamlar elini sallaya sallaya oynadı vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Ayrıca birisi bana soyleyebilirmi lütfen kendi evini kale gibi kullanan adeta takımlar arasından Vaslui gibi bir takıma karsı tek forvet oynamak da neyin nesi?
    Gerekirse 3 forvet oynayacaksın rakibi korkutup titretip cıkarmayacaksın sahasından.Allah askına deplasman mı burası ya adamlar elini sallaya sallaya oynadı vallahi.

Alıntıları Göster
    Ya hocam aykut kocaman gitmesin çok olumlu işler yaptı geldiğinden beri fakat , yani bazen öyle olmayacak işler yapıyorki taktik anlamında insanın çıldırası geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

Akıl var mantık var

Emre gönderilmedi kendi gitti.

ayrıca kadro yetersizliği onun suçu değil aziz başkanın suçu yeterli demek zorundadır.
  • quote:

quote:

Akıl var mantık var

ayrıca kadro yetersizliği onun suçu değil aziz başkanın suçu yeterli demek zorundadır.

Emre kalmak istiyorum dedi
    Aykut hoca da Emreyi istemiyorum dedi hiç mi takip etmiyorsun
  • quote:

quote:

quote:

Akıl var mantık var

Emre kalmak istiyorum dedi
    Aykut hoca da Emreyi istemiyorum dedi hiç mi takip etmiyorsun

Ben yanlış biliyormuşum pardon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.